Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, eu nu inteleg ceva ... Am facut cu 69 un pact anti-post? l-au respectat o zi si azi ne-au umplut de posturi cum vine asta? noi sa nu le facem post ca luam FW ... dar ei ? Se pare ca Myair nu prea se tine de cuvant...

Sau Myair a zis doar asa "pact" ca sa nu isi mai sanctioneze membrii cu fw? ori is eu prea nab si nu inteleg nimic ori cineva ne ia in ras.... Voi ce parere aveti ?

Salut baieti, eu nu intele ceva ... Am facut cu 69 un pact anti-post? l-au respectat o zi si azi ne-au umplut de posturi cum vine asta? noi sa nu le facem post ca luam FW ... dar ei ? Se pare ca Myair nu prea se tine de cuvant...

Sau Myair a zis doar asa "pact" ca sa nu isi mai sanctioneze membrii cu fw? ori is eu prea nab si nu inteleg nimic ori cineva ne ia in ras.... Voi ce parere aveti ?

Nu creezi ca printr-un simplu pm lu aer se rezolva? Gandest-ete ca mai sunt unii playeri care nu sunt on cand se fac anumite anunturi. In caz ca facem post la un membru cu care av pact, membrul 69 ia fw indiferent daca e nevinovat reclamantul sau nevinovat ;).

Nu cred ca e necesar sa faci atata tam tam pentru un player care e din tunisia si nu prea intelege limba rpmana.

Edited by i7 DauMagie

Pai my friend, i7, aici e un topic de discutii doar intre membrii ELC. Si din cate stiu eu tu nu esti in ELC . asa ca nu prea vad rostul postarii tale.

@@i7 DauMagie,Pai bro , eu nu inteleg o chestie . Si daca este din tunisia ce??? Eu am acceptat un post-hunter in factiune ??? Nu Air a accetat . Atunci explicatii pe limba lui asa este frumos ;) .

Tu ai vazut ce posturi a facut??? Inutile :| , fara rost (vrea sa arata ca este cel mai mare post-hunter de pe srv?. E surpriza ... stiam asta de mult :| ) .... Ati dovedit ca nu aveti coloana vertebrala si ca nu stiti sa respectati ... Bafta la war , dar nu prea mult ca strica si veniti cu posturi inutile

Neața băieți, îmi pare rău că a trebuit să se termine așa, însă asta este ... când ai prea mulți dușmani, asta se întâmplă.

Vreau să vă spun că nu am folosit absolut NIMIC, cine mă cunoaște știe despre ce vorbesc. Aveți mare grijă ce faceți, fiindcă nu vă doresc să ajungeți în situația mea să luați ban pe nedrept.

Mai mult nu zic, poate vă dați seama ce se întâmplă în jur, poate nu ... baftă El Loco Cartel!

Neața băieți, îmi pare rău că a trebuit să se termine așa, însă asta este ... când ai prea mulți dușmani, asta se întâmplă.

Vreau să vă spun că nu am folosit absolut NIMIC, cine mă cunoaște știe despre ce vorbesc. Aveți mare grijă ce faceți, fiindcă nu vă doresc să ajungeți în situația mea să luați ban pe nedrept.

Mai mult nu zic, poate vă dați seama ce se întâmplă în jur, poate nu ... baftă El Loco Cartel!

Asta e..

Cine este bun este considerat codat, asa am fost si voi mai fii si eu.

Te asteptam inapoi cu mare drag sa dam magie.

Ba dar nu va dor mainilie, ma mir cum de mai puteti scrie, de unde atata darnicie ma? Faceti ba economie de litere nu mai scrieti atat de mult in postarile voastre. Mai putin ca e mai bine, daca mai continuam asa poate ne da Domnu' si noua topic closed.

Hai sa avem bafta la war, desi Zarzare saracul nu mai e printre noi, trebuie sa fim de 2 ori mai buni ca inainte. Good Luck!

Bravo! Din 4 War-uri toate 4 castigat, am recuperat tot ce am pierdut ieri. Sa vedem daca da Domnu' si maine sa castigam cateva war-uri :D

Ne vedem maine la War, salut!

Ba sincer si eu m-am saturat de : daumagie... e ceva nonsens :)) pe bune acuma.oricum ieri radeau aia de la 69 de noi ca suntem nabi si ca ne-au facut ei ca sunt smecheri de smecheri si mai ales spam mult cu #DAUMAGIE.... dar azi chiar ca au dat magie :)) 4/4 lost.

Felicitari pentru turfurile luate inapoi. si pentru cele aparate, am aratat ca putem si sa o tinem asa in continuare.

Toate ca toate cel mai mult ma amuza i7 ala ii dai 3/3 deagle si el face spam dau magie :)) .. GG pentru turfuri se pare ca ziua de ieri a fost doar o zi mai proasta dar astazi ne-am revenit sper sa luam si noi macar 1 turf azi sa avem si noi topic legende . i7 Da magie :)

Apropo ma baieti ajutati-ma si pe mine unu maine sa imi bagati si mie modurile alea cu arma pe spate si arme colorate:D le vreau si eu si nu stiu sa le bag .. sartexx am vazut ca tu ai speri sa ma ajuti ca daca nu pun hitmani pe tine :*