Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut, ma asteptam sa fiu demis dar si sa fiu iertat pentru ca am intrat de miercuri seara. Stiu ca unii au facut raportul intr-o singura zi dar eu am si alte responsabilitati si nu am reusit sa le indeplinesc pe toate. Pot sa spun ca mi-a placut sa fiu alaturi de voi in aceste 4-5 zile. Va doresc succes in continuare si la cat mai multe amenzi / licente suspendate!

Salut, ma asteptam sa fiu demis dar si sa fiu iertat pentru ca am intrat de miercuri seara. Stiu ca unii au facut raportul intr-o singura zi dar eu am si alte responsabilitati si nu am reusit sa le indeplinesc pe toate. Pot sa spun ca mi-a placut sa fiu alaturi de voi in aceste 4-5 zile. Va doresc succes in continuare si la cat mai multe amenzi / licente suspendate!

Multumim la fel bafta si tie ;)

Pffff si deja ma obisnuisem sa fii pe /r...

Parerea mea despre tine este ca esti un tip foarte de treaba si la locul lui. Adica ... cine nu se enerveaza cand intra cineva cu masina in tine intentionat si deviezi intr-un zid. Bafta cu adminul si viata reala evident!

Salut la toti, back de la scoala, eram sigur ca iau un fw sapt asta, am presimtit, pnm nu am calculat bine punctajul, poc fw, e lasa nu e primu dar nici ultimul !

Ne vedem prin game !

Edited by AIM AND65

Si acuma trebuie sa le dai ban la toti din SFPD :))

De tine da dar nu stiu restul :))) am 95 pct , azi fac inca vreo 30-40 + maine deci e greu sa ma ajungeti :))))))))

Apropo , cum mentionezi profiulul cu @ReLoG ?

De tine da dar nu stiu restul :))) am 95 pct , azi fac inca vreo 30-40 + maine deci e greu sa ma ajungeti :))))))))

Apropo , cum mentionezi profiulul cu @ReLoG ?

Scrii intre paranteze patrate member='aici scrii numele de forum' adica member='Relog' scris intre [ ]

Scrii intre paranteze patrate member='aici scrii numele de forum' adica member='Relog' scris intre [ ]

scrie tu asa, e mai greu.

Selectează puţin din text si dau mention.

Salutare coleguti mei!!Primul meu post pe aici:>

Sper sa ne intelegem bine si sa stau cat mai mult timp pe la voi:*

Am si eu o intrebare: cei intrati azi...mai facem raportul?? (eu unul nu stiu daca il pot face in 2-3 zile....tinand cont ca sunt nou...)

Salut baieti! De azi eu voi fi noul v ostru coleg! Sper sa ne intelegem bine si ocazional sa iesim la o bere! Va salut!

houet1fj.gif

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic