Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare prieteni, cu parere de rau va spun ca o sa va parasesc, ma bucur ca v-am cunoscut, ca ne-am inteles bine si ca nu au existat conflicte intre noi pe parcursul perioadei pe care am petrecut-o aici, ati fost niste colegi minunati.

Va urez succes tuturor si sa reusiti sa faceti tot ceea ce va propuneti atat in viata reala cat sin cea virtuala.

Salutare prieteni, cu parere de rau va spun ca o sa va parasesc, ma bucur ca v-am cunoscut, ca ne-am inteles bine si ca nu au existat conflicte intre noi pe parcursul perioadei pe care am petrecut-o aici, ati fost niste colegi minunati.

Va urez succes tuturor si sa reusiti sa faceti tot ceea ce va propuneti atat in viata reala cat sin cea virtuala.

Bafta in continuare Sergeant!

http://imgur.com/RRxxgRv Ceau ansife, ce mai faci ? tu nu esti ala care te lauzi aici ( http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/12640 ) ca ai mai muta experienta ca mine ca esti jmecher ca esti forta de forta vai vai, dar uite cum ai intrat tu in SFPD, zNoss poti sa te superi, dar faza asta merita :))) el se da cocos la mine ca are experienta mai mare ca mine si ca e nustiu ce si a intrat pe mila in SFPD =))) mai mult, dupa ce am facut reclamatia si am spus ca nu are ce cauta aici un coleg de al lui mi-a dat sms ( nu dau nume, pare baiat de treaba ) si mi-a zis ca asa e, nu stie ce cauta aici :))) sa te mai dai tu jmecher baiatu cu experienta.

Edited by AIM zNoss

@,Numai posta aiurea.

Edited by AIM zNoss

Salut,ma scuzati ca postez aici.Sper sa nu dati report.....Inainte sa ies nu mi-am luat ramas bun si regret nespus de rau.O sa-mi fie dor de voi,mai ales de cei vechi si pe cei care i-am enuntat in demisie.Si znoss,ca un ultim cuvant multumesc de neatentia pe care mi-ai acordat-o.Bafta baieti si sa fiti puternici.

@,Nu inteleg care e vina mea ca tu,vii duty la event.SCRIE IN REGULAMENT CLAR CA NU POTI VENII DECAT PE NO DREPT.IN AL DOILEA RAND TU AVEAI RANK 3 SI NU PUTEAI MERGE PE NO DREPT.CE SA INTELEGI OARE LA VARSTA DE 12 ANI?

Salut,ma scuzati ca postez aici.Sper sa nu dati report.....Inainte sa ies nu mi-am luat ramas bun si regret nespus de rau.O sa-mi fie dor de voi,mai ales de cei vechi si pe cei care i-am enuntat in demisie.Si znoss,ca un ultim cuvant multumesc de neatentia pe care mi-ai acordat-o.Bafta baieti si sa fiti puternici.

Ai incalcat regulamentul ai fost sanctionat...

Apropo, pentru faza pe /call, cereai sa-ti dau clear ca aveai war, am refuzat si ai zis "asa imi esti prieten?". Nu arati decat ca esti o persoana fara prieteni, mai exact, care nu stie ce inseamna un prieten. Te gandesti doar la tine, ca primesti tu clear, ajungi la war, daca imi esti prieten, te gandeai si ca daca iti dadeam clear aiurea, eram sanctionat, nu doar la warul tau.

Salut, am uitat ca avem topic de discutii, deci e cam primu' post pe aici :)). Pentru inceput, as vrea sa va cer scuze in caz ca v-am suparat cu ceva sau am actionat gresit fara sa gandesc, sunt mai nab, tre sa va obisnuiti cu mine :)). Mnah, ce sa mai zic, sper sa ne intelegem bine cum am facut si pana acum, pupici.

Nu este legat de SFPD, dar ne ajută și pe noi, deoarece truckerii dau și în noi, mai ales când suntem la radar, să ne mute din loc, sau când suntem pe marginea drumului după un suspect si vin truckerii și se așează peste noi, așa că, sper că v-ar putea fi de ajutor, un +1 dacă tot așa.. : http://forum.b-zone.ro/topic/294691-problema-trucker/?p=4458733

Neata baieti! Astazi am fost insarcinat de catre zNoss sa tin eu Antrenamentul si Sedinta, vreau prezenta cat mai mare si seriozitate. Este ultima data in formatul Sambata ora 12:00 din 2 in 2 sapt, incheiem astfel sezonul de vara si ne pregatim pentru ce urmeaza. Vreau sa fiti cat mai multi!

Later Edit: Antrenamentul o sa fie ceva special! Vreau sa fiti multi!

Edited by AT S4bin95

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic