Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut baietii grei, acesta este ultimul meu post aici. Va urez mult succes in continuare, sper sa luati si voi SF-ul odata si odata. Stiu ca unii va intrebati cum am iesit... Pai am iesit din cauza post-hunterei de Darqueen, ea in loc sa faca posturi la cei ce fac -10 la waruri, imi face mie. Nici macar n-am injurat-o pe ea, faza e ca n-am injurat pe nimeni din gang, era o nelamurire cu Ripzor ( puteti lua informatii si de la el ). Mai pe inteles, incurcasem chaturile, incurcasem [/re] cu [/f]. Vreau sa va mai spun ca aici mi-am facut si ceva prieteni, cum ar fii Jamal/Colors/Prodan/Ioana/Alexa ( te stiu de mult fata mea ) si multi altii. Sper sa tinem legatura pe joc, chiar si pe skype. Colors sper sa iesi si tu de aici ca nu se merita sa stati intr-un gang cu post-hunteri, cum e Darqueen. NU SE MERITA SA STATI INTR-UN GANG CU POST-HUNTERI. Repet, Coloratule iesi te rog de aici, poate mergem impreuna prin National Guard, prin Verdant sau prin 69. N-am chef sa spun vorbe urate despre Darqueen, stiti voi multe despre ea. N-am chef s-o jignesc acum, sa fie in bafta ta, Darqueen. Jamal iti spun mult succes cu gangul, am un cont de lvl 14 in NR, poate cand fac lvl 20 o sa vin pe la voi sa va ajut cum pot. Va imaginati si voi putin, sa stati aproape 6 luni in ELC si sa va scoata cineva aiurea cu 3/3 pe care nici macar n-am injurat-o? Va imaginati? Chiar nu ma asteptam sa ma scoata un coleg/o colega cu 3/3. BAFTA TUTUROR, MULT SUCCES, COLORATULE IESI DE AICI TE ROG, PRODANE O SA INCERC SA TE SCOT DE AICI, JAMALE ITI DAU UN SFAT LASA LIDERUL PENTRU RANK6 FBI CA E MAI BINE ACOLO.

Edited by AIM Deniss FARAON

Buna seara! Accesta este ultimul meu post aici! M-am distrat foarte bine, cand am intrat in acceasta factiune, 69 pier ne tinea in Spawn kill, pe parcursu timpului am inceput sa aduc membri, sa ridic factiunea de la 0 turfuri, de la spawn kill am cucerit hqu, am stat cu hqu o saptamana si ceva, dupa am inceput sa fim 29-30 la waruri, am inceput sa cucerim, dupa ce am ajuns la 5 turfuri, am inceput sa fim sapati pe la spate, cu strategia celor din 69,sa ne fure membri, pai logic daca pierzi nu e bine, dar pentru mine a fost un moment de neuitat, am postat la demisi pozele cu besturile, va multumesc la toti pentru tratarea cu atare! In primul rand: Multumesc Jamal pentru rank 6, Multumesc Prodan[Fratele meu], Deniss,Playhard,Carie,Ioana,Alexxa,Nevers,Dark,Ijokero, etc! Va multumesc tuturor! Va doresc mult succes in continuare, eu cred ca o sa intru in NG, daca primesc o sansa! Va multumesc pentru tot!

Va pwp si va iubesc!

K1D1 Joci pe rpg1, sau rpg2? P.s: eu sunt Colors, dupa rivala dupa ala verde, ai venit si tu cand plec eu, am lasat r6 si ma respins nG :))

Ce mai faceti?

S-ar putea sa revin pe alt cont in ELC sa va ajut!

Succes cu turfurile!

Gg sartor pentru rank 6!

Salut lume lume,acesta este ultimul meu post aici ca membru ELC,sper ca ne-am inteles bine si sper ca intro buna zi sa luati SF-u...sper ca urmatorul sublider adica Tig3r impreuna cu Sartor si JJamal sa luati SF-u iar intr-o buna zi o sa revin aici....Ma duc la Beyond sa-l ajut,bafta si pwpici!

Salut si bine v-am gasit pe toti !

Eu sunt noul vostru sub-lider, VyalKuran acesta fiind contul meu secundar, dar nu conteaza numele :)), oricum ii voi da rename in Tig3R intr-o zi.

Cerintele mele de la voi sunt urmatoarele:

1. Sa fiti activi.

2. Sa ascultati indicatiile pe care le dau la war.

3. SA NU DATI PM INUTILE LA LIDER, PT ORICE TAMPENIE, DACA NE DISTRUGEM DIN INTERIOR E MAI RAU DECAT DACA NE-AR DISTRUGE ALTII !

" Always a family "

K1D1 Joci pe rpg1, sau rpg2? P.s: eu sunt Colors, dupa rivala dupa ala verde, ai venit si tu cand plec eu, am lasat r6 si ma respins nG :))

Ce mai faceti?

S-ar putea sa revin pe alt cont in ELC sa va ajut!

Succes cu turfurile!

Gg sartor pentru rank 6!

Stiu cine esti :)), pai am sub-lider in 69 PM pe rpg2.... Cred ca aici va intra mai mult Brownn. ala de era pe verde da mai intru si eu cand n-am war pe rpg2 :)) Contu il am de la Alex.Floryn

Adminu Hutsway mia dat ban refuz teste mia cerut ammyadmin si eu iam dat aero admin fara sa stiu ca nu e aceiasi versiune si pac ban vi se pare corect am facut cerere de nounban astept sa vad ce zice kelton ,helper acum doua zile ma luat la teste si iam dat t w si mia zis ca nu tw si ca ma asteapta sa imi iau unu din cele 3 programe enumerate de el si totul a decurs ok el nu daca a vz ca nu iam dat bnpac ban

Buna seara, domnilor. Din cate puteti vedea si voi astazi am castigat, cei drept la limita 2/2 waruri, este decent avand in vedere ca suntem 28 in factiune, iar rivalii sunt 41. Maine avem 4/4 waruri iar conducerea va accepta doar 3 invoiri, nu orice invoire este acceptata! O seara placuta in continuare, ne vedem la waruri! Prezenta este foarte buna, felicitari!

În loc să dati vina unul pe altul ca faceți minus la war ar trebuii să învățați să ascultați indicațiile conducerii. Ma uităm aseară timp de 8 runde tig3r a făcut spam sa dati clear la tunel, și aseară v-ați luat de ReversE ca a făcut -11 pentru ca s-a dus în tunel, e vina voastră aici, dacă v-ați fii dus cu el nu mai facea -.

Greșeli gramaticale - scriu după telefon

Poate in cursul zilei de maine vine si interventia (bombardierii) si ne apucam de treaba. Incercati si voi sa fiti mai activi pe forum, daca in joc nu reusiti, unii.

Edit - lag

Edited by Alexless