Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Nu-mi merge, imi zice comanda necunoscuta, imi intra in joc si in acel moment imi da o eroare cum asi lua crash, dar pot intra in joc.

Ai nevoie de asi loader, foloseste cleo 4.3 acela are asi loader inclus im instaler. Daca ai cleo 4.1 si nu vrei să-l schimbi atunci caută pe net.

PS: Orice versiune de asi loader merge pe 0.3.7.

Dacă sunt greseli asta e .... scriu de pe tel

Buna dimineata tuturor, in seara aceasta avem doar defenduri. Ce facem? Castigam si noi sau ce mama naibii? Nu mai fiti rambo si lucrati uniti.

Ce bine ne-am descurcat la warul de la aero, cand am stat uniti... apoi toti rambo, in ciuda faptului ca firu facea spam sa nu mergem in ei si.... toti rambo. Asa ca, cum ai zis tu... sa fim uniti.

Salut.Baieti nu puneti demisiile daca pierdem waruri.O sa vina si vrrmea noastra cat de curand.Ne vedem diseara la waruri

Da si nu va mai duceti rambo.Cand e 8 pt noi atunci puteti sa va duceti.Daca stam uniti avem sanse mari sa castigam warul

Noroc. In seara asta sper sa fim cat mai multi la waruri si sa ascultati, sa nu faceti ca aseara.

*Caut un membru cu rank 2-3 care este activ, sa fie lider la asasini. Cei care credeti ca sunteti activi imi puteti da PM si eu voi alege unul singur. Bafta!

script_blocat primul rand tin sa le zic Welcome celor doi si sa va felicit pentru warurile de aseara.Nu conteaza daca am pierdut al doilea war dar pentru ca ati aratat ca sunteti foarte buni la arme dar stam putin mai rau deoarece nu stam uniti si se duc multi rambo.

Noroc baieti. Am trecut cu un post pe aici sa va zic ca maine nu pot sa vin la waruri. Maine vine tata din afara si nu l-am mai vazut de 9 luni, va dati seama ca nu pot sa stau si maine pe samp :)) .. Ascultati de Leo, BoTa si poate aveti sanse sa castigati. Hai ne auzim, BAFTALOS !

#FORTZA SP !!!

Noroc baieti. Am trecut cu un post pe aici sa va zic ca maine nu pot sa vin la waruri. Maine vine tata din afara si nu l-am mai vazut de 9 luni, va dati seama ca nu pot sa stau si maine pe samp :)) .. Ascultati de Leo, BoTa si poate aveti sanse sa castigati. Hai ne auzim, BAFTALOS !

#FORTZA SP !!!

Daca nu a stat 9 luni dincolo, tre sa vina cu iPhone 6+ =))

Stați chill, peștilor, ca daca vreau, va bat cu avispa de va suna apa in cap. Cu 25 membrii on, e greu sa luam un turf in lv. Nu vi-o luati in cap ca sunteți buni ca daca nu jucati la influenta, sunteti paraleli. Sa-mi revina membrii din inactivitate si vom vedea atunci cat de buni sunteti ;)Va asteptam in sf daca sunteti smecheri sau in LS.

Stați chill, peștilor, ca daca vreau, va bat cu avispa de va suna apa in cap. Cu 25 membrii on, e greu sa luam un turf in lv. Nu vi-o luati in cap ca sunteți buni ca daca nu jucati la influenta, sunteti paraleli. Sa-mi revina membrii din inactivitate si vom vedea atunci cat de buni sunteti ;)Va asteptam in sf daca sunteti smecheri sau in LS.

Bai frate. Topicul se numeste "Discutii membrii" + ca sunteti preafi. Ceea ce e bun la voi e No-recoil, Aimbot si Wall hack. Asa ca nu va dati asa buni, mai ales ca daca luati kill, ziceti "Filmat, sau Poza". Baaaaaaaaaaaaaaaa. Va este ciuda ca nu ne luati nici cu aimbot, dar in rest sunteti la pamant. Asa ca nu mai fi tu asa tare, si nu mai posta aici.

Durule, uita-te pe la legende mai întâi si dupa sa comentezi. Când o sa ajungi la 43 de turfuri sa ma suni. Daca suntem asa codați, de ce au fost foarte putini banati ? Iar unii dintre ei, au luat ban fara sa faca + la war. Daca n-ai vazut, warurile au fost langa hq u vostru.