Jump to content

B-Zone VS Another Server.

HAx Heisenberg eXe
 Share

Recommended Posts

Salutare din nou !

Aceasta idee mi-a venit in timp ce eram la jail dupa un event deagle, ma plictiseam si nu stiam ce sa fac, m-am gandit sa editez!

Acel server poate fi orice server = 0 findca b-zone le-a cap rupt pe toate la playeri.

ATENTIE!

Cine vrea sa vada layerele poate sa-mi dea un PM iar eu va voi da PSD file.

Sper sa va placa ideea si designul ales in general, acest Anim.GIF Funny And True este realizat in cunoscutul program Photoshop cs5.

Pentru cei care au lag pe forum:

Click

256v4g6.gif

Edited by Without Rules

Salut tarane? :))

"Nu este de mirare ca avem toata Europa!", stii ca Rusia se afla in Europa (cel putin o parte din ea) si mai stii ca cel mai mare server de SA:MP din lume se afla in Rusia, nu?

Amuzanta faza cu "AIM, AIM".

Ideea in sine e draguta, dar organizarea strica un pic.

Felicitari :)), amuzant video si frumos lucrat, bravo.

Mersi nab :)).

Haha, that's pretty funny not gonna lie. Well done for the effort, +1 from me br=

Thank you!

Salut tarane? :))

"Nu este de mirare ca avem toata Europa!", stii ca Rusia se afla in Europa (cel putin o parte din ea) si mai stii ca cel mai mare server de SA:MP din lume se afla in Rusia, nu?

Amuzanta faza cu "AIM, AIM".

Ideea in sine e draguta, dar organizarea strica un pic.

Hai :-$ . Vroiam sa fac ceva amuzant si partea aia o poti lua ca pe o expresie , si daca tot ai zis de organizare vreau sa zici ce anume printr-un simplu EDIT. :))

Foarte frumoasa animatia, insa daca erau personaleje mai cu viata...

Felicitari !

Foarte frumoasa animatia, insa daca erau personaleje mai cu viata...

Felicitari !

Eroare, ma scuzati

Edited by TLG BLack

Foarte interesant ! Good job !

Îţi dau un pont pentru viitor , lucrează-le în High Definition .

Nu schimb programu , orice animatie / wallpaper / logo / banner ,am invatat sa le fac in photoshop la care alti se chinuie in alte programe mai complicate si mai grele. Multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.