Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Jelly incearca pe imgur eu acolo uploadez mereu si merge.

Am incercat pe imgur, zicea ceva de genu' "cannot connect url server"

Cred ca trebuie să iei source link la imagine sau să modifici rezoluția imaginii

De unde iau source-ul ? :)) zi-mi ce rezolutie ai tu la poza

Daca nu iti merge cu imgur, descarca imaginea si adaug-o direct din PC. Eu asa am facut si merge.

Am pus-o si din pc si de giphy si e la fel, cred ca e de la gif nu de la url :/

Am incercat pe imgur, zicea ceva de genu' "cannot connect url server"

De unde iau source-ul ? :)) zi-mi ce rezolutie ai tu la poza

Am pus-o si din pc si de giphy si e la fel, cred ca e de la gif nu de la url :/

La imgur.com ai sub poza tabul de Advanced și acolo. Rezoluția 150x300

La imgur.com ai sub poza tabul de Advanced și acolo. Rezoluția 150x300

Cred ca e de la rezolutie, am aproape dublu, o sa o schimb cand ajung. Ms

Edit: dap, de la rezolutie era, ms

Edited by MrJelly

End Of The Story

Deci,

Asta a fost Sa fie Cariera mea si aventura mea in San Fierro Police Departament , m-am simtit super dar din pacate nu a fost sa fie , am avut o perioada proasta s-a intamplat ce sa intamplat si am fost sanctionat. Multumesc celui care a dat Informatiile la Alin din Acel PM.

Captain NightMare Puts his badge in the locker.

Am intrat in data de 19.02.2016 fiind S4bin95 Liderul Acestei factiuni minunate in care am cunoscut mii si mii de persoane diferite unele bune altele proaste. Asa sunt oamenii , Am avansat la rank pe merit pana am ajuns sa devin Capitan , nefacand greseli majore. Am petrecut 277 de zile cred eu minunate in care mi-am dat seama ca nu poti avea incredere in nimeni intr-un joc. Majoritatea oamenilor din Jocuri traiesc in ele si fac tot posibilul sa faca un avantaj pentru ei. Eu cred ca am ajutat mereu si am facut tot posibilul pentru factiune dar din pacate la unu era mai important relatia sa cu liderul si mi-am luat rasplata cu 3/3, Asta e se intampla nu am nimic cu nimeni. Alin nu am nimic cu tine crezi ce vrei tu , Eu inca te cred un prieten daca mai vrei ca mereu mi-am petrecut bine timpul cu tine , in ultima saptamana nu eram in apele mele , ai inchis acel topic degeaba si am facut un PM, da mi-am zis parerea despre anumite miscari ale tale, dar nu inseamna ca nu sunt un prieten daca zic ceva din nervi sau ca nu imi place ceva ce ai facut. Nu te-am barfit ca ti-am zis si in fata ca doar ce nu traiesc intr-un joc, eu am stat din placere ca mi-am realizat obiectivul in SFPD. Oricum Daca vrei ma crezi daca nu atunci nu. As vrea inca sa mentionez anumite persoane/membrii cu care mi-a facut placere sa fiu Coleg de factiune si anume , Gaaby a.k.a StyleTM un om de nota 10 , T.i.B.i. Bafta cu subliderul ca il meriti si sper sa te vad admin in decembrie mai vorbim oricum pe /c, Bvd_Dorin un om de treaba cu care te poti rade,poti vorbi oricand , Str_Razvan om cu caracter sper sa te vad un youtuber mare pe viitor, MrJelly un om caterinca imi va fi dor de tine, Mar1us imi va fi dor de acele live-uri facute recent , Ansife un om blond la minte dar mersi ca ai dat testul cu mine pe aceea vreme am ajuns rank 5 sper ca nu te-am dezamagit, Dr.Xray de multe ori ai vrut sa iti dai demisia si eu te-am facut sa ramai si uite am iesit mai repede ca tine.. , Finn tu sper ca nu esti suparat pentru treaba de pe acel PM ca nu esti afectat sper sa ramanem prieteni, Relike un om de treaba , GigiNebunul om prost =)) , Lord_Kush cel mai bun sublider pe care l-am avut pana acum , S4bin95_ Multumesc pentru aceasta sansa si sper ca nu te-am dezamagit chiar daca stiu ca nu o sa citesti asta.

Va urez bafta tuturor si sper sa ne mai Vedem!

Rest in Peace Captain NightMare 19.02.2016 - 22.11.2016

Cu Respect si Stima,

Captain NightMare.

@@LF NightMare, Hai sa te lamuresc si cu topicul de ce l-am inchis. Acel topic a fost inchis deoare ce au fost divulgate informatii personale din Stafful Factiunii. Ai gresit mult cand ai zis ca nu trebuie sa ai incredere in lumea de pe acste joc.Sunt foarte multi prieteni adevarati aici, iti zic cazul meu personal am prieteni si cu functii mai mari ca mine si am si prieteni fara functii.In legatura cu cel care mi-a trimis PM-ul iti v-a ramane Anonim nici Tibi si nici Robii nu stiu asta si nimeni nu v-a sti.In orice caz cred ca erai constient ca o sa aflu lucrurile alea pe care tu si bvd_dorin l-ati spus despre mine.Ce sa iti mai zic? Si da recunosc ca in ultimul timp nu am raspuns pe /r sau nu am facut caterinca, ca de obicei doar ca ultima perioada a fost foarte grea din punct de vedere personal.

Bafta pe viitor!

@@LF NightMare,informatii personale din Stafful Factiunii.

Ti-am mai zis, iti asumi cand iti scrii pronumele si liceul pe un site, al doilea la mana este faptul ca nu poti dovedi ca ala e numele tau real, astfel puteam sa inventez orice, de exemplu zic ca pe X il cheama Herdelea Robert sau pe Y Petru Popescu, voi lua ban acum ?? In plus, ce dumnezeu as putea face cu un nume ?Asta cu dilvugarea este doar o scuza si ma irita faptul ca nu vrei sa recunosti ca a fost sanctiune nefondata si absurda fiindca tie nu ti-a placut numele, care era unul cat se poate de normal si nu inteleg de ce te supara.

Edited by MrJelly

@@LF NightMare, esti un topit.@@South Alin, am citit si eu ceva comentarii, am stat de vorba si cu night, si consider ca ce a zis @@MrJelly e zisa de buna. Iti reamintesc si aici ca ati crescut impreuna in aceasta factiune.

Nu report pls, sunt legenda, jur

Salut, am decis sa imi dau demisia, vreau sa va transmit cateva cuvinte. Va multumesc pentru tot!

Timpul este foarte pretios si nu il mai pot pierde aiurea, anul 2016 aproape s-a terminat si NU am realizat nimic. Joc SA:MP de mai bine de 5 ani, apogeul acestui joc s-a atins si este in cadere libera. Pe la 13 ani jocul era gorzav si numai la asta ma gandeam pe cand prietenii mei ma invitau sa ies cu ei pe afara iar eu ii refuzam. Acum la 16 ani realizez ca cele mai importante lucruri din viata sunt: familia, scoala si prietenii. Un motiv din care am decis sa aplic in aceasta factiune a fost faptul ca S4bin isi alegea membrii buni si am considerat ca se merita sa pierd 5 ore pe saptmana cu voi. Nu pot sa mai spun asta si acum cand realizez ca exista unii copii care sunt clar dependenti de acest joc si sunt cu ochii pe mine asteptand sa fac o mica greseala pentru a ma "pedepsi". Jocurile sunt facute ca sa ne distram, cand avem chef de ele insa in samp totul e diferit, esti obligat sa intri sa faci acel raport. Mai ales, in weekend suntem solicitati pentru niste chestii total "aiurite". Dupa parerea mea decat sa stau o ora la sedinta sau antrenamente mai bine imi petrec ora aceea cu familia sau cu prietenii.

Exista un colectiv in acest joc dar peste 2-3 ani cand jocul asta nu va mai exista cu cine o sa va petreceti timpul? Cu "X-ulescu din LSPD" ca erati buni amici pe samp? Sau o sa aveti o problema pe care nu o puteti rezolva singuri la cine o sa apelati? O sa dati report?. Sunt convins 100% ca o sa ziceti "uite-l si pe asta cum a fost, nu iesea din casa pentru samp" dar o sa negati ca voi sunteti in aceeasi situatie.

Acestea au fost cuvintele mele de incheiere, o sa tin legatura cu voi pe wapp, desigur daca nu o sa ma dati afara. #SFPDPower

U1cNa0R.png?1

Edited by MrEsquire

@@MrEsquire, e adevarat ce spui, dar...multe cuvinte spuse de tine sunt aiurea pentru mine, nu stiu ce sa zic de cei care petrec peste 5 ore pe zi in game si se simt. Chiar daca joci samp, poti la fel de linistit sa ai un grup foarte mare de prieteni cu care sa te vezi. Sedintele/Antrenamentele ? Daca nu e convenabil pentru tine si ai chef de o iesire poti pune invoire, pentru ca de asta exista acel topic. Oricum, sper sa tinem legatura, esti un om de nota 10+, bafta tinere in tot ce ti-ai propus :*

Edited by S4F 20CMRec0rd

Ba, voi ati innebunit? Asta e, daca ei au avut un limbaj urat fata de Alin, asta meritau. Ce tot va plangeti? Mai ales din cate vad, NightMare si BVD ei ziceau sa nu fim "disperati" dupa un joc, chiar si NightMare a zis "Daca iau 3/3, asta e, mare lucru'", si acuma cauta sa faca pe dracu' in 4 ca sa-l scoata pe Alin. Deveniti chiar penibili, si de BVD, "Baaa, ce stati atat pe SA:MP?", el a uitat cand facea cate 300/400 de puncte pe saptamana?? :| Si de divulgarea numelor, ba @MrJelly, daca mie nu-mi place sa mi sa stie numele de familie, ce are? Ce tot te plangi ca si tu ai fost sanctionat gresit? Ai divulgat informatii personale fara sa ai dreptul de la persoana "x" de a-l "distribuie". GATA O DATA! :@

Ba, voi ati innebunit? Asta e, daca ei au avut un limbaj urat fata de Alin, asta meritau. Ce tot va plangeti? Mai ales din cate vad, NightMare si BVD ei ziceau sa nu fim "disperati" dupa un joc, chiar si NightMare a zis "Daca iau 3/3, asta e, mare lucru'", si acuma cauta sa faca pe dracu' in 4 ca sa-l scoata pe Alin. Deveniti chiar penibili, si de BVD, "Baaa, ce stati atat pe SA:MP?", el a uitat cand facea cate 300/400 de puncte pe saptamana?? :| Si de divulgarea numelor, ba @MrJelly, daca mie nu-mi place sa mi sa stie numele de familie, ce are? Ce tot te plangi ca si tu ai fost sanctionat gresit? Ai divulgat informatii personale fara sa ai dreptul de la persoana "x" de a-l "distribuie". GATA O DATA! :@

Se pare ca nu intelegi romaneste. Stiu ca vrei sa-i iei apararea lui Alin (desi nu e nevoie), dar deja devii penibil, nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala.

Apropo, finule, eu nu pot sa fac smecherii cu adminii si liderul. Sa iau fw, iar urmatorea zi sa mi se stearga pt. ca am eu nu stiu ce prietenii. Asa ca ar fi mai bine sa-ti vezi de treaba ta, sau daca vrei sa discutam, te astept in pm.

Edited by MrJelly

End Of The Story

Deci,

Asta a fost Sa fie Cariera mea si aventura mea in San Fierro Police Departament , m-am simtit super dar din pacate nu a fost sa fie , am avut o perioada proasta s-a intamplat ce sa intamplat si am fost sanctionat. Multumesc celui care a dat Informatiile la Alin din Acel PM.

Captain NightMare Puts his badge in the locker.

Am intrat in data de 19.02.2016 fiind S4bin95 Liderul Acestei factiuni minunate in care am cunoscut mii si mii de persoane diferite unele bune altele proaste. Asa sunt oamenii , Am avansat la rank pe merit pana am ajuns sa devin Capitan , nefacand greseli majore. Am petrecut 277 de zile cred eu minunate in care mi-am dat seama ca nu poti avea incredere in nimeni intr-un joc. Majoritatea oamenilor din Jocuri traiesc in ele si fac tot posibilul sa faca un avantaj pentru ei. Eu cred ca am ajutat mereu si am facut tot posibilul pentru factiune dar din pacate la unu era mai important relatia sa cu liderul si mi-am luat rasplata cu 3/3, Asta e se intampla nu am nimic cu nimeni. Alin nu am nimic cu tine crezi ce vrei tu , Eu inca te cred un prieten daca mai vrei ca mereu mi-am petrecut bine timpul cu tine , in ultima saptamana nu eram in apele mele , ai inchis acel topic degeaba si am facut un PM, da mi-am zis parerea despre anumite miscari ale tale, dar nu inseamna ca nu sunt un prieten daca zic ceva din nervi sau ca nu imi place ceva ce ai facut. Nu te-am barfit ca ti-am zis si in fata ca doar ce nu traiesc intr-un joc, eu am stat din placere ca mi-am realizat obiectivul in SFPD. Oricum Daca vrei ma crezi daca nu atunci nu. As vrea inca sa mentionez anumite persoane/membrii cu care mi-a facut placere sa fiu Coleg de factiune si anume , Gaaby a.k.a StyleTM un om de nota 10 , T.i.B.i. Bafta cu subliderul ca il meriti si sper sa te vad admin in decembrie mai vorbim oricum pe /c, Bvd_Dorin un om de treaba cu care te poti rade,poti vorbi oricand , Str_Razvan om cu caracter sper sa te vad un youtuber mare pe viitor, MrJelly un om caterinca imi va fi dor de tine, Mar1us imi va fi dor de acele live-uri facute recent , Ansife un om blond la minte dar mersi ca ai dat testul cu mine pe aceea vreme am ajuns rank 5 sper ca nu te-am dezamagit, Dr.Xray de multe ori ai vrut sa iti dai demisia si eu te-am facut sa ramai si uite am iesit mai repede ca tine.. , Finn tu sper ca nu esti suparat pentru treaba de pe acel PM ca nu esti afectat sper sa ramanem prieteni, Relike un om de treaba , GigiNebunul om prost =)) , Lord_Kush cel mai bun sublider pe care l-am avut pana acum , S4bin95_ Multumesc pentru aceasta sansa si sper ca nu te-am dezamagit chiar daca stiu ca nu o sa citesti asta.

Va urez bafta tuturor si sper sa ne mai Vedem!

Rest in Peace Captain NightMare 19.02.2016 - 22.11.2016

Cu Respect si Stima,

Captain NightMare.

Bafta Căpitane tot but rămâi si tu si BVD_Dorin , totuși păcat ca ați ieșit cu 60/60 după tot efortul depus in aceasta factiune, părerea mea e.. dacă ai vazut ca nu îți merge bine cu nou lider in factiune îți luai normal adio de la factiune.. Nu sa începi sa bârfești colegi / lideru, dar mna.. ( asta din ce am auzit ) , Succes mai ai multe de învățat . ???

Neața colegi ce faceți ?

Edited by uLei

@@MrJelly, asa cum Finn tine cu Alin, asa ti si tu cu prietenii tai care si-au primit rasplata pentru ce au facut si nu inteleg de ce esti atat de indignat ca erau dovezile fake aduse de alin si chiar vrei sa fie sanctionat, sa-ti reamintesc ca esti inca in SFPD?! Dati demisia daca tot nu-ti doresti lideru in colectivu din care faci parte.

@@MrJelly, asa cum Finn tine cu Alin, asa ti si tu cu prietenii tai care si-au primit rasplata pentru ce au facut si nu inteleg de ce esti atat de indignat ca erau dovezile fake aduse de alin si chiar vrei sa fie sanctionat, sa-ti reamintesc ca esti inca in SFPD?! Dati demisia daca tot nu-ti doresti lideru in colectivu din care faci parte.

Nu am spus ca nu doresc liderul, am zis si in postul de pe rpg al lui jhonny ca incerc sa-mi ajut prietenii. La fel ca la finn, nu ar trebui sa te mai bagi aiurea. Eu am fost martor, voi ... ? Nu sunteti implicati asa ca lasati-l pe Alin sa vorbeasca ca e baiat mare, nu mai vorbiti voi in locul lui

@MrJelly, si eu daca-i iau apararea lui Alin, care-ti e tie problema? Asa cum i-o iei tu la NightMare si BVD, asa o iau si eu lui Alin. Si vorba lui Robi, sunt prietenul lui, nu te supara! :)

Edited by Finn Legend

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic