Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Jonnathan , uratule ! Iti multumesc ca ai avut incredere in mine si mi-ai dat rank 5 si totodata , vreau sa te felicit pentru toata munca depusa si pentru faptul ca ai pastrat acest departament in linia de sus.

Mult succes pe viitor si sa ai grija de tine , atat in game cat si in viata reala unde e cel mai important.

Ai fost un lider excelent , din punctul meu de vedere.

Bye ! :*

Edited by DonDelir

Vad ca toti pun mesaje de jale aici, hai sa pun si eu unul... eu multumesc pentru ca am luat rank la timp, nu ca altii de care am facut misto :)) a fost frumos, poate trebuia sa pui mai mult suflet la nominalizari, domnule Jonny :-? in rest, succes la minore, stii tu.

Salutare!

Acesta este ultimul meu post ca lider. Ma bucur ca mi s-a oferit sansa sa fiu liderul acestei factiuni, m-am simtit ok alaturi de voi si sper ca cel care va veni in locul meu, sa faca treaba buna (poate chiar mai buna decat am facut eu).

Referitor la activitatile de saptamana asta, prefer sa nu sanctionez pe cei care nu au ajuns din diferite motive.

Multa bafta tuturor si sa ne auzim cu bine.

Salut jonny,vreau sa iti multumesc si eu pentru sansa acordata. Poate am fost suparat pe tine,dar mi`am dat seama ca nu ai nici o vina,din greseli invatam.Succes in continuare si sper ca noul lider sa fie cel putin la fel de bun ca si tine.

Vad ca toti pun mesaje de jale aici, hai sa pun si eu unul... eu multumesc pentru ca am luat rank la timp, nu ca altii de care am facut misto :)) a fost frumos, poate trebuia sa pui mai mult suflet la nominalizari, domnule Jonny :-? in rest, succes la minore, stii tu.

O să merg la biserică să-ți fac acatist sa vedem de cine mai râzi tu necredinciosule. Ești cel mai nab rank 5 din SFPD și ai mai stat și la roads.. Ești paralel. Pwp

Vreau sa va felicit pentru noua schimbare in factiunea mea de suflet, imi e tare dor de voi, sper ca pe viitor o sa ne revedem! Felicitari DonGambetta pentru noua functie, succes Jonny mai departe! Felicitari Rough si pentru functia ta, de mult cred ca asteptai asemenea realizari! Felicitari tuturor ca ati reusit sa ramaneti uniti pana acum, un numar foarte mare de veterani va aflati in momentul de fata la conducerea factiunii, sa ramaneti asa sper! Succes tuturor!

P.S: Sa nu dati report ca va mananc! :))

@@South Aure, Nu dam report :*. Iti multumim pentru urari si te asteptam inapoi! :* :* :*

@, Ms, nu mai fa posturi scurte ca te ard.

@@J o n n Y, SA NE ARDA

@, Ms

@, Sa nu iesi ba

@@Wizzle, Nici tu sa nu o faci ba!

Multumesc inca odata tuturor!

Felicitari, ai un pwp :* Acum chiar ca nu mai intra nimeni in SWAT :))

Bravo DonG pentru functie, si tu ai un pwp :*

Edited by eS ThugLife

Bravo ba!! Misto noua conducere. Aveti grija la raporte ca va arde RUG. =))

DonG, ai grija cu liderul, nu ierta pe nimeni ca sunt multi care vor sa te arda.

Rug, stiam ba ca iei sub :*. Mai stii cand il RUGai pe Don sa corectezi si tu o serie? =))

Ia-le acu'!

@@South Aure, Nu dam report :*. Iti multumim pentru urari si te asteptam inapoi! :* :* :*

@, Ms, nu mai fa posturi scurte ca te ard.

@@J o n n Y, SA NE ARDA

@, Ms

@, Sa nu iesi ba

@@Wizzle, Nici tu sa nu o faci ba!

Multumesc inca odata tuturor!

Felicitari barosane pentru noua functie,sa ai mare grija si sa le arati tuturor ca nu o ai primit degeaba ci pe merit.

• @Assistant Chief Gambetta Felicitari pentru noua functie sa o stapanesti sanatos,si sa dai dovada de corectitudine si seriozitate in ceea ce priveste functia pe care o ai.Eu unul sunt foarte multumit de noua conducere si sunt sigur ca veti ridica aceasta factiune la cel mai inalt nivel.

Asta e ultimul meu post aici, vreau sa va urez mult succes atat in joc cat si in viata reala, sper sa ne mai intalnim. Mai multe detalii in link-ul de mai jos.

http://forum.b-zone.ro/topic/122577-sf-police-department-demisii-resignations/page-33#entry3964084

<):)<):)

Asta e ultimul meu post aici, vreau sa va urez mult succes atat in joc cat si in viata reala, sper sa ne mai intalnim. Mai multe detalii in link-ul de mai jos.

http://forum.b-zone.ro/topic/122577-sf-police-department-demisii-resignations/page-33#entry3964084

Mi-a parut bine Wizzle, ne mai auzim noi pe un /sms cu siguranta. O persoana care mereu a spus lucrurilor pe nume, a incercat sa ajute si care mereu a facut ceea ce a spus, fara sa-si puna interesele personale in fata prietenilor. Mult succes! Hitman sa te vad.

Multa bafta, nab. Ne mai auzim, ai grija ce faci :)). Sa stii ca mi-a placut placere sa colaborez cu tine. Mi-a placut mereu faptul ca spui lucrurilor pe nume. Wizzle, mare om, mare caracter! :)):*

Salut all! Sper sa ma simt bine aici si sa imi fac noi prieteni :*

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic