Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

@florynn fly iti multumesc pentru increderea acordata . Si iti promit si sper sa ma tin de promisiune ca nu o sa ies prea curand . Si prin acest mesaj vreau sa salut toti membri !

@, îți mai aduci aminte?

@florynn fly iti multumesc pentru increderea acordata . Si iti promit si sper sa ma tin de promisiune ca nu o sa ies prea curand . Si prin acest mesaj vreau sa salut toti membri !

Și rezultatul tau: Desigur la care mă aștemptam

Nick: .TheVirus
Rank: 1
Vechime (cât timp ai stat în facțiune): 16 zile
De ce dorești să pleci din
San Fierro Taxi?: Pai nu prea m-am simtit confortabil , si nu prea am timp de raport
Cum te-ai simțit în perioada petrecută în SF Taxi?: Minunat.
Ce ar trebui schimbat?: Nimic.
Ești de acord să primești Faction Punish 60 dacă se dovedește că NU ai fost membru SF Taxi pentru minim 2 săptămâni?: Da
Alte precizări: Nimic

Salut baieti, se pare ca acesta va fi ultimul meu post aici.

Vreau sa-i multumesc in primul rand lu' Fly pentru sansa acordata si pentru zilele fripte pe care i le-am facut. Va salut pe cei cu care m-am inteles bine dar si pe cei noi cu care nu prea m-am cunoscut.

Sa aveti grija de factiunea asta minunata si sa nu-i puneti bete in roti lu Fly.

Salut baieti, se pare ca acesta va fi ultimul meu post aici.

Vreau sa-i multumesc in primul rand lu' Fly pentru sansa acordata si pentru zilele fripte pe care i le-am facut. Va salut pe cei cu care m-am inteles bine dar si pe cei noi cu care nu prea m-am cunoscut.

Sa aveti grija de factiunea asta minunata si sa nu-i puneti bete in roti lu Fly.

R I P. Bafta ba nabule... succes in continuare tinem legatura, si nu uita ce ti-am zis pe wapp :)) ca iese urat :P pwp.

Asta o sa fie ultimul meu post aici, va multumesc tuturor pentru incredere si sprijin. Nu am stat sa va insir pe toti pentru ca ma intindeam prea mult, stiti voi mai bine de cine spun. Poate ma voi intoarce intr-o zi aici, daca o sa mai joc pe acest server si sper sa mi se ofere o sansa. Sper sa ramaneti asa cum va stiu eu, o familie unita si sa ne auzim cu bine. Bafta tuturor!

Asta o sa fie ultimul meu post aici, va multumesc tuturor pentru incredere si sprijin. Nu am stat sa va insir pe toti pentru ca ma intindeam prea mult, stiti voi mai bine de cine spun. Poate ma voi intoarce intr-o zi aici, daca o sa mai joc pe acest server si sper sa mi se ofere o sansa. Sper sa ramaneti asa cum va stiu eu, o familie unita si sa ne auzim cu bine. Bafta tuturor!

Bafta Xnab vezi cand te lasi de samp stii unde sa dai transfer :)) glumesc

Sper sa revii cu o aplicatie si sa te Pic salpa ;):D

Bafta Xmash noobletul meu cresteti asa repede parca mai ieri erai un rank 1 si nu prea stiai multe, foarte rapid trece timpul, sa ajungi unde doresti ai grija de tine si bafta si in viata reala.

Edited by Roberte

Salut baieti , am si eu nevoie de ajutor va rog . Vreau sa instalez Sa:mp pe Windows 10 si nu stiu ( are eroarea aia.... gen: intra si iese din joc . Daca aveti timp si vreti ma puteti ajuta cu Team Viewer . Multumesc.

@@ZepPelin, ai instalat driverul pentru placa video? Bine inteles toate driverele. Incearca sa pui crack din nou in joc.

Da, toate driverele se instaleaza automat . Jocul se instaleaza perfect iar cand dau sa ma conectez in Sa:mp intra si dupa "se pune singur in bara " sa intelegi tu . Asa face tot timpul .

B​aietii, acesta este ultimul meu post aici, din pacate contul baxter07 a fost spart si nu are de gănd sa imi lase măcar contul si să fure banii.. el ia tot contul... bafta, baxter07 remember. aveti grija ce faceti, multumesc tuturor, multumesc roberte pentru sprijinul acordat, multumesc fly penru ca mi-ai acordat sansa de a intra aici, o sa revin dinou in sf taxi dupa AlinGabytzu22 daca voi fi acceptat, bafta tuturor si sa aveti grija de voi.

@@Baxter07, Nu mai scrie asa mare. Baxterino daca te-a schimbat parola vezi poate nu a schimbat email-ul dai pe Forgot your password ? de pe website-ul b-zone, introduci username contului si email-ul si ar trebui sa primesti pe email un mesaj cu sa iti faci alta parola. Iti faci o parola noua poate recuperezi contu, dar daca a schimbat si parola si email-ul nu prea mai ai ce face. Eu iti urez bafta sper ca nu o sa pleci. Imi pare rau ca ti-a fost furat contu sper sa rezolvi cu contul.

Edited by Roberte

@, succes la bac! Ai fost un coleg bun, iar despre locul lui Fly, stai chill, e ca si al meu :)) (glumesc) Bafta in ceea ce ti-ai propus si nota mare la BAC!

Salutare dragi colegi!! Cum am facut si acum o saptamana, am vazut ca v-a placut la unii aceasta idee, puteti vota iarasi ce culoare doriti pentru saptamana viitoare chiar >>AICI<<. Cine stie poate o sa iasa culoarea pe care o doriti. (Negru nu a mai fost pus in lista deoarece a fost deja culoarea acestei saptamanii.) Puteti vota pana azi la ora 23:00.

Edited by Roberte

@Baxter04. a dat domnu ? :))) oricum, adminii nu raspund de conturile sparte... eu tot cred ca e un pretext de a iesi din factiune ma rog bine faci ca pleci :))) mai trebuie sa iasa cativa dar or veni si ziua lor, te-am pupat, ai facut o alegere buna. Aici sefu' tau DuDa. !!

@Baxter04. a dat domnu ? :))) oricum, adminii nu raspund de conturile sparte... eu tot cred ca e un pretext de a iesi din factiune ma rog bine faci ca pleci :))) mai trebuie sa iasa cativa dar or veni si ziua lor, te-am pupat, ai facut o alegere buna. Aici sefu' tau DuDa. !!

Nu e pretext. De ce s-a apuca cu un cont nou? De ce ar intra in LV Taxi de pe alt cont? De ce ar iesi din uV si ar intra cu un cont de nivel 7, iar noi l-am accepta? Desi respingem jucatori si cu nivel 40+. Nu e pretext, e cont furat.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic