Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut. Eu sunt noul vostru coleg, ma bucur sa ma reintorc in factiunea unde am facut istorie si unde am fost lider si poate o sa fiu din nou. Sper sa ascultați de mine, pentru ca stiu ce spun si ce fac.

Salutare, imi cer scuze ca postez, dar poate va intereseaza.

Ai fost sau sunteti rank 5+ intr-o factiune mai mult de doua luni? Check General Discusions, The Legends of B-Zone! Pentru lideri vechimea este de patru luni. Detalii aici: https://forum.b-zone.ro/topic/139277-the-legends-of-b-zone-community-rpg1-server/?p=5450643

Hello, sorry for posting but maybe you are interesed.

You were or you are rank 5+ in a faction more than two months? Check General Discusions, The Legends of B-Zone! For leaders, you need four months in that faction. Details here: https://forum.b-zone.ro/topic/139277-the-legends-of-b-zone-community-rpg1-server/?p=5450643

Salut. Eu sunt noul vostru coleg, din pacate, ma bucur sa ma reintorc, sa va terorizez, in factiunea unde nu am facut istorie si unde am fost lider degeaba, si sigur nu poate o sa fiu din nou. Sper sa ascultați de mine nu ma bagati in seama, pentru ca stiu ce spun si ce fac. numai prostii.

Ti-am corectat eu textul, probabil asta voiai sa zici :)

@@MrJelly,Asta este un post total inutil, o sa primesti report pe forum, data viitoare nu mai posta aiurea :)

Zic sa ma apuc si eu de facut tema la istorie si nu inteleg absolut nimic.. Trebuie sa fac cica un CV de pe un site futut rau, de pe care nu merge nici sa-l scoti... Plm, alta zi, alt 3-4, de trecut, trec, semintele acelasi gust are.

@@BlasT KIA, Iar 70 puncte, a? De ce dracu mai veniti in departamente daca vi-i sila sa va faceti raporturile? Ramaneti dreq in mafii si nu va mai plangeti ca aveti raport de facut, acesta vi l-ati asumat atunci cand ati aplicat. Cu SFPD-u de azi te poti astepta si la asa ceva. Pe vremea mea, acum un an astia asteptau sa se termine saptamana numa ca sa inceapa din nou, pe-o foaie noua amenzile si carnetele. Acum intrati doar pentru nume colorat. Rank 5 stiu ce zic. Nu ma refer doar la tine, blast, ci la aprox toti astia rank 1-2.

@@BlasT KIA, Iar 70 puncte, a? De ce dracu mai veniti in departamente daca vi-i sila sa va faceti raporturile? Ramaneti dreq in mafii si nu va mai plangeti ca aveti raport de facut, acesta vi l-ati asumat atunci cand ati aplicat. Cu SFPD-u de azi te poti astepta si la asa ceva. Pe vremea mea, acum un an astia asteptau sa se termine saptamana numa ca sa inceapa din nou, pe-o foaie noua amenzile si carnetele. Acum intrati doar pentru nume colorat. Rank 5 stiu ce zic. Nu ma refer doar la tine, blast, ci la aprox toti astia rank 1-2.

Oare esti sigur ce spui ? :))

Tine minte si tu erai asa.

Si eu am rank 1 apropo si tot am mai multe rapoarte ca voi pwp.

Scuze ca m-am bagat no lua in nume de rau :))

Prietene, de ce comentezi aiurea daca nu esti in departament. Pe vremea ta ce? Vrei sa ne spui ca ai stat un an pentru rank 5 si ca se făceau rapoarte? Da si cand eram eu lider faceau. Acum stiu ca oarecum suferi ca ai fost dat afara cu 3/3, dar daca nu ti ti gura asta se întâmplă. SFPD nu are nevoie de asemenea membrii, am lasat un departament cu membrii buni si de treaba, nu cu "copii" care strica atmosfera. Succes.

@@Zeppe,Mersi

@, ,,+1 mrjelly''? Inseamna ca ma iei la misto sau iti bati joc de mine. Meritai sa ramai cu contra in ToV de la mine, vedeti voi cum va faceti dusmani cu mine?

@@Zeppe,Mersi

@, ,,+1 mrjelly''? Inseamna ca ma iei la misto sau iti bati joc de mine. Meritai sa ramai cu contra in ToV de la mine, vedeti voi cum va faceti dusmani cu mine?

Nu te mai victimiza atata si nu mai cauta sa te razbuni ca mai mult iti creezi o imagine rea.

El e unul dintre membrii care nu sar imediat cum vad un admin "aaaaa zNosss ce bine ca ai venit, welcome welcome" mai sa te pupe ...

Cand eram la inceput in SFPD si auzeau cuvantul zNoss.... innebuneau. Eu nu stiam care e treaba, si intr-o zi am vazut ca aplici si am vrut sa ma comport normal cu tine, nu sa te consider un inamic ori sa te vad mai bine fiind admin. Ci pur si simplu diferit fata de ceilalti care te urau. Apoi am vazut ca ai retras aplicatia si sincer mi-a parut rau ca nu am putut sa vad daca esti asa cum ziceau toti (unii voiau sa te pice la teste) ca esti. Daca iti mai aduci aminte, intr-o intamplare am avut, asa, un mic dialog si ti-am zis ca mai bine lasai aplicatia.

Iar acum, imi pare rau ca nu ai retras aplicatia.

Ceea ce vreau sa zic este ca, desi nu te cunosteam, nu voiam sa ma las influentat de celelalte opinii din factiune.

Nu ei (nu ma refer exclusiv la sfpd) vor ca tu sa fii "dusmanul" lor, ci tu ii faci sa fie asa, exemplu: mai sus.

Ceva in comportamentul tau e foarte aiurea. Acum, te mai plac unii, atat din factiune, cat si din exterior, dar multi pe care i-am intalnit aveau aceeasi opinie ca a mea, "aia" sunt prieteni cu tine doar pentru ca esti admin si ex-leader, altfel...

Daca vrei bine, daca nu, iarasi bine, sa iei in considerare sfaturile mele (da, eu, un simplu player fara functii, dar cu puterea de a gandi) si sa nu mai "abuzezi" (prin statut) de vechile si actualele tale functii si sa te comprti cu totii ca si cand nu ai avea acele functii.

Sa-ti dau un exemplu (desi nu au aceleasi realizari ca ale tale): Valy, de cand a intrat in factiune nu a zis nici macar o data ca a fost lider ori ca este helper, desi am avut un conflict mic cu el, eu il respect, ca toata lumea. Altul: Robii, desi si cu el am avut conflicte, nu mi-a zis ceva ca este admin ori sa ma ameninte.

Sunt doar doua exemple banale care mi-au venit in cap, dar sunt sigur ca mai sunt si altii. Am scris atat, ca un no-lifer, doar ca sa vezi de ce fac eu "misto" de tine si poate ai vointa sa te schimbi :)

Eu as spune sa iti vezi de treaba. Nu cred ca iti permiti sa ma iei tu la misto. Nu cred ca suntem de aceeasi varsta si nu cred ca avem acelasi statut sa poti face asta. Am venit cu oferta de "împăcare" pe care din cate tin minte ai refuzat-o. Nu abuzez de nicio functie, daca abuzam si sancționam orice si din orice si faceam altele. Atat timp cat nu ma cunosti nu stiu, vorbesti aiurea, influențat de altii, cum sunt multi. "Cine nu e cu mine, e împotriva mea".

Edited by zNoss ZEW

Eu as spune sa iti vezi de treaba. Nu cred ca iti permiti sa ma iei tu la misto. Nu cred ca suntem de aceeasi varsta si nu cred ca avem acelasi statut sa poti face asta. Am venit cu oferta de "împăcare" pe care din cate tin minte ai refuzat-o. Nu abuzez de nicio functie, daca abuzam si sancționam orice si din orice si faceam altele. Atat timp cat nu ma cunosti nu stiu, vorbesti aiurea, influențat de altii, cum sunt multi. "Cine nu e cu mine, e împotriva mea".

Nu a fost o oferta de "impacare", si nici nu-mi amintesc de a ta, ci ti-am explicat de ce te iau la "misto".

Varsta te asigur ca e aceeasi, asta daca scrii adevarat in aplicatii, daca erai mai inaintat nu aveai comportamentul asta.

In fiecare replica trebuie sa te folosesti de functia ta: "Nu cred ca iti permiti sa ma iei tu la misto" "nu cred ca avem acelasi statut" Daca nu ai avea acea functie, nu ai fii in stare sa-mi oferi o replica. Asta e singrul tau mod prin care sa "ataci"

Am scris abuz intre " " dar vad ca nu intelegi la ce ma refer.

"Influentat de altii" te-am cunoscut in acel pm cu purplekush, desi nu ma stiai, ti-ai permis sa ma ameninti, iar Johnny ti-a zis sa nu te mai bagi. Daca tii minte.

Dupa ce te bagi aiurea (si la purple si la alin) tot mie imi spui sa imi vad de treaba ?

Deja esti penibil si nu-ti place sa accepti adevarul. Nu-i problema daca nu vrei sa recunosti.

Edited by MrJelly

@@zNoss ZEW, Dispari ma :)) De obicei nu cobor la nivelele celor de jos, dar voi face o exceptie in cazu' lui zNoss aka Bad Boy (Doamne cat am ras). Unu la mana, nu mai baga faza aia cu ''Pe cand eram eu lider'', nu ai fost lider decat cateva zile, sa nu mai adaug ca ai fost votat din mila. Nu ai facut nimic, pur si simplu ai mentinut si tu factiunea cum ai putut, nu ai adus nici un plus acesteia, te faci de ras, jur. 2 - Nu sufar ca am iesti 3/3, ba chiar ma bucur pt ca pana mea, mi-am eliberat 1/6 din zi pe care o acordam sampului. Multumesc (Sincer acu) lu ala care i-o dat poze lu Alin, nu am nici o grija in ceea ce tine de domeniul sampului. 3: Nu te mai baga in vorba aiurea ca esti un nimeni, esti un rank 1 iar eu ar trebui sa fiu o legenda, insa nu-s deoarece h8 din partea lui Alin. 4: Nu te mai considera ''lider de SFPD'', unicul care merita aceasta este Sabin, nu tu si nu Alin. El a fost un lider care a putut lasa o factiune cu 10 rank 5, baieti cu mintea lucida si matura, si nu copii cum spui tu. Mai degraba tu esti acel copil ce sufera, exemplu - LSPD - ai fost dat la rank 4 de la rank 5 si din suferinta direct demisia. Nu sunt acel ''copil'' pentru care sampu sau mai nou - SFPD-u e totul. Sfat: Sterge ★ San Fierro Police Department Chief zNoss ★ , cum am spus si mai devreme, te faci de ras, 2 luni nu e o perioada pt a te mandri ca ai fost lider. Daca vrei da-mi report, da-mi ban pt mistouri admin, nu ma doare, ca doar na, doar asta stii sa faci. Nu te mai luat de Jelly. Doamne, cand am vazut '' Nu cred ca suntem de aceeasi varsta si nu cred ca avem acelasi statut sa poti face asta. '' am zis ca mor pe loc. Nu te compara cu el, e mult mai avansat ca tine, sa fi fost in locu tau nici nu intram in vorba cu el. Du-te vezi-ti de treaba ta, copile, sa nu uita, de era Sabin lider nu mai pupai tu SFPD. Iti amintesc, esti un rank 1, un purice, stai la radar si nu te mai baga in vorba, as baga faza cu ''iti strici imaginea'', dar pacat, nici nu cred c-o ai. Daca primest warn pe forum inseamna ca ai suferit de-a binelea si c-ai ajuns la report :)) Treaba ta, ramai in mediu tau virtual ca in realitate nu ai ce face, nu e loc de tine aici. Bafta la dat kickuri pt /d si la amenintat jucatori pe /r, si ni al 2-lea sfat, nu mai mai da tare, in viziunea noastra esti un nimic, in special in viziunea celor ce au prins vremea lui Sabin. Ai admin 1 din nu mai stiu ce luna, altii au ajuns si la admin 3, dar tu tot la 1 esti, probabil pt ca nu ai varsta necesara pt 2 (laugh). Hai sal.

PS: Ah, era sa uit, cine esti tu ca sa-mi interzici sa te iau la misto?

Edited by AT BvD Dorin

@,Hai sa-ti spuna fratele cum sta treaba, da poate ca am tinut lideru' 4 luni, dar am condus o factiune frumos, inainte era 2 luni perioada minima, era foarte greu, ceea ce tu nu faceai fata nici 2 saptamani. Legenda nu meriti sa fi, ai stat cateva luni in SFPD si nu ai facut nimic inafar de raport, da sunt ,, ★ San Fierro Police Department Chief zNoss ★ '' macar eu am avut perioada aia frumoasa de lider, si macar nu-mi apare in log

22.11.2016 20:57
Alin.[VODA] SFPD Was kicked out (3 warns) Limbaj Vulgar fata de Lider

Limbaj Vulgar fata de Lider

Sunt peste tine si in viata reala si in game si in orice domeniu, nu-mi pasa ce credeti voi despre mine, eu merg pe drumu' meu inainte, voi dati in spate, cei care ma urati, ma urati ca v-am facut de mult in orice domeniu. Crezi ca daca scrii un roman ma impresionezi? Nu vezi ca esti paralel cu ce scrii? Zici ca am tinut lideru cateva zile, dupa ca 2 luni, l-am tinut cat am putut, si crede-ma nu mai era sabin lider daca nu hotaram eu, eu l-am pus pe lista, eu i-am dat rank 4 si 5 la timp, daca voiam schimbam si istoria, da am luat rank down, mi-am dat demisia, am considerat ca se terminase treaba mea acolo. Una peste alta, cred ca ai gura degeaba si vorbesti aiurea, v-am aratat inca odata ca va pot da peste nas oricand si oriunde. Tocmai ti-am ingropat cariera, a facut foarte bine Alin ca a facut curat in factiune. :D

Cat despre admin, poate n-am fost nolifer, dar am luat up, uite sunt admin 2, restul s-au implicat mai mult, bravo lor, tu nici factiune nu ai si imi comentezi mie de functie? Mai bine nu mai intrii pe samp, si te duci sa inveti pentru examenul de clasa a 8 a :) . Am avut tot ce se putea pe server Helper, lider si admin, tot ce-mi mai trebuie e sa am liniste si sa nu-mi mai comenteze toti ,,neauzitii''. Nu ai facut nimic ca rank 5, nu te-as trece pe lista de legende nici daca ai fi fost rank 6, ceea ce e imposibil.

Edited by zNoss ZEW

@@zNoss ZEW, Am citit doar pana la faza cu logu, nu de alta doar am sesizat ca esti cam limitat la. Nu imi pasa, e un joc, il tratez ca pe un joc, nu-mi pasa ce apare in log, intelegi? Nu? Imi pasa de log atunci cand jucam si doream sa intru in vreo factiune, acum nici nu ma doare deci stai chill. Mai departe nici n-am citit, nu imi pierd eu timpu cu toti neauzitii si limitatii. Hai bafta. O intrebare numa am, de ce te tot ascunzi? Daca tot afirmi ca esti sef si ca ai ceva varsta acolo, de ce erai pe TS cu microfonu inchis tot timpu? pentru ca te dadea de gol vocea.

PS: Nu-mi scri romane pe mention ca oricum nu le citesc.

@@BlasT KIA, Are dreptate pe dreq, sufera si el cum poate. Pacat ca nu-mi pasa.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic