Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata coleguti mei din SF Taxi!

Le urez bun venit colegilor noi si sper sa ne intelegem foarte bine. Ati inceput questul back to school?

Sunt curios ce vom vorbi astazi la sedinta la ora 20:00.

Edited by Roberte

N'seara. Dupa sedinta asta cateva persoane au fost promovat, felicitari tuturor in special lui Zarox pentru rank 5. Sper sa tii cat mai multe de el, ma bucur pentru tine, il meriti !
Hai ne auzim in game, o seara faina !

Uitati aici un video intre taximetristi .
Salut Zarox =)))
https://www.youtube.com/watch?v=Fl2NJu-wUFY

Salutare! Vreau sa ii felicit pe toti pentru promovari si mult succes in factiune. Dupa cum se vede raportul de activitate a suferit cateva schimbari, asa ca multa bafta tuturor! Stiu ca este greu, plus ca a inceput si scoala, dar asta este, cum a zis fly avem asteptari, pai trebuie sa ne "zbatem" pentru ele. Mult succes in noul al scolar, plin de note bune, si tot ce va doriti. Ne auzim maine dupa ce vin de la scoala, in jurul orei 13:00. Noapte buna!

@@BlaSt eu nu sunt altii... daca ma intelegi, sunt factiuni unde helperii nu au raport... Edit

Aici este traseul pe care il fac anul acesta nu ma incadrez sa prin autobuz catre Gura Calitei unde stau... asa ca vin cu alte microbuze.. ultimu este la 17:00 iar eu scap la 18:00 cand va fi frig voi pleca dar ma voi duce pe jos... ce e cu rosu merg pe jos 8k... http://imgur.com/2JAdACb

Edited by Madutzu99 ADM

[Member=Madutzu99] Sper sa iti accepte propunerea sa-ti scoata raportul de tot, ori sa ai ca inainte putine comenzi tinand cont ca esti si helper.

Salutare Taximetristi, am revenit cu un nou video, va rog eu frumos, Abonati-va, like si cate un comm daca se poate.

https://www.youtube.com/watch?v=sbcABQWg-X8

Ooo, lume noua, lume veche !

Ce faceti ma nabilor, n-am mai postat de mult pe aici :3.

@ ; @ mai, mai ! Ce avatare frumoase, de unde le aveti ? :O

@ Ce face amanta mea ? :X Pwp la tine fa ! :**

@@Roberte Ce face iubita mea ? :]]

@ Iote-o si pe asta ! Tu n-ai mai luat cuc de mult, nu-i asa BlasT ? ;]]

Salutati-l pe Fly din partea lui Arres. aka Timotey. :D

Pwp la voi.

P.S.: Nu dati Report, sunt fost membru, mai vechi ca cei care au primit mention. :D

report @, nu stiu cine e, nu l-am vazut in viata mea

Nu mai scrieti aici ma daca nu mai faceti parte din factiune, stiu ca va este dor de noi dar, mna, nu v-a dat nimeni afara, voi ati plecat singuri + ca va faceti probleme degeaba sunt unii noi intrati care nu stiu cine sunteti si va dau report.

Nu mai scrieti aici ma daca nu mai faceti parte din factiune, stiu ca va este dor de noi dar, mna, nu v-a dat nimeni afara, voi ati plecat singuri + ca va faceti probleme degeaba sunt unii noi intrati care nu stiu cine sunteti si va dau report.

Edited by HG Z a R o X

Durule =))), CE mai faceti, taximetristi? ? Cum merge raportu? Mai ales astia de rank 3 =))

Durule =))), CE mai faceti, taximetristi? ? Cum merge raportu? Mai ales astia de rank 3 =))

Mie imi merge cat de cat binisor, da am rank 1 =))

Edited by Gaucho Legend

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic