Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baieti, a venit momentul sa va scriu si eu un ramas bun. Nu am vazut genul asta de postare dar eu am ramas pe stilul Old NR.

Dupa 10 luni in care v-am fost coleg si prieten, zic io a venit momentul sa ma retrag. Ma retrag din SAMP, nu doar din factiune, deoarece am BAC ul si admiterea la Armata care nu e usoara deloc,daca nu era asa stateam cat de mult. (Pana luam locul lui Alin ?). Am avut momente unice, primul FW cu o zi inainte de rank up, apoi cu 3 zile inainte de rank 3. 

Mi-am facut extrem de multi prieteni, dintre cei vechi in factiune amintesc: Alin, TIBI, Robica, Mugetsu, racalu, Xbadboy, Mar1us, Mihai, Jeleu, Finn, Note, OiL, Dealer, Jonny etc. (O sa ii scriu pe restul mai tarziu), dar si pe cei noi. M-am inteles bine cu toti, stiu ca am fost catalogat ca "cel care trebuie sa fie mai sus de noi, care nu respecta /d" ? asta m-a cam deranjat. Nu e vorba ca nu respect, respect pe cine merita si nu sunt adeptul regulilor, dupa cum ati vazut. 

Sper sa ne revedem candva, poate sub alta formula, poate niciodata. 

Alin, Tibi, Robica, tineti factiunea la standardele ei de acum si depasiti-le. Ceilalti, va doresc succes si sa ajungeti cat de sus. (P.S Alin a zis ca nu mai sta) ???

Sper ca v-am facut sa rad si ca nu am fost un coleg rau.

Sper sa ne mai auzim, o sa mai intru in joc sa vad ce faceti, sper sa nu ma uitati.

Succes la toti.

P.S Aline nu o sa uit ca in 10 luni nu am dat un test...????

Edited by Peteleu Andrei

20 hours ago, Peteleu Andrei said:

Baieti, a venit momentul sa va scriu si eu un ramas bun. Nu am vazut genul asta de postare dar eu am ramas pe stilul Old NR.

Dupa 10 luni in care v-am fost coleg si prieten, zic io a venit momentul sa ma retrag. Ma retrag din SAMP, nu doar din factiune, deoarece am BAC ul si admiterea la Armata care nu e usoara deloc,daca nu era asa stateam cat de mult. (Pana luam locul lui Alin ?). Am avut momente unice, primul FW cu o zi inainte de rank up, apoi cu 3 zile inainte de rank 3. 

Mi-am facut extrem de multi prieteni, dintre cei vechi in factiune amintesc: Alin, TIBI, Robica, Mugetsu, racalu, Xbadboy, Mar1us, Mihai, Jeleu, Finn, Note, OiL Dealer etc. (O sa ii scriu pe restul mai tarziu), dar si pe cei noi. M-am inteles bine cu toti, stiu ca am fost catalogat ca "cel care trebuie sa fie mai sus de noi, care nu respecta /d" ? asta m-a cam deranjat. Nu e vorba ca nu respect, respect pe cine merita si nu sunt adeptul regulilor, dupa cum ati vazut. 

Alin, Tibi, Robica, tineti factiunea la standardele ei de acum si depasiti-le. Ceilalti, va doresc succes si sa ajungeti cat de sus. (P.S Alin a zis ca nu mai sta) ???

Sper sa ne mai auzim, o sa mai intru in joc sa vad ce faceti, sper sa nu ma uitati.

Succes la toti.

Multa bafta omule, o sa ne lipsesti...pacat ca pleci si tu..

22 hours ago, Peteleu Andrei said:

Mi-am facut extrem de multi prieteni, dintre cei vechi in factiune amintesc: Alin, TIBI, Robica, Mugetsu, racalu, Xbadboy, Mar1us, Mihai, Jeleu, Finn, Note, OiL Dealer etc. (O sa ii scriu pe restul mai tarziu), dar si pe cei noi. M-am inteles bine cu toti, stiu ca am fost catalogat ca "cel care trebuie sa fie mai sus de noi, care nu respecta /d" ? asta m-a cam deranjat. Nu e vorba ca nu respect, respect pe cine merita si nu sunt adeptul regulilor, dupa cum ati vazut. 

Succes la toti.

Succes cu bacul si admiterea pentru ca, in opinia mea, tot ce conteaza e cariera. Ma bucur ca ai luat decizia sa lasi jocul pentru ceva mult mai important. Bafta "Petty" :)))

meeeeeiii maaaaa, sper ca o sa ramai pe grupul de wapp;

Edited by MrJelly

22 hours ago, Peteleu Andrei said:

Succes la toti.

Bafta gunoi, acum trebuie sa imi gasesc alt coleg de /d aiurea, sper ca atunci cand te reapuci sa ne mai vedem.

2 hours ago, J o n n Y said:

Multa bafta omule, o sa ne lipsesti...pacat ca pleci si tu..

Jonny, numa bine iti doresc si io si sa ajungi departe.

2 hours ago, South Alin said:

@Peteleu Andrei Bafta ba Petty :*

Mersi driaga, sper sa nu renunti la factiune prea curand deoarece ai reusit sa o ridici la standarde extraordinare, colectiv de nota 10.

Tinem legatura pe wapp, dar nu o sa uit ca nu mi-ai raspuns la intrebare. Sanatate si lui Ana.

2 hours ago, North Mugetsu said:

Bafta mai departe, colegule! Mi-a facut placere sa te am prin preajma, om de nota 10. Sper sa fii om de nota 10 si la BAC :)). O sa iti duc lipsa, intrucat nu mai suntem multi "veterani" pe aici.

P.S.: Nu trebuia sa divulgi informatii de genul aceleia cum ca Alin nu mai sta mult, ca o sa iasa discutii :))

Si mie mi-a facut o placere extrem de mare sa te am coleg si prieten. Remember "rank4forever mugetsu" si "rank5eversitesternever" ?.

Eh sper ca stiu de gluma colegii vostri incat sa nu creada tot ce iese din gura unui nebun. ?

Doamne ajuta.

11 minutes ago, Peteleu Andrei said:

Si mie mi-a facut o placere extrem de mare sa te am coleg si prieten. Remember "rank4forever mugetsu" si "rank5eversitesternever" ?.

Eh sper ca stiu de gluma colegii vostri incat sa nu creada tot ce iese din gura unui nebun. ?

Doamne ajuta.

Maaaaaaai, sa stii ca "Rank # Forever" este marca inregistrata MrJelly, aia doar mi-au copiat numele ! :(

10 hours ago, IonutRaul26 said:

ஜ۩۞۩ஜ Am greist topicul imi cer scuze ஜ۩۞۩ஜ. Oricum la revedere AndYY sper sa ne mai revedem macar odata!

Salut si tie, iar daca o sa mai intru vreodata pe joc sper sa va gasesc tot aceeasi.

10 hours ago, racalu ToV said:

Bafta gunoi, acum trebuie sa imi gasesc alt coleg de /d aiurea, sper ca atunci cand te reapuci sa ne mai vedem.

Fa-ma...

O sa imi fie dor de /d ?? si de momentele in care vorbeam aiureli, spor si tie si sa ajungi cat mai sus.

6 hours ago, TIBERIU ToV said:

@Peteleu Andrei, mult succes, baftă la admitere şi după la bac, oricum tot la kfc ne angajăm, si cu bac si fara bac. 

La fel Tibane..., mai putin faza cu KFC ????? nu ne bagam acolo cae complicat. Succes si tie pe viitor atat in SAMP cat si in viata ca aia conteaza.

20 minutes ago, South Alin said:

@Codeine ce ai facut ma?

Se glumea despre sartor pe /ac, am facut si eu o gluma si m-a ars.

Nu ma asteptam sa primesc ban, daca stiam ca e asa, nu o faceam.

Exact acelasi lucru mi s-a intamplat si in NR ultima oara... 2 factiuni in care chiar aveam de gand sa stau.

Edited by Codeine

12 hours ago, Codeine said:

Se glumea despre sartor pe /ac, am facut si eu o gluma si m-a ars.

Nu ma asteptam sa primesc ban, daca stiam ca e asa, nu o faceam.

Exact acelasi lucru mi s-a intamplat si in NR ultima oara... 2 factiuni in care chiar aveam de gand sa stau.

Inainte de ban trebuia sa ii zici o cateva. Am avut si eu de aface cu copii astia cand eram NR.

Sal la baietii, am intrat si eu putinel pe forum sa mai fac un post, una alta.\

Saptamana viitoare voi fi plecat in Turcia si o voi pune pe mama sa faca loguri zilnice =)) 

Am scapat de cele 2 FW-uri si ma simt mai libertin =)) 

Imi spunea cineva cand aveam 2/3 si un AV sa-mi dau demisia, dar meh, eu nu m-am lasat si urmeaza sa ajung lider =))=))=)) 

Apropo, cum pot face o cerere de invoire de la raport si nu o inactivitate, unde postez?

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic