Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Nickname:Jhaffy

• Nickname-uri anterioare:Fabrizzio 59+cont vandut si probabil sters sau banat si CuSToM 21 cont spart si sters.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Din 2009 pe comunitate.

• Level:Detin momentan, pe acest cont, level 19(aproape 20).

• Vârsta reală:18 ani.

• Sexul (real):M

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da,pentru dm.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):School Instructor-rank 4

Tow Truck Company-rank 5

Tow Truck Company-rank 1

Stracci Family-rank-5

Tattaglia Family-rank 2

Cuneo Family-rank-2

Paterno Family-rank-4

Hitman Agency-rank 4

Taxi-rank3

F/M-Rank 1

Red Dragons-1

Southern-1

El Loco-1(wipe)

ELC-R2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Wipe.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):-

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu pe aceasta comunitate.

• Sunteți activi pe forum?:Da,non-stop.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?•Da. Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:As vrea sa incerc o experienta noua, imi place foarte mult pentru ca imita realitate foarte bina si as vrea sa raman aici cat mai mult.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/yH3UdrS,Smq4twt

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:Toata ziua,dimineata-seara cu pauze.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.

• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Alex,am frumoasa varsta de 18 ani.Sunt un tip de treaba, cu spiritul umorului.Ce sa va spun,in acest momentan sunt fericit pentru ca am reusit sa imi iau carnetul de conducere.

Edited by J h h a f y

• Nickname: xLifeEssence

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproape 2 luni

• Level: 21

• Vârsta reală: 17

• Sexul (real): Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da,am fost banat pe motiv de 'pa',admin-ul incercase sa baneze un codat dar a gresit id-ul.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi Los Santos(Rank 1),Red Dragon Triad(Rank 1)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am fost demis din Taxi LS deoarece am postat raportul pe site-ul necorespunzator iar in Red Dragon Triad am fost iarasi demis deoarece am luat 2fw in perioada de teste.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu

• Sunteți activi pe forum?: Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este una din factiunile mele preferate de pe server si mi-am dorit inca de la leve mic sa fac parte din LVPD

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/Rae7FuL.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5/6 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un tip glumet dar serios cand trebuie.Imi place sa socializez,sa-mi fac prieteni noi,sa ies cu ei in oras,sa joc fotbal si sa ma plimb cu bicicleta..

Nickname: TibiStanciu

• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De cateva luni.

• Level: 15

• Vârsta reală: 15

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 Am ajutat pe cineva sa faca skill la mechanic

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Cand eram level mic, 3 sau 4 am facut kamikaze fara sa prea cunosc regulamentul pe atunci.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Fire&Medics Departament (rank 2), Fire&Medics Departament (rank 1)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Prima oara am fost demis pentru inactivitate, eram in timpul scolii nu mai aveam timp de sa-mp, si a doua oara am facut cerere pentru a incerca ceva nou, de preferat politia.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8096-paramedics-cereri-demisii/page__st__1420

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Fire&Medics Departament

• Sunteți activi pe forum?: Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Sigur.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Sigur, intentionez sa stau muult mai mult de 2 saptamani.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Department deoarece imi place politia, de cand am inceput sa joc aici deabia am asteptat sa fac level 15 pentru a aplica in politie, este factiunea mea preferata.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): wkrayv.png O problema ca am skill 3 detectiv dar azi sau maine fac skill 5 neaparat.

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: depinde, cam 6 ore

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Sigur

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Tibi, sunt din constanta, imi place sa joc jocuri multiplayer, sunt serios, imi place sa socializez si sa ajut, sa imi fac prieteni, nu imi place sa creez probleme.

• Nickname: Vito.Scaletta

• Nickname-uri anterioare: Am avut 3 nickname-uri anterioare.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:In jur de 3 ani.

• Level: 16+

• Vârsta reală: 16

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da , o singura data , timp de o zi motivul fiind DM aiurea.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Pe acest cont am facut parte doar din Taxi LS si din Southern Pimps , in ambele m-am simtit foarte bine si am detinut rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Taxi LS am fost demis fara FP. Pe data de : 04,07,2013 , iar in Southern Pimps mi-am depus demisia deoarece nu ma intelegeam bine cu colegii , pe data de : 15,07,2013 .

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Doar la Southern Pimps. Aici.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am facut niciodata parte dintr-un departament , din acest motiv am aplicat LVPD.

• Sunteți activi pe forum?:Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Nu am mai fost niciodata intr-un departament si as vrea sa incerc lucruri noi. Cunosc foarte multi playeri care fac parte din acest departament si sunt foarte bun prieten cu ei.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Aici.

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Sunt in Samp 24/24 cand ma culc sau am treaba imi las caracterul pe /sleep.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu ma aflu pe blacklistul niciunei factiuni.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Nicu , sunt nascut in orasul Galati , aici am locuit pana la implinirea varstei de 15 ani. Momentan locuiesc intr-un satuc mic din judetul Iasi . Am terminat clasa a 9-a cu media 8,68 , invat in Roman , judetul Neamt . Ma consider un tip amuzant , glumet , istet si serios cand este cazul.Imi plac iesirile in oras , si sa joc samp . Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by nWo Vito Scaletta

• Nickname: Madalin500
    • De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de 9 luni
    • Level: 18
    • Vârsta reală: 16 ani
    • Sexul (real): masculin
    • Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 din cauza DM
    • Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu
    • Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi Cab Company-RANK 1 si El Loco Cartel-RANK 1
    • De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din Taxi Cab Company am fost demis deoarece am acumulat 2/3 fpunish in perioada de teste iar din EL Loco Cartel am demisionat deoarece nu ma intelegeam cu ceilalti membrii.
    • Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): El Loco: http://forum.b-zone.ro/topic/122574-el-loco-cartel-demisii-resignations/
    • Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da
    • Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
    • Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Desigur
    • De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in LVPD deoarece ma pasioneaza activitatea de politist
    • Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/qnopjg1u7/
    • Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore
    • Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da
    • O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Madalin,am 16 ani,sunt glumet dar in acelasi timp serios,pasiunile mele sunt muzica rock si calculatoarele.

• Nickname: Mosby

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 29.03.2013

• Vârsta reală: 19

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0 / 3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu, niciodata

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedics (rank 2)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am vrut sa incerc si altceva

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8096-paramedics-cereri-demisii/page__st__1420

• Sunteți activi pe forum?: Sigur

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca mi-am dorit din totdeauna sa fac parte din Police Department, este pe gustul meu, imi place cu ce se ocupa etc.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/9CZGRmP.jpg

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur, insa nu se pune problema

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Mihai am 19 ani si sunt nascut in Constanta insa acum louiesc in Galati. Sunt un tip glumet, comunicativ, indraznet, imi place sa imi fac noi prieteni pe oriunde merg. Hobby-ul meu cel mai mare, daca pot spune asa, este fotbalul, m-as putea caracteriza ca fiind un "obsedat" dupa el. Cam atat despre mine intr-o scurta caracterizare

• Nickname: MrKira

• Nickname-uri anterioare: [skillZ]Max

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De vreo 2 ani dacă nu mă înşel

• Level: 19

• Vârsta reală: 16 ani

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Barzini (2), Tattaglia (2), Paramedics (2), News Reporter (1), School Instructors (1), Tow Truck Compay (1), Police Department (1), Taxi Cab Company (2)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu mai ţin minte datele, au fost de mai de mult. PD – Am ieşit pentru că am avut nişte probleme personale şi nu mai puteam acorda mult timp computerului; Tattaglia – Voiam să intru în PD

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): --

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am mai făcut parte din Paramedics şi Police Department. La PD găsiţi mai sus motivul, iar la Paramedics am ieşit datorită inactivităţii liderului de atunci

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc să intru în Police Department deoarece doresc să servesc în favoarea legii şi să ajut la scăderea drastică a ratei criminalităţilor, asta pe lângă faptul că am mai făcut parte din department şi îmi place foarte mult să fiu un om al legii.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-8 ore

• O scurtă autocaracterizare: Mă numesc Ionuţ, am 16 ani şi sunt o fire optimistă. Îmi place să lucrez în echipă şi urăsc alcoolul, cât şi ţigările. Sunt un băiat amuzant, sociabil şi mereu dispus pentru mai mult. Nu suport certurile şi persoanele care se contrazic atâta timp cât nici una nu are dreptate.

• Nickname: Brother

• Vârsta reală: 16

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): News Reporter (1), Green Street Bloods (1)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: News Reporter (17.03.2013 15:50, lipsa de timp liber), Green Street Bloods (20.07.2013 12:41, plecarea anumitor membrii si atmosfera neplacuta m-a facut sa renunt la testul de arme)

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Departament pentru ca imi place foarte mult, sunt foarte activ si este o factiune respectata

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/Ujmu8DB.png

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 250+

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat de 16 ani onest, ascultator, de incredere, bun, politicos, punctual, perseverent, intelegator, ambitios, fidel, amuzant, energic, iar cand vine vorba de munca in echipa imi depun toate fortele pentru a face tot posibilul

Edited by Brother

• Nickname:Mihai96

• Nickname-uri anterioare:-

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Aproximativ 2 ani.

• Level:25

• Vârsta reală:16 ani.

• Sexul (real):Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:1/3 drive-by dar a fost primit aiurea nu o sa se mai repete.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Am introdus parola gresita de mai multe ori.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):The Stracci Family - Rank 1

The Corleone Family - Rank 3

Vietnamese Boys - Rank 1

Verdant Family - Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:In data de 15.07.2013 la ora 22:44 am parasit factiunea Verdant Family deoarece s-a dovedit a nu fi o factiune serioasa si vreau sa aplic in alta parte.Iar in data de 04.07.2013 la ora 14:06 Vietnamese Boys deoarece m-am plictisit foarte tare.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există) :-

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu, nu am mai facut parte de aceea vreau sa intru.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da, inteleg foarte bine.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?:Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Pentru ca este un departament bine organizat cu membrii exceptionali, un lider pe masura si as vrea sa incerc un departament pentru ca nu am mai fost.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/I1zA6xp.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:16-17 ore.

• O scurtă autocaracterizare:Sunt un baiat timid, glumet, serios cu care poti vorbi si foarte constiincios cand vine vorba de ceva serios.

Edited by WaKe

Nickname:[rTn]FaBii.

• Nickname-uri anterioare:fabicod

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Am contul de 1 an, dar doar de 5 luni joc mai serios.

• Level:25

• Vârsta reală:14

• Sexul (real):Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da, deranj event.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Ls Taxi - Rank 2 ; Southern Pimps - Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Din Ls Taxi am iesit pe data de 23.06.2013 si din Southern Pimps pe data de 20.07.2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Ls Taxi --> http://forum.b-zone.ro/topic/122559-los-santos-taxi-demisii-resignations/page__st__80 ; Southern Pimps -->http://forum.b-zone.ro/topic/13081-southern-pimps-demisii-resignations/page__st__1480

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu, dar mi-as dori foarte mult ca acesta sa fie primul.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Pentru ca imi place cu ce se ocupa si toti membrii acestui departament sunt foarte de treaba.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://postimg.org/image/zagymbrx3/14511478/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:7-8 ore

• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Ciolos Fabian si sunt din Oradea, judetul Bihor.Fac sport de 6 ani dar imi place sa ma joc si pe calculator mai ales SA:MP pe B-zone.

• Nickname: House.

• Nickname-uri anterioare: All4You.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 5 luni

• Level: 16+

• Vârsta reală: 13

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da , Transfer Ilegal.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): LV Taxi ; LS Taxi ,Southern Pimps si SFPD

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Southern Pimps am fost demis ca am primit ban (Transfer Ilegal) si SFPD am fost demis deoarece mi sa stricat pc-ul si am piedut pozele de la primul raport.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu exista.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, SFPD. Am pierdut pozele de la raport.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca este un departament disciplinat cu membri si lideri exemplari.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/SlyFrix.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 9-10 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat de 13 ani. Locuiesc in Braila. Imi place sa ma joc pe calculator si sa joc fotbal. Sunt amabil si respectuas. Imi place ca totul sa iasa perfec

Retrag Scuze ! :D

Edited by H o u s e

• Nickname: AshimaP

• Nickname-uri anterioare: AshimaPetrisor

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 7 luni.

• Vârsta reală: 19 ani.

• Sexul (real): Masculin.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu, pe acest cont.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedics(rank2)

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Paramedics http://forum.b-zone.ro/topic/8096-paramedics-cereri-demisii/page__st__1400#entry2135480

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Pe AshimaPetrisor am facut parte din National Guard, dar am fost banat, iar pe AshimaP am intrat in LSPD dar din cauza emotiilor am picat testul practic.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi place activitatea departamentului de politie in general si doresc cu tarie a-mi creea o cariera in politie pe acest server.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/QK4f6LD.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-8

• O scurtă autocaracterizare: Buna ma numesc Petrisor, sunt din Galati si am 19 ani. Actualmente sunt student in anul I la Facultatea de Automatica Calculatoare Inginerie Electrica si Electronica pe specializarea Inginerie Electrica, fac aceasta facultate din pasiune, sunt un tip sociabil, am un simt al umorului dezvoltat dar tot odata sunt un tip disciplinat care se ghideaza dupa premisa "Cand muncim muncim, iar cand ne distram ne distram". In timpul liber prefer sa ies cu prietenii in oras, sa stau cu familia, sa lucrez la proiectul meu sau sa ma relaxem in SAMP.

• Nickname: ALonso

• Nickname-uri anterioare: Kamarov

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 30.03.2013, aproape 4 luni.

• Level: 26

• Vârsta reală: 15 ani

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

School Instructor - Rank 1

Vietnamse Boys - Rank 1

San Fierro Police Departemnt - Rank 1

Southern Pimps - Rank 1

News Reporter - Rank 2

Green Street Bloods - Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

News Reporter - 7.07.2013, inactivitate.

Green Street Bloods - 15.07.2013, nu imi place programul de war.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/13080-green-street-bloods-cereri-demisii/page__st__1500

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: San Fierro Police Department, deoarece nu ma simteam deloc bine, acum vreau sa incerc alt departament.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da, sper sa stau si mai mult.

•Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Oricand si Oriunde.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru din nou intr-un departament, e mult mai bine aici, vreau sa dau amenzi si sa arestezi suspecti.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/IaR4sIB

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7h-8h

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Sebastian, am 15 ani si sunt din Satu Mare. Sunt la liceul Economic, Profil: Turism si Alimentatie. Doresc ca ajung un bucatar intr-un mare restaurant din Shanghai, dar pentru asta este nevoie de multa munca. Am simtul umorului foarte dezvoltat, dar sunt serios cand trebuie. Daca cineva ma injura sau ma ia in bataie de joc, incerc sa nu pun la suflet si sa il ignor. Mai multe despre mine, aflati pe parcurs in caz ca voi intra in Las Venturas Police Department !

Edited by ALonso

• Nickname: Cioby.

• Nickname-uri anterioare:

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Registered: 30.05.2010 23:09

• Level: 40

• Sexul (real): Barbat

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Abuz de repair on rob, limbaj fata de un lider.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): H.A ( 1 ) Avispa Rifa ( 1 ) National Guard (1) x2 Tattaglia ( 1 ) Tow Truck Company ( 2 ) x2 Corleone ( 1 ) School Instructor ( 1 ) Paterno ( 1 )

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: H . A (16.07.2013 16:49 ) Avispa Rifa ( 02.07.2013 14:59 ) - Avispa Rifa am parasit ca sa intru in Hitmen, si de acolo am fost dat afara pentru Sniper la Rob.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: National Guard, neactivitate.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi place foarte mult cu ce se ocupa si exista seriozitate in tot ceea ce fac ei .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://s17.postimg.org/gqxckmb4v/sa_mp_006.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore

• O scurtă autocaracterizare: Salut , ma numesc Radu am 17 ani si sunt din Bucuresti. Practic fotbal de la varsta de 6 ani si imi place foarte mult ceea ce fac . Imi place sa imi fac noi prieteni si sa ma distrez alaturi de ei .

• Nickname: aLLx

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Registered: 10.08.2009 15:46

• Level: 51

• Sexul (real): masculin

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

Tow Truck Company - Rank 1 - Lider [F4L]Balon

The Stracci Family - Rank 4 - Lider Moartea

The Cuneo Family - Rank 2 - Lider Cr1spy

Fire&Medic Dep - Rank 1 - Lider Snifel04

The Paterno Family - Rank 2 - Lider florinacyo

The Barzini Family - Rank 3 - Lider [F4L]Oasis9

News Reporter - Rank 3 - Lider Kip

The Stracci Family - Rank 1 - Lider Hooliganu

Tow Truck Company - Rank 3 - Lider [F4L]Balon

Taxi Cab Company - Rank 3 - Lider ZuZu

The Tattaglia Family - Rank 1 - Lider vaN.

School Instructor - Rank 1 - Lider Mosu.

The Corleone Family - Rank 1 - Lider Razvan14 & Bill_Bonanno

Police Departament - Rank 1 - Lider Mr.Ionuc

Federal Bureau of Investigation - Rank 2 - Lider Robotiquis

The Cuneo Family - Rank 3 - Lider AkaAndrew

National Guard - Rank 1 - Lider CiupaNezu

The Paterno Family - Rank 3 - Lider [F4L]Dubliss

The Barzini Family - Rank 1 - Lider unK

News Reporter - Rank 3 - Lider UnknownX

Hitman Agency - Rank 1 - Lider Woozie & Addyn

Fire&Medic Dep - Rank 1 - Lider [F4L]Corneliu

The Barzini Family - Rank 2 - Lider Oantzah & Micku7zu

Hitman Agency - Rank 2 - Lider Addyn

The Paterno Family - Rank 1 - Lider Ecs7azy

News Reporter - Rank 1 - Lider UnknownX

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: M-am lasat de Sa:mp

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu mai stiu motivele.... dar cel mai sigur pentru a intra in alta factiune

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca imi place sa fiu politist si sa asigur linistea pe strazi!

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6-7 ore

• O scurtă autocaracterizare: Sunt o fire blanda, sociabila, muncitoare, intelegatoare!

• Nickname: VAG

• Nickname-uri anterioare:

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 08.11.2012

• Level: 32

• Sexul : Masculin

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea : School Instructor (Rank 3), National Guard (Rank 3), Taxi Cab Company Los Santos (Rank 6), The Tsar Bratva (Rank 2)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Taxi Los Santos - dorinta de a incerca o mafie.

The Tsar Bratva - Pot sa joc SA:MP doar in intervalul 10:00-12:00 si 18:00-24:00, iar programul pentru waruri era intre 13:00-15:00 si decat sa trag factiunea in jos, am preferat sa renunt.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni: Taxi Los Santos

The Tsar Bratva

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: National Guard - Deoarece mi s-a oferit sansa la sublider intr-o factiune pasnica.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Department, deoarece aici consider eu ca pot sa fiu activ si sa-mi fac treaba cel mai bime.

• Poză cu /stats, detective skill și /time : Click.

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 3-4 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? : Nu.

• O scurtă autocaracterizare: Salut, sunt o persoana sociabila, imi place sa imi fac prieteni si sa ajut. Imi duc intotdeauna treaba la bun sfarsit, sunt de incredere, glumet si responsabil.

Edited by VAG

Nickname: ForLove

• Nickname-uri anterioare:--

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:J0c de aproximativ 4 luni.

• Level:29

• Vârsta reală:16

• Sexul (real):Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:1/3 (l-am primit din cauza jocurilor ilegale cand eram incepator si nu stiam foarte bine regulile.)

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da am fost banat pt comportament non-rp

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):El Loco Cartel -rank1, Verdant Family-rank2, El Loco Cartel rank2.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Am parasit ultimele 2 factiuni deoarece nu mai avem timp sa particip la warruri, si ca sa fiu sincer ma si plictisisem de mafie.Verdant-7.06.2013 si El Loco 21.07.2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):http://forum.b-zone.ro/topic/8017-verdant-family-demisii-resignations/page__st__1200,http://forum.b-zone.ro/topic/122574-el-loco-cartel-demisii-resignations/page__st__180

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu am mai facut parte din nici un departament.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?:Normal, fara lucru in echipa nu se poate face nimic.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru in Lvpd deoarece imi plac foarte mult departamentele si cred ca sunt pregatit sa fac pasul de la mafie la deparatament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://imgur.com/Mx72Lz0

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:5-6 ore

• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Andrei , am 16 ani si locuiesc in Bucuresti.Sunt un om bun, imi place sa ajut oamenii si sa imi fac prieteni noi.

• Nickname: Zully

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Registered: 10.06.2012 07:59

• Level: 17

• Vârsta reală: Am 16 ani.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedics (rank 2), Southern Pimps (rank 1).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Din Paramedics am demisionat deoarece am avut niste probleme personale in viata reala (am iesit pe data de 26 Iunie 2013) si din Southern Pimps am demisionat pentru a incerca lucruri noi ( am iesit pe data de 15 Iulie 2013).

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Paramedics: Click ! Southern Pimps: Click !

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da am citit si sunt deacord.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece ar fi un mare prilej de a-mi face prieteni noi si mai ales pentru ca as vrea sa vad cum este intr-un departament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Click !

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-8 ore.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat caruia ii place foarte mult sa lucreze in echipa, incerc mereu sa-mi fac prieteni noi si de cele mai multe ori ma inteleg bine cu toata lumea, sunt foarte glumet si nu-mi plac glumele ''nesarate''.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

[CBN]CrisTi. bar-000567777.png

MrKira bar-000038322.png

Alonso bar-000573977.png

Cioby. bar-000146826.png

VAG bar-000508082.png

ForLove bar-000576178.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.

• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESTUL RESPINSI, PUTETI REAPLICA PESTE O SAPTAMANA.

Edited by Inferno27

• Nickname: Mosby

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 29.03.2013

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0 / 3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu, niciodata

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedics (rank 2)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am vrut sa incerc si altceva

• Sunteți activi pe forum?: Sigur

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca mi-am dorit din totdeauna sa fac parte din Police Department, este pe gustul meu, imi place cu ce se ocupa etc. Am tot aplicat la toate departamentele insa nu mi s-a dat o sansa.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur, insa nu se pune problema

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Mihai am 19 ani si sunt nascut in Constanta insa acum louiesc in Galati. Sunt un tip glumet, comunicativ, indraznet, imi place sa imi fac noi prieteni pe oriunde merg. Hobby-ul meu cel mai mare, daca pot spune asa, este fotbalul, m-as putea caracteriza ca fiind un "obsedat" dupa el. Cam atat despre mine intr-o scurta caracterizare

• Nickname:AND65

• Nickname-uri anterioare:-

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an jumate.

• Level: 33

• Vârsta reală: 13

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 Dm aiurea.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da pentru : DM,ad aiurea,limbaj.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Vitnamese boys Rank 1,Verdant family Rank 1, Red dragons, rank 1,Souther pims rank 1,Green street bloods Rank 3,Southern pims rank 1,The tsar bratva rank 2,69 pier mobs rank 1,The tsar bratva rank 1.

• D e ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:69 Pier Mobs-Am iesit pentru ca vroiam sa incerc un departament Si din The tsar bratva am iesit pentru ca am vrut sa aplic in LV PD.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):http://forum.b-zone.ro/topic/122575-69-pier-mobs-demisii-resignations/page__st__100 http://forum.b-zone.ro/topic/8020-the-tsar-bratva-demisii-resignations/page__st__1420

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu, nu am facut parte.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Sa dau o mana de ajutor.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://postimg.org/image/5gftn4jjv/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat calm si imi place sa lucru in echipa.

• Nickname: BackToLife

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an jumatate, cu niste pauze.

• Level: 19

• Vârsta reală: 13 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 dm la level mic.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, de 5 ori: dm la level mic x2, comportament non rp x2 si santajare si amenintare.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): The Tattglia Family rank 2/ The Barzini Family rank 1/ The Corleone Family rank 2/ El Loco Cartel rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: The Corleone Family am fost demis din cauza unor certuri pe nedrept. Din El Loco Cartel am iesit findca am vrut sa incerc ceva nou. Data nu o stiu.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):http://forum.b-zone..../page__st__140#

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu, dar imi doresc.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa ma alatur voua deoarece sunteti un departament ideal pentru mine, si imi doresc sa fiu un bun coleg, prieten si sa devin un politai exemplar, si sa va ajut la arestarea infractorilor, linistea publica.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://imgur.com/4HhwTyq

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 684.

• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Antonio am varsta frumoasa de 13 ani, locuiesc in Deva judetul Hunedoara, sunt o fire prietenoasa, sociabila, glumeata (pana in limita bunului simt). Ma acomodez repede in orice imprejurime, imi place sa ma informez in cea ce nu stiu, timpul liber mi-l petrec cu prieteni. Hobi am fotbal il practic de 7 ani.

Edited by BackToLife

• Nickname: Cronen

• Level: 30

• Vârsta reală: 14

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, ad aiurea, c-bug.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): 133 Vietnamese Boys(1), Tow Truck Company(2),Fire Medic Departament(1),Taxi Cab Company(1),Red Dragon Triad(3),417 Green Street Bloods(2). SFPD (1)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu-mi placea atmosfera si plus de asta sa iau o pauza de sa:mp.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Red Dragon Triad:http://forum.b-zone..../page__st__1160 417 Green Street Bloods: http://forum.b-zone....80#entry1745723

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -

• Sunteți activi pe forum?: Desigur.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Bineinteles.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Desigur.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da, si sunt de acord cu acesta.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Departament,deoarece am mai fost si mi-a placut, pentru ca vreau ,sa-mi creez o cariera cat mai buna si sa-mi fac noi prietenii.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/uG4G3dP.png

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 5-8 ore/zi.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): -

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: -

• O scurtă autocaracterizare: Numele meu este Valentin, am 14 ani si locuiesc in orasul Buzau. Sunt o fire bine dispusa, caruia ii plac glumele bineinteles nu cele proaste.Sunt genul de om in care poti avea incredere, in timpul liber joc sa:mp sau uneori ies cu prietenii la football.

Edited by Cronen

• Nickname: Abhishek_Cool

• Previous nicknames: No

• Since when are you playing SA-MP on B-Zone ?: 7 months

• Level: 19+

• Real age: 18

• (Real) Gender: Male

• Number of ingame warnings and the reason you got them: 1 warn because of DM at level 5

• Were you ever banned? If yes, why?: No

• Previous factions and the rank you had in them (in order): Taxi Cab Company - Rank 2, Police Department - Rank 1, Avispa Rifa - Rank 2

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: Police Department : Left 18-06-2013 Reason - Kicked with 60/60 FP, Avispa Rifa - Left 24-07-2013 Reason - I have school at time of war.

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): Avispa Rifa - http://forum.b-zone....60#entry2199774

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: Yea i was in SFPD i was kicked because of 2 FW in 1 week.

• Are you active on the forum?: Yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes

• Why do you want to join the Police Department?: I want to join police department as i am hardworking and i think that police officers work hard for their department.

• Are you capable of teamwork ?: Yes

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://i.imgur.com/r7B54O3.jpg

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 4-5 hours

• You are on the BlackList at a faction?: Yes

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes

• A short characterisation of yourself: Hello i am Shubham from India. I like to do any work or things seriously and i work hard on it as hard as i can. My hobbies are cricket and football.

Edited by MwP Abhishek

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.