Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baftă mai departe băieții am depus și eu demisia deoarece timpul nu-mi permite să mai stau online în joc să fac raportul.

Vă doresc o carieră cât mai plăcută în LVPD și să ne mai auzim cu bine!

Colegii, daca va plictisiti va mai umplu si eu timpu' cu ceva, ceva muzica sa va treaca plictiseala: ascultati si voi ultimu' meu mix..sper sa va placa, puteti sa dati si share pe orice site de socializare cu conditia sa nu modificati continutul / numele la mix. De asemenea daca vreti dati si like / comment pe parcursul setului Enjoy:*

Aici este linkul :

Edited by MIonut

Salutari dragi colegi! In sfarsit reusesc si eu sa postez pe aici, am revenit din scurta mea vacanta in sfarsit. Sper ca n-ati avut saptamana asta probleme cu fratele meu, daca ati avut astept pm si il rezolv :)) Vreau sa le urez Welcome celor noi si Welcome back! celor care au mai fost pe aici (Bogdand19999999999NORVEGIA si Andr3utzuuuu), sper sa va simtiti bine aici. Ne auzim maine, nu uitati sa postati rapoartele!

Salut baieti, mi-a parut bine ca am fost colegi, am fost dat afara din cauza unui sugaci ca , Crytek ... Nu va spun motivul, o tras in mine cand ma duceam dupa un suspect, eram in masina cu razvan, si ne-a bubuit masina, eu m-am dus si l-am omorat, omu bineinteles ca m-o filmat si i-o dat pm lui inferno, dar eu cu caracterul meu m-am apucat sa il injur, sper sa revin inapoi daca o sa mai accepte inferno, sau chiar daca nu ma va accepta eu tot voi intra intr-un departament. VA PUPA CIOBY. RESPECT : Inferno27 , Greet ( Bafta cu permisul ), [bTD]Zync. transmite-i ca o pup pe soruta, Wisler & Davidos ala mic, nu am vazut copil mai matur ca el, Caps , ForLove , Csmn13 ( Bafta cu fotbalul sa ajungi unde iti doresti, macar sa ajungi undeva si sa fim si noi colegi ) , Sharky ( Vezi ca iti incepe telenovela ) Jazzzy ( cu cn mai ma cert eu pe aia 4 euro ? :)) ) BogdiBmx cu cine te mai duci tu dupa robbery :))

Va pup si pe cine am uitat sa nu va suparati pe mine, voi toti ati ramas in <3 mea :)

CIAO

Salut baieti, mi-a parut bine ca am fost colegi, am fost dat afara din cauza unui sugaci ca , Crytek ... Nu va spun motivul, o tras in mine cand ma duceam dupa un suspect, eram in masina cu razvan, si ne-a bubuit masina, eu m-am dus si l-am omorat, omu bineinteles ca m-o filmat si i-o dat pm lui inferno, dar eu cu caracterul meu m-am apucat sa il injur, sper sa revin inapoi daca o sa mai accepte inferno, sau chiar daca nu ma va accepta eu tot voi intra intr-un departament. VA PUPA CIOBY. RESPECT : Inferno27 , Greet ( Bafta cu permisul ), [bTD]Zync. transmite-i ca o pup pe soruta, Wisler & Davidos ala mic, nu am vazut copil mai matur ca el, Caps , ForLove , Csmn13 ( Bafta cu fotbalul sa ajungi unde iti doresti, macar sa ajungi undeva si sa fim si noi colegi ) , Sharky ( Vezi ca iti incepe telenovela ) Jazzzy ( cu cn mai ma cert eu pe aia 4 euro ? :)) ) BogdiBmx cu cine te mai duci tu dupa robbery :))

Va pup si pe cine am uitat sa nu va suparati pe mine, voi toti ati ramas in <3 mea :)

CIAO

Imi pare rau sa aud ca pleci, ai fost un coleg bun, sper sa ne mai auzim, daca nu pe /r atunci macar pe /d. Succes in continuare cu ceea ce ti-ai propus. Tot din cauza lui Crytek am luat si eu primul meu FW, aproape sa fiu dat afara..Asta este, se mai intampla, ai grija la limbaj data viitoare.

CIAO

:)), eu sper sa revii >:D<<'>

Bine aţi venit Legic şi [rTs]uSp. Sper şi eu să ne înţelegem bine, defapt sunt convins că ne vom înţelege. Noapte bună vă zic, ne auzim mâine.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic