Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce va mai place spamul si shaworma cu de toate...

@@florynn fly, check "invoiri activitati" te rog :D !

@, hmm suntem conjudeteni (cuvant inventat) sau cum se zice :)) .

@@Madutzu99 ADM, hahahahahahahaha, ti s-au sters comenzile :P . Chilotul lu mama >:D<<'> . Ups, am vrut sa zic pilotul*... *-:)

Welcome celor noi, sper sa ne intelegem bine, daca nu ne vom intelege asta e, soarta ... Daca aveti intrebari/nelamuriri, nu ezitati sa intrebati pe /f , chiar daca este un lucru banal. Mai bine sa fiti siguri decat sa primiti FW-uri aiurea. Mai ales daca veniti de pe alte servere, acolo posibil sa fie alte reguli :))))

Daca apar greseli gramaticale sunt din cauza a 20 de ore in care nu am dormit, o petrecere, 1 litru de cola si 2 cafele.

Daca colegii mei care au intrat odata cu mine si-au facut intro-ul, eu de ce sa nu mi-l fac? :)))

Ce sa va zic, imi pare bine ca am revenit aici, ma simt bine, momentan, mda naspa cu serveru acu e inchis momentan.. :|. Ba ce sa va mai zic, vizionare placuta la " Las Fierbinti Visul" ne auzim in game! PS am facut 90 pe metin pose, sirius ditati 3x15 !! :)))))))

Semnat

[AT]DuDa.

Aaaa, am uitat

AraGAZ FCP imi place motoru tau facem o tura gagicare? :)))) te pup.

Madutzu99 ADM Bravo ma saracio ai luat si tu admin ? :)))) te pup si pe tine.

South MaxiBD Stiu ca ti-am mai zis in game, welcome felicitari pentru Sublider, sper sa fii bland si corect ;) esti de treaba pup si pe tine

FORTA DINAMO, LAS FIERBINTI, METIN, SAMP :)))))

Semnat

[AT]DuDa.

@@BroKenNnN, chestia e ca nici eu nu mi-am terminat inca raportul :)). Probabil vom fi invoiti daca nu-si revine serveru' nici maine.

Taxi Driver Essex "taxi driver essex" moama ne-am dat dreacu ba Alexe ba :)))))

neee imi este bine si fara server on :))) pupek.

Taxi Driver Essex uita-te la las fierbinti ca-ti pun intrebari ba =))

Valabil pentru toti :-J

SAAALLL KF?

Sper sa nu fie prea scurt postu :)))))

Daca tu zici ca avem timp,asa sa fie. Cu toate ca nu cred,maine este duminica,unii din noi merg in plimbari sau intalniri de masinisti(eu de exemplu maine sunt plecat de dimineata,iar dupa masa ma duc la intalnirea Club Opel) deci din start nu cred ca voi avea timp. Tinand cont ca s-au mai pierdut puncte la raport tot saptamana asta eu zic ca trebuia macar o reducere,de macar 5 puncte.Eu unul am pierdut in total 30 de comenzi,poate pentru unii este un fleac , sa ma exprim asa , dar pentru mine care nu prea stau pe acasa este ceva. Infine ce sa mai...bafta cu "reproducerea" punctelor.

P.S : Nu vreau sa se inteleaga ca si cum m-am plans in postul de sus , doar mi-am dat o parere . Pe o parte este si vina noastra ca nu ne-am facut rapoartele din primele zile.

Edited by xxbulgaruxx

@@BroKenNnN, sunt in aceiasi situatie cu tine...

@@DuDaa, daca trec prin Buzau, poate, oricum e iarna acum...

@@Taxi Driver Essex, e misto, elegant, cat de cat.

Din cauta problemei tehnice care sa produs in aceasta saptamana 04.01.2016 - 10.01.2016 rapoartele vor fi optionale.

Bineeeeeeeee man ! Cate o bere de la fiecare pentru tine si pentru cine a hotarat !

@@Taxi Driver Essex,

- Folosirea mesajelor de genul Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănătorsunt interzise în acest topic, cine face asta riscă să fie sancționat în joc

Este prima avertizare, la a doua iau masuri.

Edited by Z a R o X

Bai baetii/ Heroine, ce sa va zic, m-am simtit bine pana la un moment dat, vad ca unii nu ma apreciaza ( ca si coleg) si nu prea ma vor aici, ca de fiecare data, eu fac pe placul orcui si ii dau ceea ce isi doreste. Ramane de vazut ce va zice Florin, dar va zic un simplu bafta, succes tuturor cu factiunea, scoala, femeile, heroine succes cu baetii :* scumpete ;). Sper sa se rezolve, il astept pe Florin sa vorbesc ceva daca mai este cazul daca nu, v-am pupat pe toti.

Bai baetii/ Heroine, ce sa va zic, m-am simtit bine pana la un moment dat, vad ca unii nu ma apreciaza ( ca si coleg) si nu prea ma vor aici, ca de fiecare data, eu fac pe placul orcui si ii dau ceea ce isi doreste. Ramane de vazut ce va zice Florin, dar va zic un simplu bafta, succes tuturor cu factiunea, scoala, femeile, heroine succes cu baetii :* scumpete ;). Sper sa se rezolve, il astept pe Florin sa vorbesc ceva daca mai este cazul daca nu, v-am pupat pe toti.

Taci ma ca ti-e somn! Nu mai fi brada la toti, fii tare, arata-ne cine esti tu. Cum a zis si Fly, esti barbat, nu te mai da batut din prima. In fine, ai inteles tu. Ma bucur ca nu ne-ai parasit :)) numai fiti si voi rai, suntem o familie, in loc sa ne ajutam intre noi, ne dusmanim si ne bagam "gheare" pe la spate.

Restu' ce mai faceti cum a-ti inceput scoala? Bine? Rau? La mine a inceput cat de cat bine, am luat 2p in plus pe o tema la romana. Mai am putin termin si raportul; la mine merge bine, nu stiu de voi :))

V-am lasat, bafta la comenzi si la scoala, va pupa dereck! :*

Edited by DerecK VIP

Saluuuut, nu prea mai e activitate p-aici? Si-a terminat cineva raportul pana acum? :)

Saluuuut, nu prea mai e activitate p-aici? Si-a terminat cineva raportul pana acum? :)

Scuze pentru x2 post.

Lasa ba ca te apreciez eu si te doresc in factiune. Cand iti pui vreodata semne de intrebare gandeste-te ca eu te vreau aici. Restul e Can Can.

Noapte buna baieti si fete, aveti grija pe unde calcati ca sa nu va ghipsati !

Edited by AraGAZ FCP

Ma gandeam zilele astea, poate facem o activitate impreuna cu Paramedics, si celalalte factiuni. Ma gandeam sa ne luam toti mtb/bmx/bike si sa mergem pe Chiliad. Ce ziceti?

Buna seara tragi taximetristi! Nu am mai postat de mult pe aici, ce mai faceti? Cum merge raportul? Eu l-am terminat de ieri, dar am mai facut cateva comenzi (pentru bani $$). Maine ma duc si eu la scoala, dupa o mica vacanta. Multa bafta si la raport si la scoala!

Se pare că am ajuns la ultimul meu post in acest topic... :(

Vă mulțumesc la toți că mi-ați suportat scăpările de Hitler și uneori am fost mai drastic cu voi. Chiar dacă nu o arătăm, vă țineam mereu partea, nu ca sublider și mai mult ca simplu coleg.

Sper să nu vă mai certați intre voi aiurea, cum s-a mai întâmplat... Și să vă comportați așa cum îi place și lui Florin să zică, "ca frații". Să nu lăsați baltă această facțiune minunată, deoarece in opinia mea, este "magică".

A sosit timpul să îmi iau rămas bun de la voi și să va adresez o ultimă rugăminte: să ascultați de Florin, Dani și de oricine o să îmi calce pe urmă deoarece nu ajung în funcția aia degeaba și știu ce zic. Rămas bun dragi colegi :* <3

Vă iubesc SF Taxi!

Edited by Z a R o X

Ce pot sa zic Zarox decât sa iți urez drum bun în ce ti-a propus mai departe.Admir faptul ca tu nu te-ai schimbat după ce ai primit funcția de sublider,ai rămas același nab de când te-am cunoscut.Bafta încă o data în ce ti-a propus,cu stima și respect fratele tău virtual essex ?❤

Edited by Taxi Driver Essex

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic