Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Băieți, haideți să facem ceva frumos, de dragul nostru mai mult, dar și de dragul playerilor. Dacă susțineți ideea, vă rog nu ezistați să recompensați acea idee.

http://forum.b-zone.ro/topic/261930-propunere-pentru-structurarea-rank-urilor-din-departamente/?p=3944361

Băieți, haideți să facem ceva frumos, de dragul nostru mai mult, dar și de dragul playerilor. Dacă susțineți ideea, vă rog nu ezistați să recompensați acea idee.

http://forum.b-zone.ro/topic/261930-propunere-pentru-structurarea-rank-urilor-din-departamente/?p=3944361

Regenesis[ADM] este oarecum ok propunerea , dar probabil va fii respinsa ...

@,

Aș vrea să-mi prezinți toate dovezile de la testul cu Kamikaze. Am primit doar o parte:

Dacă nu ai restul dovezilor vei fi demis.

Răspunde-mi într-un PM, eu nu am putut să-ți dau.

Ai 48 de ore la dispoziție.

@,

Ma uitam prin pozele vechi din fostele mele rapoarte de activitate si din intamplare am gasit asta. =))

licenta_5.png

Esti exact la fel de frumos. Ma mir ca avaem asa moduri... parca parca as vrea sa mai pun odata radarul si sa-ti iau din nou licenta (:

HI all SFPD members. @Jonny , can you tell me why pass request topic have been locked ? there is my exams and i cant come this meeting please open it for me as i want to post there for absence.

Salutare!

Acesta este ultimul meu post ca lider. Ma bucur ca mi s-a oferit sansa sa fiu liderul acestei factiuni, m-am simtit ok alaturi de voi si sper ca cel care va veni in locul meu, sa faca treaba buna (poate chiar mai buna decat am facut eu).

Referitor la activitatile de saptamana asta, prefer sa nu sanctionez pe cei care nu au ajuns din diferite motive.

Multa bafta tuturor si sa ne auzim cu bine.

Jonny , bafta mai departe si te felicit pentru toata munca pentru care ai depus-o pentru acest departament minunat! De asemenea , iti multumesc ca mi-ai acordat sansa sa fiu membru al acestui departament minunat pe care tu l-ai creeat si m-ai promovat la rank 3! Multumesc si felicitari inca o data ! Salut si sper sa ne auzim cu bine!

Salutare!

Acesta este ultimul meu post ca lider. Ma bucur ca mi s-a oferit sansa sa fiu liderul acestei factiuni, m-am simtit ok alaturi de voi si sper ca cel care va veni in locul meu, sa faca treaba buna (poate chiar mai buna decat am facut eu).

Referitor la activitatile de saptamana asta, prefer sa nu sanctionez pe cei care nu au ajuns din diferite motive.

Multa bafta tuturor si sa ne auzim cu bine.

Huh... Deja? Păcat... Sincer să fiu acest război a fost amuzant, spun eu.. Mi-ar fi plăcut să ne cunoaștem și dintr-o altă perspectivă, însă din păcate nu a fost să fie. Poate că dacă eram cel puțin amici lucrurile ar fi decurs altfel. Lăsând trecutul la o parte, mult succes în continuare.

Pup al tău rank 4 rough.

Bafta mai departe, JonnY !

rikos, congrats for rank 5 nab ( I'm still a post hunter )

@J o n n Y

Bafta, JonnY. Ai facut o treaba foarte buna in acest departament, atat in postura de membru, cat si in cea de lider. Ai preluat munca lui Seba, Dani si Reyzard si ai facut tot ce ai putut sa duci acest departament cat mai sus, unde ii e si locul.

Multa bafta, JonnY, in viata reala, ca e cea mai importanta. Hai sa-ti multumesc si eu ca mi-ai dat rank 3, rank 4 si acolo un FW, doua, trei. :))

Sper sa ne auzim cu bine. Nu te vom uita, toti liderii raman ca fiind legendele acestui departament. Bafta :*

Edited by Je suis S Y K

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic