Jump to content

[B-Zone TV] RedLine ( clan presentation )

DooMasteR
 Share

Recommended Posts

• Titlul clipului: RedLine ( clan presentation )
  • Gen: Presentation.
  • Durata: 2:08
  • Data lansarii: 31/03/2013
  • Scurta prezentare: Doar vizionati !
  • Link catre clip:

Acest video nu va participa la COTM-ul acesta. El va participa la COTM-ul din luna urmatoare, adica luna a 4-a.

Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat la realizarea acestei prezentari! Cei din clanul RedLine, Evghin, Deey, Unk. si mai departe nu mai stiu.

Edited by RDL DooMasteR

Frate tu esti incredibil.. ti-a iesit chiar foarte foarte foarte bine! Daca as putea ti-as da 100 de +! Promit maine sa-ti dau unul pentru ca astazi am dat deja unul.

Este incredibil, chiar arata binee! Sper sa mai faci video-uri, tu chiar stii!

Primul minut, foarte plictisitor. Dup'aia? Vin vreo 5 maşini roşii (de ce roşii şi nu roz.. ?) aşa din senin şi încep să se întreacă, deci automat povestea e varză după părearea mea. Totuşi ai editat frumos şi pentru asta te felicit.

Edited by BTD HeadgeaR

Este una dintre cele mai frumoase prezentari al unui clan. Mie sincer mi-a placut foarte mult niste scene, cum ar fi acolo pe Aero Sf, masinile erau urmarite de Stunt Plane cred, sau cand ati trecut toti pe langa cop, si el nu mai stia pe unde sa se duca.

Geniale idei. Felicitari pentru munca depusa

Va multumesc foarte mult >:D<<'> ! Inseamna foarte mult pentru mine!

Primul minut, foarte plictisitor. Dup'aia? Vin vreo 5 maşini roşii (de ce roşii şi nu roz.. ?) aşa din senin şi încep să se întreacă, deci automat povestea e varză după părearea mea. Totuşi ai editat frumos şi pentru asta te felicit.

Esti singurul care nu a inteles. De ce? Racaie invidia in tine si cine stie ce alte probleme mai ai... Nu-mi pasa de ce zici tu. Cand o sa faci tu un film macar pe jumatate mai bun decat cel mai rau film al meu atunci o sa iti acord o mica atentie. Pana atunci, priveste si invata.

Cam multe scene cu oamenii plimbandu-se ce nu au legatura cu clanul, aia merge doar 1 scena - 2 la inceput ca sa faci un intro.

Imi place acel sentiment de liniste ce asteapta acel KABOOM, super efecte, schimbare radicala si surprindere totala a vizualizatorului, perfect din acest punct de vedere.

Chiar mi-a placut, vazand aceasta prezentare chiar as fi aplicat in clan dar cu harbu' meu (Faggio) inca nu-mi permit. :))

Edited by SpeedY17

Va multumesc foarte mult class=

Esti singurul care nu a inteles. De ce? Racaie invidia in tine si cine stie ce alte probleme mai ai... Nu-mi pasa de ce zici tu. Cand o sa faci tu un film macar pe jumatate mai bun decat cel mai rau film al meu atunci o sa iti acord o mica atentie. Pana atunci, priveste si invata.

Nu trebuie să fii nici tu atât de radical... într-adevăr, aşa cum spui şi tu, am şi eu impresia că îl cam roade invidia... dar asta rămâne doar pentru el, nu are de ce să te afecteze pe tine. Acum despre film.

Ce pot spune, îmi place foarte mult felul în care ai filmat. Cred că cea mai frumoasă scena este aceea când sunt toţi pe pista aeroportului şi vin cele 2 avioane. Mi se pare minunată faza, nici măcar eu nu m-aş fi gândit la o asemenea organizare. Felicitări, ai reuşit din nou să mă surprinzi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.