Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Eu ajung Hokage inaintea ta :* sunt mai puternic ca tine , am cucu mai mare :))

@@South Vasco, Salut Vaselina, ce mai faci printesa? imi e un dor de tine de n-am unde dormi la noapte :))

Felicitari Relax o sa imi fie dor de tine, succes in noua functie, ti-o dorea-i de mult timp si uite ca in sfrsit o ai. Bafta.

Mda, am nu ne-am calificat pentru prima oara in finala la B-Olymics :))

Mie mi s-a luat curentul, la asa caldura ce e afara, nici nu ma mira :))

@, Bine ai revenit fratica. Ne era dor de tine :*

@, Fosta mea iubire ce faci? Cum o mai duci? Deja am terminat-o cu suferintele :)) Las, gasesc eu pe una care are cucu mai mare ca al tau :P

@, Eu generalul Cuc Mare , cand ai nevoie [/sms] si cucu meu direct se teleporteaza la tine.

Felicitari pentru cei promovati :*

Salut SF Taxi! Ce mai faceti? Cum o mai duceti? Nu am mai postat de doua zile aici si deja mi se facu rau, asa ca m-am hotarat ! Nu mai trece o zi fara sa intru aici sa vad ce faceti :))) Vedeti cum am eu grija de voi :) Alta daca cand vreau si eu sa dau cuc sa nu ma refuzati :)

@, Bine ai revenit fratica. Ne era dor de tine :*

@, Fosta mea iubire ce faci? Cum o mai duci? Deja am terminat-o cu suferintele :)) Las, gasesc eu pe una care are cucu mai mare ca al tau :P

@, Eu generalul Cuc Mare , cand ai nevoie [/sms] si cucu meu direct se teleporteaza la tine.

Felicitari pentru cei promovati :*

Salut SF Taxi! Ce mai faceti? Cum o mai duceti? Nu am mai postat de doua zile aici si deja mi se facu rau, asa ca m-am hotarat ! Nu mai trece o zi fara sa intru aici sa vad ce faceti :))) Vedeti cum am eu grija de voi :) Alta daca cand vreau si eu sa dau cuc sa nu ma refuzati :)

Mda....felicitari celor ce au primit rank up

@, Nu trebuie schimbat asa ceva, aici ma refer la demisia ta. Daca erai mai activ , ti-ai fii dat seama ca noi ne distram foarte mult. Bafta mai departe!

Edited by South Vlad

Va salut la rank 4!

Eu ma bag la TV. Ne auzim maine prin game.

Edit: SEF DE PAGINĂĂĂĂ

Edited by South Edward NisaN

@, Nu cred ca iei FW, totusi ai raspuns cand ai ajuns la destinatie, se vede clar in poza lui cand iti suna telefonul, cand raspunzi si cand incepi sa vorbesti.

Felicitari celor celor doi noi testeri, mai tarziu sa fiti in game ca sa putem da o simulare.

@, Nu cred ca iei FW, totusi ai raspuns cand ai ajuns la destinatie, se vede clar in poza lui cand iti suna telefonul, cand raspunzi si cand incepi sa vorbesti.

Felicitari celor celor doi noi testeri, mai tarziu sa fiti in game ca sa putem da o simulare.

Da sefu dar nush dc mai dam simularea dar cum vrei :)) .

@, Asta stiu si eu, dar ce sa la ceri au level 5 si ma ia iei pe mine la misto... de ce nu a filmat? mda.. mai bine tac

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic