Jump to content

Va place noul UpDate ?

S a s a

Va place noul Update ?  

106 members have voted

1. 1. Da sau Nu ?

• Da
      49
    • Nu
      48
    • Nu stiu
      9

Recommended Posts

Nu...am vrut sa se deschisa SF, dar nu ce-a fost acum, sa vina toti fomistii de level 70 sa ia si ei ce apuca. SI 200 de case...prea multe. Putea sa dea cate putin. Si nici numele de mafii nu-mi plac. Ideea era buna, dar...prea mult...prea multe bizuri, prea multe case, prea multi disperati. Abia au cumparat ceva si dau /ad ca vand/schimb.

EDIT: Si da! Sunt unul din aia care n-a prins nimic X(

Sincer, NU-MI PLACE, DELOC.

Parerea mea e ca nu trebuia sa se atinga de celelalte orase, mai bine se ocupa doar de SF si nu schimba mafiile (ideea cu LSPD,SFPD,Taxi LV,Taxi LS, Taxi SF e buna, dar mafiile sunt super URAT facute)...

Anyway... era mai bine fara updatetu' asta decat cu el.

Sincer, îmi place în pare parte dar cum a zis și Snoek, nu trebuie să se atingă și de LV și LS, în special de mafii, trebuie să le lase la fel, poate doar să mai schimbe una doua, dar nu și culorile, skin-urile și restul. Update-ul la departamente este unul foarte frumos. La facțiunile pașnica mă așteptam la niște facțiuni noi, măcar una, că înțeleg că este greu cu Taxi-ul din LV/LS până în SF. Deci update-ul este unul foarte bun, așteptat de mult și de mulți însă cu mafiile au dato-n baltă.. păcat.. poate o să schimbe ceva poate nu, o să ne obișnuim.

Ma.. e frumos, dar nu suntem noi acomodati inca. Parerea mea e ca trebuia sa pastreze macar numele mafiilor. Si pe mine ma deranjeaza chestia ca cei de level mare s-au dus si au luat tot, dar norucul lor.

Degeaba comentam ca nu ne place CA NOI TIPAM SA SE BAGE SF, nu-i asa?

Daca se vor alege lideri la factiunile noi, macar sa se aleaga lideri de treaba, nu daia care ii accepta numei pe playeri cu level mare si vechi pe server, sa aiba si cei noi o sansa in ele...

EDIT: Dupa ce ca tot noi cerem deschiderea SF-ului si oamenii astea muncesc o gramada pentru a face o treaba buna pentru noi, TOT NOI facem mofturi.

Bine recunosc, nici eu nu prea sunt multumit, pentru ca mafiile s-au schimbat mult.

Macar eu respect munca pe care au depus-o staff-ul.

Mai tre' sa apara maine cateva topicuri gen: ,,Esti de acord sa se inchida SF-ul? '' :-J , ca in rest...

Ai cumparat ceva - iti place, nu ai cumparat nimic - $? ##? $55#@%‰ in el de update

Daca pastrau ce au cumparat ..bine. Dar nu trecuse nici o ora si aparusera posturile pe forum "Vand !@$!$"

Ma.. e frumos, dar nu suntem noi acomodati inca. Parerea mea e ca trebuia sa pastreze macar numele mafiilor. Si pe mine ma deranjeaza chestia ca cei de level mare s-au dus si au luat tot, dar norucul lor.

Degeaba comentam ca nu ne place CA NOI TIPAM SA SE BAGE SF, nu-i asa?

Daca se vor alege lideri la factiunile noi, macar sa se aleaga lideri de treaba, nu daia care ii accepta numei pe playeri cu level mare si vechi pe server, sa aiba si cei noi o sansa in ele...

Eu ii voi accepta pe toti! ( peste 3 ani cand voi lua sublider la un clan neoficial prin renuntarea liderului, ca mai mult n-am sanse. )

Oricum, sunt de acord si cu tine.

Cu casele bizurile etc este foarte frumos si aranjat, dar au stricat mafiile modificand metoda de war si sis turfs, sa nu mai vorbim de skinuri, acum sunt toate aiurite majoritatea avem skin de civil la mafie :))

Propun sa se reintroduca vechea metoda de war + sis turfs si sa se inapoieze numele, culoarea si skinurile familiei.

Daca pastrau ce au cumparat ..bine. Dar nu trecuse nici o ora si aparusera posturile pe forum "Vand !@$!$"

Eu ii voi accepta pe toti! ( peste 3 ani cand voi lua sublider la un clan neoficial prin renuntarea liderului, ca mai mult n-am sanse. )

Oricum, sunt de acord si cu tine.

Ma, tu nici macar nu faci parte dintr-o mafie si te plangi. Lasa-i pe aia care sunt in mafii sa comenteze, nu tu.

S-a bagat de 3 ore update-ul si ati inceput deja sa faceti figuri. In loc sa spuneti multumesc pentru cata munca a fost sa se faca acest update, voi blamati updateul si alte prostii. Daca prindeati un biz bun in SF sa va fi vazut atunci.

Nu.

Am vrut SF, dar nu in acest fel. Apreciez munca depusa imi dau seama cat trebuie sa muncesti sa adaugi la 280 de case sau cate s-au pus interior,biz-uri etc. Dar cred ca nu trebuia sa va puneti peste mafiile care erau deja.

EDIT: Are dreptate Collonelu, ori este SF opening ori B-zone Opening ori.. ? Sincer ma simt ca si cum doar ce mi-am facut cont pe acest server si nu stiu nimic despre locatii .

Ma, tu nici macar nu faci parte dintr-o mafie si te plangi. Lasa-i pe aia care sunt in mafii sa comenteze, nu tu.

S-a bagat de 3 ore update-ul si ati inceput deja sa faceti figuri. In loc sa spuneti multumesc pentru cata munca a fost sa se faca acest update, voi blamati updateul si alte prostii. Daca prindeati un biz bun in SF sa va fi vazut atunci.

Crede-ma am prins o casa dar tot sunt foarte nemultumit. Da un tp la mine in game sa-mi vezi skinul. In corleone un rank 1-2 o sa se plimbe cu skin de lider si eu care am stat aproape 9 luni acum am plimb cu mechanic Corleone ... este corect?

Mie unul mi se pare cel mai mare dezastru care a avut loc vreodata. Tot,tot,tot a fost facut in graba, nimeni nu s-a gandit la cum s-ar putea sa reactioneze unele factiuni. Unele mafii au fost dezbracate, aruncate la gunoi, altele au primit toate skinurile de lider precedente si care mai de care alte skinuri. Sunt de parere ca proiectul nu este nici 5% complet si ca a fost lansat cu cel putin o luna inainte de cat trebuia.

SAU, cel putin, nu ar fi trebuit schimbate atat de multe, ci doar ar fi trebuit adaugat SF-ul, fara sa fie distruse TOATE factiunile...ca...totusi...se numeste "SF opening".

Sincer, eu am crezut ca totul este o farsa de 1 aprilie cand am vazut prima data cat de prost este realizat totul si decat de multe lucruri au fost distruse...insa cand Kelton a inceput sa puna la licitatie biz-urile, mi-am dat seama ca totul este pe bune si ca situatia e cam crunta.

Parerile sunt impartite..se pot gasi argumente pro si contra acestor schimbari dar parerea mea este ca din respect pentru munca care a fost depusa pentru a avea loc..ceea ce tocmai a avut loc ar trebui sa aveti mai multa rabdare inainte de a fi sau nu de acord cu treaba asta.Topicul asta trebuia facut peste un timp..timp in care v-ati fi dat seama cu siguranta daca e placut sau nu.Intr-adevar..s-a incercat prea mult la mafii din punctul meu de vedere dar asta nu inseamna neaparat ca sansele de a iesi ceva frumos sunt nule.

Si da..schimbarea asta merita o bere.

Vad ca foarte multi au votat nu asta probabil din invidie ca ei nu au prins o casa un biz etc pana la ora 22 toti erau nerabdatori in BS acum dupa deschidere nu va place .

E un nou inceput mai este de lucrat dar daca voi dupa 1 ora 2 va dati cu parearea ca e naspa omul asta a pierdut timpul degeaba ca sa ne simtim noi bine pe acest server si sa ne faca noua mofturile se vede ca majoritatea din voi sunteti inca in scoala primara.

Felicitari celor care si-a pierdut timpul lor liber pentru a ne simti noi binebeer2.gif cat despre cei care critica asa e romanul din nastere nemultumit de asta am ajuns asa departe !

Da ce-au mafiile ? E chiar OK numele lor. Vin fiecare în ton cu tematica GTA-ului. Aviz amatorilor, mai jucați și voi GTA single player din când în când.

Bizz-uri, case ? :)) da jucați doar pentru averi ? Da-ți-o-n colo de treaba ... sunteți culmea.

Când am zis "foame după SF", am zis bine.

Taxi ? Nu era destul că era cea mai proastă facțiune pașnică ? Acum 3 din astea ? ... aiurea. Mai bine se făcea vânzător de ziare sau Pizza Deliver :))

De acord. În plus, nici măcar nu le-aţi mulţumit adminilor.

Băi, voi vă auziţi? Cu update-ul ăsta avem acum un gamemode unic... mă rog, câteva zile, c-o să vină plagiatorii imediat. VOI AVEŢI IDEE CE ÎNSEAMNĂ ASTA? GAMEMODE UNIC => PLAYERI MAI MULŢI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.