Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Finn Legend, Cat timp am stat eu in SFPD, aproape 1 an (Daca numar si primul rank 3 primit aici) am facut doar o data 336 puncte si o data 323. In rest faceam maxim 100, in ultimele saptamani faceam chiar 30, 31, faceam minimul. Eu nu traiam jocul, in comparatie cu tine, Alin, Robii si altii. Si da, eu n-am nimic cu Alin, de ce sa-l dau afara? Treaba lui, o sa isi dea seama mai tarziu, cand va mai prinde la minte. Pe langa faptu ca am fost dat afara pe nedrept, eu nu am spus acele cuvinte in PM, dovezile sunt falsificate, ma mai si vorbiti pe la spate, lasilor. Daca stafful era de partea dreptatii, alin avea deja 2/3 si noi eram din nou in SFPD. Se vede cu ochiu liber ca dovezile sunt insuficiente atat timp cat el nu poate dovedi ca-s adedvarate. Te-a injurat ala ce ti-a dat pm, ala sau aia, am inteles ca-s mai multi. Am avut niste certuri cu membrii mai mici ultimele zile cat am stat in SFPD, sunt sigur ca ei s-au vorbit si mi-au intins aceasta plasa. Ei te-au injurat, ei au scris acele cuvinte despre tine, ALINE, nu eu. Am fost dat afara pe nedrept. Probabil crezi ca am spus eu deoarece am avut niste relatii cam ''piperate'' ultimele zile din cauza acelui FW, in fine, treaba voastra, ati pierdut 2 membri care fac toata factiunea. BvD, Jelly, Night, Ansife si Tibi, noi eram ultima speranta, acum au ramas doar ei, ultima suflare a unei factiuni demne de respect. Eu nu vad acel lider de SFPD in Alin, si m-am convins mai mult atunci cand are incredere intr-un rank 1-2 si il da afara pe cel de rank 5. Ma doare-n pix, e un joc, practic ma las si nu o sa incep cu faze gen remember bvd, e banal si aiurea. Pa, slabilor. Stiti sa vorbiti doar pe la spate.

@@MrJelly, Ce ai spus tu mai devrele, jelica, sunt niste vorbe de aur. Gata, am plecat ca ma mai iau si cu vre-un warn pe forum.

, alo? Noi stam ca disperatii? Vezi ca avem cate 300/400 de ore pe luna? Eu d'abia fac 60 de ore pe luna si spui tu ca nu suferi? D'asta tu si cu NightMare incercati sa-l dati afara pe Alin, daca nu sufereati, nu faceati un astfel de lucru, v-ati facut de ras si in fata lui Kelton, rusine voua, nu noua.

@@Finn Legend, Lol. Ma amuza IQ-ul tau. Nici sa dai un mention nu poti. Vad ca n-am cu cine vorbi, nu o sa stau sa iti lamuresc ce am facut cu kelton, esti un nimeni pentru mine. Si nu mai baga faza cu ''suferinta'', ce ai spus tu acolo nu poate fi suferinta, poate fi razbunare, insa nu e cazul meu. Pa, pokemonu lu alin.

Apropo, am 47 ore septembrie, 27 ore octombrie si 26 curent.

Edited by AT BvD Dorin

, tot eu am un IQ slab? Mi-a placut de tine si de NightMare, unu zice ca PM-ul inca mai e, altu' zice ca nu mai e, pana la urma tot eu am IQ-ul slab, a? Macar daca tot voi sunteti aia "desteptii", spuneati amandoi acelasi lucru, nu unu "Da" si altu "Nu". Si nu sunt "pokemon"-ul lui Alin, doar ii iau apararea ca un prieten, ceea ce tu n-o sa stii in viata ta ce-i ala un "prieten".

BvD, Jelly, Night, Ansife si Tibi, noi eram ultima speranta, acum au ramas doar ei, ultima suflare a unei factiuni demne de respect.
Da' nu inteleg, ultima speranta? =))))))))))))))))))))))))))))))) MOR AICI BA. e un joc. pai tu nu ai fost in gang never. nu conteaza cine e lider, sublider, tu fa-ti treaba si joaca-te, distreaza-te. chiar crezi ca imi pasa cine ia leader undeva daca nu am prieteni implicati? daca alin a luat leader, inseamna ca merita, daca a avut voturile, inseamna ca e dorit leader. si legat de ultima speranta, cum adica ma? =)))) pff, sufletisti in jocul asta.

Da' nu inteleg, ultima speranta? =))))))))))))))))))))))))))))))) MOR AICI BA. e un joc. pai tu nu ai fost in gang never. nu conteaza cine e lider, sublider, tu fa-ti treaba si joaca-te, distreaza-te. chiar crezi ca imi pasa cine ia leader undeva daca nu am prieteni implicati? daca alin a luat leader, inseamna ca merita, daca a avut voturile, inseamna ca e dorit leader. si legat de ultima speranta, cum adica ma? =)))) pff, sufletisti in jocul asta.

Tinere Catalyn (il copiez pe Alin) iti reamintesc ca esti in factiune de doar 13 zile, iar tu deja iti dai cu parerea despre una, despre alta, mai bine lasa-i pe ceilalti sa discute, idem robii & finn, nu e treaba ta, nu te baga.

#, asta e neata la tine? :)) Salut. Citeste de la inceput si vezi de la ce a inceput totul. #@MrJelly, de cand imi zici tu mie ce sa fac? Na ca eu ma bag, probleme? E si treaba mea, fac si eu parte din SFPD de multa vreme, si nu conteaza de cat timp este #@CaTaLyNN xD, are si el voie sa vorbeasca, face parte din SFPD.

Edited by Finn Legend

#, asta e neata la tine? :)) Salut. Citeste de la inceput si vezi de la ce a inceput totul. #@MrJelly, de cand imi zici tu mie ce sa fac? Na ca eu ma bag, probleme? E si treaba mea, fac si eu parte din SFPD de multa vreme, si nu conteaza de cat timp este #@CaTaLyNN xD, are si el voie sa vorbeasca, face parte din SFPD.

Pff...se pare ca unii nu au capacitatea intelectuala necesara pentru a intelege ce zic si intelegi cum intelege si un copil de 5 ani. Hai sa incheiem subiectul asta, cel putin aici, daca vrei continuam intr-un PM si gata.

Edited by MrJelly

Rău ați ajuns, mânca-v-aș sufletu' vostru, facțiunea era una unită când am plecat eu, nu erau certuri între membri, toți știau de glumă și se respectau reciproc. Îl înțeleg pe Alin deoarece e greu să ai funcție importantă, ești asaltat din toate părțile și știu că nu îi e ușor, pe de altă parte, nu mi se pare chiar corect ce a făcut și consider că s-a ajuns la asta deoarece a avut un moment în care a clacat. Ați crescut împreună în facțiunea asta, erați ca frații virtuali din alte mame. Nu mi se pare normal să vă certați între voi. Ăștia mai vechi, cu voi vorbesc, lăsați supărările deoparte, amintiți-vă cât de simpatici erați pe vremea lui Sabin, dacă avea cineva vreo problemă, imediat săreați în ajutor, aduceți înapoi acele momente și învățați-i pe cei noi cum e adevăratul SFPD. Roby, nu mai da coment urat dejaba, incerc sa ajut.

Nu report pls, sunt legendă și chiar mă interesează facțiunea asta, mă supără când văd că se ceartă membrii.

Rău ați ajuns, mânca-v-aș sufletu' vostru, facțiunea era una unită când am plecat eu, nu erau certuri între membri, toți știau de glumă și se respectau reciproc. Îl înțeleg pe Alin deoarece e greu să ai funcție importantă, ești asaltat din toate părțile și știu că nu îi e ușor, pe de altă parte, nu mi se pare chiar corect ce a făcut și consider că s-a ajuns la asta deoarece a avut un moment în care a clacat. Ați crescut împreună în facțiunea asta, erați ca frații virtuali din alte mame. Nu mi se pare normal să vă certați între voi. Ăștia mai vechi, cu voi vorbesc, lăsați supărările deoparte, amintiți-vă cât de simpatici erați pe vremea lui Sabin, dacă avea cineva vreo problemă, imediat săreați în ajutor, aduceți înapoi acele momente și învățați-i pe cei noi cum e adevăratul SFPD. Roby, nu mai da coment urat dejaba, incerc sa ajut.

Nu report pls, sunt legendă și chiar mă interesează facțiunea asta, mă supără când văd că se ceartă membrii.

Si mie imi este dor de vremurile lui Sabin, desi eram foarte putini si era destul de inactiv (il intelegeam cam toti pt. ca avea o viata si era superior noua) si puteam sa jur ca in perioada urmatorului lider (nu ma refer strict la Alin) va fi mai bine cu 50 membri :)) ) si ca o sa fie /r numai mistouri si "caterinca"... eu sincer nu m-as vedea in alta factiune decat aici, asa ca vom vedea ce se va mai intampla :))

Edited by MrJelly

Politist, culcat! 50 de flotari cu mainile la spate sau FW :))

Acum imi recunosc plecarea din SFPD. Sincer, imi placea foarte mult aici, imi iubeam colegii virtuali, erau glumeti, de caterinca, exact cum imi place mie. Nu spun ca a fost o plecare binevola, dar asta e, asta-i stafful din ziua de azi. Nu mai ating tema acelui 3/3 luat, cred ca ati inteles cu totii ca sunt nevinovat. Ii multumesc lui Sabin pentru ca mi-a dat aceasta oportunitate de a fi membru SFPD, am vazut in tine un adevarat lider. Am fost de acord cu promovarea lui Alin la functia de sublider, o merita, era implicat mereu in treburile factiunii, ajuta la antrenamente etc, nu comentez acest fapt. Imi placea factiunea in special atunci cand eram 30-35 membri, era log-ul greu, nu fiecare copil prost putea sa intre, si odata intrat se didica acesteia, nu iesea peste 2 zile. Pe atunci, SFPD era cel mai respectat departament. Regret mult plecarea lui Sabin. Ce pot spune despre Alin, e baiat bun, chiar daca nu vad in tine cel mai bun lider, esti un baiat de treaba, de gasca, te sfatui mereu cu prietenii tai in luarea unei decizii, iti iubesti prietenii, asta imi place la tine, chiar daca eu nu fac parte din ei. Tine-o tot asa. Robii, e si el un tip ok, nu e sublider din ala arogant, tin minte cum faceamd duele in HQ, erai glumet, demn de respect. T.I.B.I e un baiat foarte bun. Sa stii ca eu o sa te sustin in tot ceea ce faci. Stiu, ai fost promovat la fuctia de sublider contra vointei lui Alin, el o dorea pe Kidda, dar ati vazut de fel de persoana e kidda, nu a lua sublider - si-a dat instant demisia, Alin, nu-i mai lua apararea, stiu ca fetele sunt in minoritate pe samp, dar mai bine cauta-ti una in realitate si lasa-o pe asta. Defapt, fa ce vrei, vreau doar sa spun ca nu e o fata buna, si nu ma refer la prostii acum. MrJelly pot spune ca mi-a fost cel mai bun prieten, si inca-mi este. Imi place modul lui de a se evidentia, caracterul si tot ce are, e un sexy (nu mai sexy ca mine). Night, nu am dovedit sa-l cunosc prea bine, era un tip retras, un ultimele luni a iesit si el in evidenta. Esti un baiat bun si sunt sigur ca nici tu nu ai spus acele cuvinte din dovezile lui Alin. Duda, Str, Relike, Alex sunt deasemena niste baieti buni, merita respect. Finn deasemenea, apara-ti prietenii, ai facut o alegere corecta luandu-i apararea lui Alin, inteleg, totusi, sunteti colegi de clasa. XBadBoy + Knife = Allah akbar, erati niste tipi pozitivi, tineti-o tot asa. Marius, ze3d si ceilalti prieteni pe care nu v-am numit, deasemena sunteti niste baieti sexy, va yubesk.

Stiu ca multi se bucura de plecarea mea, dar asta e, nu poti fi pe placul tuturor.

I'm done, va iubesc, chiar si pe acel heinsberg. Am plecat, ma asteapta viata reala.

Ah, era sa uit, ''Sunt un sef si am valoare, cel mai zeu femeile moare''. Imi voi lasa KeyBinderul pe desktop sa-mi mai amintesc din cand in cand de voi. Bafta!

Dusmanii mei pot da report, nu mai fac parte din SFPD si nu am voie sa postez aici. Razbunati-va.

Acum imi recunosc plecarea din SFPD. Sincer, imi placea foarte mult aici, imi iubeam colegii virtuali, erau glumeti, de caterinca, exact cum imi place mie. Nu spun ca a fost o plecare binevola, dar asta e, asta-i stafful din ziua de azi. Nu mai ating tema acelui 3/3 luat, cred ca ati inteles cu totii ca sunt nevinovat. Ii multumesc lui Sabin pentru ca mi-a dat aceasta oportunitate de a fi membru SFPD, am vazut in tine un adevarat lider. Am fost de acord cu promovarea lui Alin la functia de sublider, o merita, era implicat mereu in treburile factiunii, ajuta la antrenamente etc, nu comentez acest fapt. Imi placea factiunea in special atunci cand eram 30-35 membri, era log-ul greu, nu fiecare copil prost putea sa intre, si odata intrat se didica acesteia, nu iesea peste 2 zile. Pe atunci, SFPD era cel mai respectat departament. Regret mult plecarea lui Sabin. Ce pot spune despre Alin, e baiat bun, chiar daca nu vad in tine cel mai bun lider, esti un baiat de treaba, de gasca, te sfatui mereu cu prietenii tai in luarea unei decizii, iti iubesti prietenii, asta imi place la tine, chiar daca eu nu fac parte din ei. Tine-o tot asa. Robii, e si el un tip ok, nu e sublider din ala arogant, tin minte cum faceamd duele in HQ, erai glumet, demn de respect. T.I.B.I e un baiat foarte bun. Sa stii ca eu o sa te sustin in tot ceea ce faci. Stiu, ai fost promovat la fuctia de sublider contra vointei lui Alin, el o dorea pe Kidda, dar ati vazut de fel de persoana e kidda, nu a lua sublider - si-a dat instant demisia, Alin, nu-i mai lua apararea, stiu ca fetele sunt in minoritate pe samp, dar mai bine cauta-ti una in realitate si lasa-o pe asta. Defapt, fa ce vrei, vreau doar sa spun ca nu e o fata buna, si nu ma refer la prostii acum. MrJelly pot spune ca mi-a fost cel mai bun prieten, si inca-mi este. Imi place modul lui de a se evidentia, caracterul si tot ce are, e un sexy (nu mai sexy ca mine). Night, nu am dovedit sa-l cunosc prea bine, era un tip retras, un ultimele luni a iesit si el in evidenta. Esti un baiat bun si sunt sigur ca nici tu nu ai spus acele cuvinte din dovezile lui Alin. Duda, Str, Relike, Alex sunt deasemena niste baieti buni, merita respect. Finn deasemenea, apara-ti prietenii, ai facut o alegere corecta luandu-i apararea lui Alin, inteleg, totusi, sunteti colegi de clasa. XBadBoy + Knife = Allah akbar, erati niste tipi pozitivi, tineti-o tot asa. Marius, ze3d si ceilalti prieteni pe care nu v-am numit, deasemena sunteti niste baieti sexy, va yubesk.

Stiu ca multi se bucura de plecarea mea, dar asta e, nu poti fi pe placul tuturor.

I'm done, va iubesc, chiar si pe acel heinsberg. Am plecat, ma asteapta viata reala.

Ah, era sa uit, ''Sunt un sef si am valoare, cel mai zeu femeile moare''. Imi voi lasa KeyBinderul pe desktop sa-mi mai amintesc din cand in cand de voi. Bafta!

Dusmanii mei pot da report, nu mai fac parte din SFPD si nu am voie sa postez aici. Razbunati-va.

De cand am postat acel nume, am inceput sa raman fara prieteni, pe langa tu si Night, si altii. :-<

Cu ce ungur mai glumesc eu si ii zic sa-mi faca kurtos kolacs si gulas, cine ne mai dispera pe /r cu "sunt sef" si de cine vor mai face misto acum, membrii, de skinul tau... De as fi fost eu in locul lui Alin, puteati sa ma injurati si de mama si de tot, pentru ca v-as fi crezut prieteni... Acum cand ma uit la members, desi sunt 50, pare atat de goala fara cei 5 si mai ales voi , acum voi sta doar pt. ca sunt doar politist...

De la 10 R5 au scazut la 5 intr-o singura luna, daca ar vedea Sabin cati R5 sunt de cand a iesit, cine e sublider, cine a mai intrat pe langa, ce pile sunt si cum face un milog poze la niste discutii private doar ca sa se dea smecher in fata lui Alin, si-ar pune mainile in cap. Sper ca esti fericit acum, Aline.

Poate ca e mai bine pentru voi doi ceea ce priveste viata reala, dar aici se va simti lipsa voastra, mai ales eu... :(:-<

@@AT S4bin95 vino inapoi, te rog... :-<

Edited by MrJelly

@@MrJelly, iti zic un mic secret? si anume daca mai statea Sabin ma lua sub-lider?! Dar shh nu mai zi la nimeni,

P.S: Cand eu eram rank 4 aici tu te chinuiai sa treci testele daca tot zici ca "ce sub-lider are" ca sunt nou si nu mai stiu ce.

Stiu de trecutul tau. Daca ti-ai dat demisia la r4 inseamna ca te-ai plictisit de sfpd, si ai intrat doar pt. functie.

Da ma, Sabin il propune si pe Night la lista pt voturi si zici ca voia sa te puna pe tine, da, ok, m-am nascut ieri.

Hai s-o lasam asa, sa nu mai deschidem subiectul, mersi.

@@MrJelly, in veci nu la vrut pe nightmare stai tu calm, uita-te in test log in trecut sa vezi cate teste dadeam eu amice, capis? Eu am iesit pentru Kenshy in LS TAXI sa-l ajut si asta am recunoscut-o ca am iesit pt functia de rank 6 deoarece nu mai suportam sa dau eu, tibi si alin teste+ pt functie, asa ca Gemini nu mai arunca cu vorbe aiurea daca nu stii ce vorbesti.

P.S: Nu cred ca daca ti s-ar oferi sansa la sub-lider n-ai fugi in 5 secunde, sa fim seriosi :))

Edited by Robica

@@MrJelly, Lasa-o ba, da-o naibii. Incearca sa te incadrezi in colectivul pe care-l are SFPD azi, nu te mai uita in trecut ca ce a trecut a trecut, nu mai poti intoarce. Ce daca e rank 6? E ca si un rank 1 doar ca poate inchide chatu cand are el nevoie, doar ca sunt cam confuz, adica si in factiune erau destui membri ce meritau functia asta, nu era neaparat sa aduca de afara dar asta a fost alegerea lui. Si da, Jelly nu cred ca o sa lase factiunea in care se afla pentru un rank 6 intr-o factiune unde e strain pentru toti. Ramas bun, colegilor. Priveste partea buna, esti politist. N-a trecut nici o saptamana dar mi s-a facut dor de /d, de friskuri, roburi, de acel infernus sexy de pd si nu-n ultimul rand de hydra...

Edited by AT BvD Dorin

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic