Jump to content

B-zone Logo Wallpaper V2.

HAx Heisenberg eXe
 Share

Recommended Posts

Interesanta ideea, dar cu mici modificari, si cu un font putin mai mic, iesea si mai smechera. Oricum, felicitari pentru efortul depus crearii acestui logo.

Interesant :)

Nu prea le vad rostul liniutelor, adica, sincer, as fi preferat sa fie doar 2-3 in loc de 10. Oricum este o lucrare buna, chiar daca este simpla, ai ales foarte bine poza.

Interesant :)

Nu prea le vad rostul liniutelor, adica, sincer, as fi preferat sa fie doar 2-3 in loc de 10. Oricum este o lucrare buna, chiar daca este simpla, ai ales foarte bine poza.

Nu inteleg de ce ai mai comentat la topic daca n-ai fost atent la detalii.. Este doar o linie dar inconjurata la toate literele . Multumesc oricum.

Nu imi pasa de parerea altora , mie unuia chiar imi place. Culorile sunt imbinate perfect , daca ar fii putin mai mic , ar fii perfect. Imi place ideea cu acea "raza albastra" :) Felicitari pentru munca depusa !

Destul de reusite, acele "liniute" strica putin, puteai sa alegi alta imagine dupa parerea mea(Ce "din scris")

"acele liniute" nu strica deloc , este un efect 3D de glow lines

Felicitari!

Edited by N4L fUzy0n

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.