Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Stiu ca din unii oameni nu ai ce sa scoti din ei, dar asta e viata,din cate vad eu esti un copil de 14 ani,nu il tragi tu pe Fly la raspundere un asa zis "mucus" care el are 23 de ani,ai noroc ca sunt pe telefon.Daca mai postezi o singura data la noi un topic o sa primesti "report" pentru tot ce ai zis, si poti sa zici ca sunt un asa zis "pupin curist" ca vreau sa iti zic ceva,ma doare in popou de ce zici acum/vei scrie,pe mine nu ma intereseaza ce zici tu pricepi?E o vorba din popor "Cel mai destept cedeaza primul mereu",acum nu zic de LS Taxi ca e o factiune proasta,dar membri ofticosi ca tine o strica,lasa de la tine daca nu iti convine ceva,unii membrii de la voi ma respecta si ii respect,iar ei o sa ajunga sus,dar tu insa?nu o sa ajungi,mai bine pune mana pe carte ca ai examen in vara.Asta e pentru tine de la toti membrii pe care ii cosideri tu "distrusi".#Imi apar factiunea/liderul,nu ne trage nimeni la raspundere pentru ce facem.

Asta e melodia care te caracterizeasa ai grija.

Edited by Stefane

@@Bter4 BAWS, 13 ani cati ii am toti sunt ai mei ma muce, esti un om = 0 pentru mine, la fel ca multi din Taxi SF

I-auzi ce a aflat baiatu, ne tineti in contracte, asa-i?

http://imgur.com/a/SqwHP

@, am aflat de pe facebook ca mi-ai dat rekt =)))))))))))) Ba baiatule ma, nu puteti avea secrete fata de mine :))) Aflu tot ce se vorbeste in Taxi SF pe /f, facebook

Edited by Eusebiu LFamily

Stai calm am aflat cine e prietenul tau,o sa am o discutie cu Andreey(spionul tau) destul de dura,acum poti dorimi linistit ,oftica doare ba.Du-te la factiunea ta,ti-am zis,vad ca ai figuri de superior,dar macar eu imi respect colegii si nu ma dau mare la alta factiune.

Edited by Stefane

Va rog sa va potoliti. Nu incepeti cu cearta aici, este topic de discutii, de amuzament, de informare, NU de cearta. Daca aveti cuvinte sa va spuneti folositi [/sms] in joc.

- Aveți dreptul de a posta în acest topic doar după minim 20 minute după post-ul precedent.

Ce copil sa-mi trag palme, fratioare nu vine nimeni la borsul tau, nici tu nu veni la factiunea noastra, voi lua legatura cu un admin in legatura cu comportamentul tau, crezi ca daca ai rank 5 vei urca mai sus cu astfel de mancatorii de 2 bani? SF Taxi este o factiune unita, iar cel care a dat SS aiurea merita demis cu 3/3, parerea mea, bravo Stefane, Wedin si Baoke, eu n-am avut internet ca vedea ce zicea asta pe aici, fratioare nu se ubla cu deastea... geaba ai rank 5

Topicul va rămâne închis timp de 7 zile, asta poate o să vă învețe să nu mai răspundeți celor care vă provoacă la ceartă și să respectați regulamentul de pe prima pagină din acest topic.

Edited by florynn fly
Atenție!!!

@@Giuliano99, Salut cu stima si respect fost coleg. Cum mai este prin Los Santos School Instructors? Familia ce mai face? Nevasta? Copiii? Mult succes va doresc la indeplinirea Misiunii de Craciun 2016. Mult noroc la /getgift! Numai gold sa-ti aduca Nasu' K. Sarbatori fericite si tot ce-ti doresti stimate!

Salut ! V-am pregatit un [CMD TAXI] , care zic eu ca va este de foarte mare ajutor.

Instalare:

1. Aveti nevoie de SAMPFUNCS pe care il puteti descarca de aici : http://www.gamemodding.net/en/getmod-159878

2. Pe langa sampfuncs mai aveti nevoie de ASI LOADER , bineinteles descarcandu-l de aici : http://www.gamemodding.net/en/getmod-106712

3. Bagati fisierul "sftaxicmd_v1.1beta.cs" in folderul cleo al jocului GTA SAN ANDREAS

Link CMD : http://www.fileshare.ro/e3172393657

Luati-l cat este cald ;)

@ARIST , acest cmd ajuta la prescurtarea comenzilor si a scrierea unor mesaje , avem exemplu mai jos.

De exemplu /unde <id> - transmite un mesaj pe "/cw Salut <id> unde doresti sa ajungi?"

/tac (id) - prescurtarea de la comanda /accept taxi <id>

/aj (id) - ii spui clientului ca ai ajuns la destinatie , si multe altele.

Inca ceva , restul comenzilor din cmd le poti afla tastand comanda /itaxi in joc.

Edited by xFlavius

Buna seara, sper ca nu deranjez. Topicul cu legende a fost refacut in proportie de 95%. Puteti arunca o privire aici: https://forum.b-zone.ro/topic/139277-the-legends-of-b-zone-community-rpg1-server/. Multumesc pentru rabdare si scuze de deranj. Aveti acolo criteriile pentru a ajunge pe lista.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic