Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

@GF CarreY bafta mai departe in ce ti-ai propus atat in viata reala cat si virtuala, cat timp ai fost lider ai adus numai beneficii acestei mafii si te-ai descurcat foarte bine, imi pare rau ca s-a terminat asa repede.. esti un baiat de nota 10 si un prieten de nadejde, sper sa ne mai auzim prin alte factiunii daca nu chiar in Pimps, succes te pwp :*

Link to comment
Share on other sites

@@GF CarreY, Cea mai modestă persoană pe care o cunosc! Un om extraordinar, de o personalitate deosebită. Îmi pare foarte rău că ne vei părăsi, însă te aşteptăm cu braţele deschise înapoi. De când eram în Corleone, tu şi încă câţiva colegi, alături de Răzvan m-aţi ajutat foarte mult să înţeleg ce înseamnă o mafie, şi pentru asta vă sunt veşnic recunoscător.
În concluzie, ai fost un lider excepţional şi un prieten minunat...te aşteptăm înapoi lângă peşti!


@Ceilalţi peşti: Haideţi să ne mobilizăm astăzi să arătăm celor din rdt ce înseamnă SOUTHERN PIMPS şi că încercarea lor de a ne destrăma nu va avea efect!

Link to comment
Share on other sites

Se pare ca e ultimul meu post aici. Succes cu LV baieti! Din cauza unuia gen Killer care ma face sa injur am iesit cu 3/3. Nu e problema, ne vedem dupa vacanta de Paste. Numai bine! PS: Nu-s nervos din cauza ca am luat un fw, sunt nervos ca eu mai voiam sa stau cateva luni. Asta e. Pe B-Zone acum se joaca post-hunteri (primele 2 fw), analfabeti (al 3-lea) si semi-analfabeti, rapandule (cauza), plescari, de boli diferite. Cel mai grav e ca se promoveaza a doua categorie. Ca unii au grade si din 3 propozitii 2 sunt gresite.

 

Succes cu :* (_o_) unora pana pleaca sheau.

Edited by Tovarasu Kenan
Link to comment
Share on other sites

@@GF CarreY, Am ramas surprins, dar stiu cum e sa te enervezi la un war...si fiind si lider e foare greu sa te controlezi ... si cum ai zis si tu copiii de 10-13 ani stau si urmaresc logurile, asta e urat la jocul asta...ma rog..tinem legatura si te asteptam inapoi cand doresti sa te reapuci. Pwp

 

Sa intrati si voi la waruri, macar sa incercam ceva...

Edited by AIM Costel FCRB
Link to comment
Share on other sites

Keep calm si nu incepeti cu demisiile,asteptati noul lider,cu RDT putem sa fim si 41/41,sunt 5-6 codati care le fac toata mafia deci nu va stresati ca pana nu scapam de ei nu-i batem.

 

PS: Un plus aici,poate tragem un semnal de alarma zic si eu... http://forum.b-zone.ro/topic/267040-propunere-scoatere-comanda-report/

Edited by AIM NewLife
Link to comment
Share on other sites

Incercati sa lasati dusmania si sa ne concentram, felicitari adversarilor pentru victorie. Deja ma dor creierii de nervi la waruri. Momentan sunt mai buni si trebuie sa fim realisti, sa le uram succes. Eu am obosit sa imi mai fac nervi pentru niste zone.

Link to comment
Share on other sites

Dupa cum spunea astazi Padr3, nu va enervati, daca nu va puteti pastra calmul, jucati 4fun. E suficient sa dati tot ce-i mai bun din voi. Mai devreme sau mai tarziu codatii vor zbura. Stiti cum se spune, "iei turfu nu iei turfu, semintele acelasi gust are" (am scris intentionat). Pwpik la biceps, sa speram ca maine vom avea un nou leader.

Noapte buna tuturor!

Link to comment
Share on other sites

V-ati batut joc de waruri. La cel cu parcarea iar nu ati urcat sus cand a fost clear si la ultimul fiecare se ducea unde il taia capul. Asta este. Nu o sa ma mai complic/implic de maine. Ce iese, iese. O sa stam in HQ si ne uitam la TV, spargem seminte .. gasim noi o ocupatie. Noapte buna!

 

 

 

@@sprites, Te-am rugat si eu ceva pe joc si te-a durut in 14.

Edited by Sylvyu Google
Link to comment
Share on other sites

Lasa-i ma sa faca post. Pitbull ala compara "dai secunda coaie" cu ce mi-a zis mie KroG => http://imgur.com/a/lbaW1#0

E diferenta ca de la cer la pamant, dar ce sa le ceri. Baiatu daca traieste pe samp, e cuvant vulgar si il bate mami lui acasa daca spune asa ceva, pacat.

 

Si sa fiu on topic, v-ati batut joc de waruri. La cel cu parcarea iar nu ati urcat sus cand a fost clear si la ultimul fiecare se ducea unde il taia capul. Asta este. Nu o sa ma mai complic/implic de maine. Ce iese, iese. O sa stam in HQ si ne uitam la TV, spargem seminte .. gasim noi o ocupatie. Noapte buna!

Asta nu inteleg eu la tine Sylviu, de ce te omori atata cand stii prea bine ca fiecare e pe filmul lui.

Lasa-i ma sa-si traiasca visul, sunt cativa playeri de level mic care inca au numai DM in cap, vor sa ne atraga atentia, sa faca best-uri, sa ne impresioneze. Asta e, lasa-i, ai putina rabdare, poate lucrurile se vor schimba cand vom avea din nou leader.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Talent la RDT. Scuzati calitatea mai proasta, am facut ceva editari in movie maker si nustiu de ce plm s-a dus calitatea, ca eu filmez 1080p la bandicam..

 

 

In plm mi-am pus din greseala numele tmaster pe forum ca asa era la setari si am apasat pe save... si l-am schimbat deja de 2 ori =)))

Edited by tmaster
Link to comment
Share on other sites

@, #cocalar

Am ajuns si eu acasa aseara si am ramas uimit ca in 4 zile s-au schimbat atatea.

Carrey, ai grija de tine papi si daca o fi, sper sa ne revedem curand.

In ceea ce priveste noul lider, sper sa nu avem parte de surprize... Ar fi pacat de o destramare avand in vedere lotul actual.

 

Link to comment
Share on other sites

@, Si ca sa fie tacamul complet si pentru fratele Rieker care nu se afla printre noi dar recent cineva ( nu dau nume ca se supara Pittbull) ne`a spus ca o sa sfarsim ca el :)). De la OLD VERDANT pentru rdt ;)

 

Edited by AIM Cristi95 VALOARE
Link to comment
Share on other sites

Hai salut acum am terminat si eu de instalat rahatul asta de windows....mi-a facut o bucurie cand am venit de la munca............ :/ descarc gta-ul si intru si eu in joc, observ ca avem 2 waruri :> ne auzim in joculet

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.