Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Da l in copac de bac, fa ti raportu.

=]]]]

Vacanta pentru mine ar incepe in 1 iulie dar ma duc in weekend timp de 6 saptamani sa il ajut pe tatal meu pe camion. Mai vad si eu lumea.

=]]]]

Vacanta pentru mine ar incepe in 1 iulie dar ma duc in weekend timp de 6 saptamani sa il ajut pe tatal meu pe camion. Mai vad si eu lumea.

Eeee, asa da, camion, plimbari, fete, alea alea. Fa si tu niste poze, arati si la saracii astia de colegi.

V-am pupat baietii, aveti grija de voi si mare grija si cu post-hunterii.

Eu ma duc in Taxi sa-mi ajut un prieten cu factiunea, aveti grija de corpurile voastre.

Va pupa Roby :*

Baaaaaaaaaaaa vagabontuleeee, pleci asa ca un nab, de ce n-ai mai stat :(. Pwp.

Edited by Edge

V-am pupat baietii, aveti grija de voi si mare grija si cu post-hunterii.

Eu ma duc in Taxi sa-mi ajut un prieten cu factiunea, aveti grija de corpurile voastre.

Va pupa Roby :*

Cand iti zic ca esti nab nu ma crezi ...

Astept sa imi dai mai multe "informatii" pe wapp.

Bafta in Taxi!

@@AT S4bin95, Salut Sabin. Nu stiu daca e ceva azi, antrenament sau sedinta, sau ambele pentru ca n-ai pus nici un /fmotd, dar vreau sa te anunt ca probabil voi fi absend, cum ar veni, aceasta e o invoire pentru ca e inchis topicul de invoiri si trebuie sa plec. Formularul:

Nick: BvD_Dorin

Rank: 2

Echipa: SWAT

Data antrenamentului si a sedintei: 26.06.2016

Lipsesc pe motivul: Plec din tara acum si ma intorc maine sau la noapte.

Alte precizari: Preventiva, posibilitatea de a putea veni este de 10%.

@@AT S4bin95, Salut Sabin. Nu stiu daca e ceva azi, antrenament sau sedinta, sau ambele pentru ca n-ai pus nici un /fmotd, dar vreau sa te anunt ca probabil voi fi absend, cum ar veni, aceasta e o invoire pentru ca e inchis topicul de invoiri si trebuie sa plec. Formularul:

Nick: BvD_Dorin

Rank: 2

Echipa: SWAT

Data antrenamentului si a sedintei: 26.06.2016

Lipsesc pe motivul: Plec din tara acum si ma intorc maine sau la noapte.

Alte precizari: Preventiva, posibilitatea de a putea veni este de 10%.

Considerand ca este primul week-end din vacanta pentru multi dintre voi, am zis sa va scutesc de antrenament azi. Am uitat sa pun pe /fmotd, insa daca nu v-am anuntat si nu e deschis topic-ul de invoiri, ar trebui si voi sa va dati seama :)

E groasa bai baieti cu BAC-u asta, se pune prea mare accent pe el chiar daca nu e cine stie ce chestie importanta. Am un vecin care a facut 12 clase, fara BAC, fara nimic si castiga 2000E pe luna in Italia ca "repara" niste PC-uri sau laptop-uri. Am pus repara in ghilimele pentru ca practic nu face nimic, doar le pune un sistem de operare sau chestii d-astea. Deci, se poate si fara BAC/facultati, etc, chiar si la noi in tara o sa gasesti oameni care se intretin foarte ok fara sa aiba studii de specialitate, poate doar s-au interesat, au invatat niste chestii si se folosesc de alea, telefoane, calculatoare, etc. Nuj ce am in seara asta da sunt foarte poetic sa mor io.

E groasa bai baieti cu BAC-u asta, se pune prea mare accent pe el chiar daca nu e cine stie ce chestie importanta. Am un vecin care a facut 12 clase, fara BAC, fara nimic si castiga 2000E pe luna in Italia ca "repara" niste PC-uri sau laptop-uri. Am pus repara in ghilimele pentru ca practic nu face nimic, doar le pune un sistem de operare sau chestii d-astea. Deci, se poate si fara BAC/facultati, etc, chiar si la noi in tara o sa gasesti oameni care se intretin foarte ok fara sa aiba studii de specialitate, poate doar s-au interesat, au invatat niste chestii si se folosesc de alea, telefoane, calculatoare, etc. Nuj ce am in seara asta da sunt foarte poetic sa mor io.

Ai dat-o si tu pe genul liric. Eu inteleg cum sta treaba cu BAC-ul asta si as fi facut la fel, dar eu am pretentii de la mine sa le zic asa, vreau sa fac o facultate, nu ma multumesc cu diploma de 12 clase care ma ajuta foarte putin. Sa zic asa, am talent si ma descurc in domeniul IT (i-am demomstat piesa cu piesa de pe latop cand am bagat memorie RAM ) wi imi place, dar am terminat filologie si nu as face fata la o facultate IT.

Ai dat-o si tu pe genul liric. Eu inteleg cum sta treaba cu BAC-ul asta si as fi facut la fel, dar eu am pretentii de la mine sa le zic asa, vreau sa fac o facultate, nu ma multumesc cu diploma de 12 clase care ma ajuta foarte putin. Sa zic asa, am talent si ma descurc in domeniul IT (i-am demomstat piesa cu piesa de pe latop cand am bagat memorie RAM ) wi imi place, dar am terminat filologie si nu as face fata la o facultate IT.

Eeeeeeeeeeee pai tu esti destept ma, mancati-as. Si Bac, si facultate, smecher mafiot adevarat marijuana, ce sa zic, viitor asigurat boss :))

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic