Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, sa stii ca atunci cand erau mafiile vechi, pe server nu erau asa multi prosti, codati, iar playerii se distrau mai bine pe server de cat acum. Eu unul asa sunt. Dar nu cred ca sunt singurul, ca va zice si Tratec daca trebuie...

Salutare Green Street Blood's ! Stiu ca in mod normal nu am permisiunea de a posta aici deoarece nu sunt membra acestei mafii, insa, daca tot m-am apucat de lucrat in PhotoShop, m-am gandit sa fac un micut logo si pentru voi :DSper sa nu va suparati ca am postat aici, insa topik-ul de imagini este inchis....Sper sa va placa, chiar daca sunt la inceput m-am straduit sa fac in asa fel incat sa arate cat mai bine. :) Va urez mult succes la war-uri, sa cuceriti din nou Los Santos :X

gsb.png

gta_sa10.png

Edited by BeeTee SEXi

@, premiul maratonului de astazi la war-uri este un tec, viata si bani

#astia nici au facut scriptu, au vazut ca schimba vw-u si l-au bagat. lasa ca testeaza playerii ;) ;) ;) ;)

Sunt foarte multe buguri :

-Te omoara adversarul si apare ca te-ai sinucis , nu ti se pune dead si nici adversarului kill.

-Cei care au low fps , in concluzie lag , atunci cand mor li se pun 2-3 deaduri in loc de unul singur .

-Cand te pui pe esc pe zona adversarii pot abuza de asta si pot trage in tine pe principiul 1 glont = 1 kill .

-Daca te aflii la war la terminarae acestuia te scoate din VW respectiv , trebuie sa intri intr-un interior si apoi sa iesi ca sa fii din nou in VW-ul de war .

Cam atat am observat azi , presupun ca o sa mai fie buguri , sa speram ca nu asa deranjante ca cele de azi .

@, bugurile care le-ai enumerat sunt de la sistemul de shooting, nu de la sistemul de war in sine. Daca rezolva bugul de la sistemul de shooting, se rezolva tot.

P.S.: sa bage o comanda cu care sa poti iesi din VW in timpul warului.

GSB POWER