Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@,

Zi mersi, mie mi-au confiscat 500k materiale + licenta + armele + drogurile in acelasi timp

Atat stiu baietii in uniforma, daca deagle il tin invers numai confiscate si tazer ii salveaza.

Salut fetelor. Daca trec testele si sper sa le trec o sa fim colegi, un tester daca se poate sa fie on diseara. Ca acum o sa fiu plecat pana seara.. Ne auzim pe atunci. :)

Desigur fata, o sa fiu eu on mai pe seara.

@,Ajung acasa pe la 12, sper sa fiu destul de treaz sa te fac la deagle. ORICUM TE FAC !

Trebuie sa stapanesti extrem de bine tainele magiei albe,sa descoperi secretele ei..pentru asta iti trebuie ani de zile si bineinteles sa termini scoala de magie Hogwarts,dupa care o sa fii nevoit sa iti gasesti o bagheta pe masura,cu ajutorul careia sa inveti secretul formulei ,,#Dau magie''..doar asa sa speri ca il vei putea bate pe Drew.

stiinta-si-magia-isi-dau-mana-cele-mai-t --------------> DREW

Sper a veniti la waruri in numar cat mai mare, avem 4 si trebuie castigate toate. Haideti sa nu ne batem joc si sa terminam ce am inceput.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic