Jump to content

Propuneri pentru Forumul RPG.B-Zone.Ro:7777

Kelton

Recommended Posts

Salut. Propunerea mea consta cam asa:

Fiecare topic de discutii de la fiecare factiune sa fie pusa o parola aleasa de catre liderul fiecarei factiuni. Ar fi cam 2 sau 3 beneficii si anume:

1. Evitarea spamarilor excesive de catre persoane care nu fac parte din factiunea respectiva.

2. Pastrarea secretelor si intereselor factiuni in cadrul factiuni( aici ma refer la faptul ca mafiile poate vor sa discute o strategie si cei din mafiile rivale sa vada tot ce scriu ei .

3. O intelegere mai buna a discutiilor din factiune

.Mersi

Nick:Cristy000

Level:12

Sugestia 1:Atas pentru motociclete

- Cu ce cred că ajută?:poti lua al 3-a player pe motocicleta

Sugestia 2: cheie pentru mechanic

- Cu ce cred că ajută?:sa nu iti mai fure altii masina de la mechanic

Sugestia 3: -

- Cu ce cred că ajută?: -

Propun ca moderatorii să poată șterge posturi în secțiunea din care fac parte.

Cel puțin la facțiuni se fac multe posturi aiurea de către membri care nu fac parte din facțiune și astfel s-ar reduce efortul celor din RPG Team.

Propun să ai Clan's s-au ceva de genu sa vedem si noi in ce clan a fost anumit jucator.

Pentru asta există log-uri la clan, să cauți pe acolo...

Nick:Cristy000

Level:12

Sugestia 1:Atas pentru motociclete

- Cu ce cred că ajută?:poti lua al 3-a player pe motocicleta

Sugestia 2: cheie pentru mechanic

- Cu ce cred că ajută?:sa nu iti mai fure altii masina de la mechanic

Sugestia 3: -

- Cu ce cred că ajută?: -

Dacă vrei să faci o propunere pentru server (nu pentru forum), postează aici -> http://forum.b-zone.ro/forum/1649-server-suggestions/

Propunere :

-> Reactualizarea topicului http://forum.b-zone.ro/topic/122585-regulament-general-departamente-general-department-rules/ și anume : - Somațiile [/m, /s, /l]

Nu există " /l " și nu-și are rostul în regulament. Mai bine ar fi fost /say adăugat acolo.

@, propunerea ta nu are treabă cu acest topic.

@, la fel ca răspunsul de mai sus.

@@Shobo, prefer să șterg eu posturi decât să permit moderatorilor să facă asta și să șteargă ceva aiurea.

@, dacă vrei să fii legendă promovează la statut de admin.

@, nu încurcă cu nimic ce e scris acolo. O să fie modificat dacă e necesar.

Sa se faca o noua sectiune sau la support sa se adauge un topic in care se pot face cereri de inlaturare a unei sanctiuni. Multi primesc ajail/mute/ban etc si fac post la report an admin. Poate nu toti vor sa raporteze adminul ci cred ca nu au primit corect sanctiunea.

@, acele anunțuri țin de întregul forum, nu de secțiunea serverului RPG. Nu va scoate Bobo reclamele.

@@Jodko, o sancțiune se scoate numai dacă e din greșeala adminului, iar asta se întâmplă foarte rar. Așadar o astfel de secțiune ar fi o pierdere de timp.

1. Propun adaugarea unui sub-forum pentru sarbatori : de pasti,de craciun,etc.

2. Propun ca de paste wipe la orice regula incalcata : warn/a-jail/mute/poate si ban(nu sunt complet de acord cu aceasta decizie).

3. Propun scoaterea din contul premium a masinilor sport (se poate castiga foarte bine si fara a manipula lumea prin acest mod).

4. Nu stiu daca are de a face cu bucatia asta de forum, propun sa se adauge in user panel RPG 1 o catergorie cum este si noua forma de aplicatii pentru factiuni sa fie si pentru unban si pentru buguri.

5. La catergoria factiunii in user panel RPG1 propun sa fie :

Factiunii
Members
Logs
Skins

Revin cu idei noi.

1. Propun adaugarea unui sub-forum pentru sarbatori : de pasti,de craciun,etc.

2. Propun ca de paste wipe la orice regula incalcata : warn/a-jail/mute/poate si ban(nu sunt complet de acord cu aceasta decizie).

3. Propun scoaterea din contul premium a masinilor sport (se poate castiga foarte bine si fara a manipula lumea prin acest mod).

4. Nu stiu daca are de a face cu bucatia asta de forum, propun sa se adauge in user panel RPG 1 o catergorie cum este si noua forma de aplicatii pentru factiuni sa fie si pentru unban si pentru buguri.

5. La catergoria factiunii in user panel RPG1 propun sa fie :

Factiunii

Members

Logs

Skins

Revin cu idei noi.

Acel subforum nu-și are rostul.

Încălcarea regulilor și sancțiunile aferente nu dispar pe perioada sărbătorilor. Regulamentul trebuie respectat permanent.

Restul lucrurilor nu țin de forum.

Helpers should moderate forum: Tutorials and Secondary jobs, and you can make a topic for questions and answers in it! Helpers can add new tutorials every week or something like that! @@Kelton

Există topic de întrebări și nelămuriri cât și secțiune Support pentru probleme legate de sa-mp.

Dacă ai un alt subiect în minte deschizi topic pe acel subiect, nu le băgăm pe toate în aceeași oală.

Propun ca in modelul reclamatiilor sa se adauge obligatoriu @+ numele jucatorului (sa fie tagat mai exact) ca sa fim notificati cand avem o reclamatie.

N-am gandit propunerea inainte, va rog sa ma scuzati... faza e ca nu are de unde sa stie reclamantul ce nick avem noi pe forum.

Propun ca atunci cand Kelton respinge o sugestie sa ne lamureasca si pe noi cu o explicatie, adica sa ne scrie de ce a respins-o pentru ca majoritatea jucatorilor nu sunt lamuriti si raman confuzi fara sa gaseasca vreun raspuns.

• Kelton locked, unlocked, locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.