Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Problema la intrarea pe sv

ZoixteR
 Share

Recommended Posts

Intru in versiunea 1.6.1 dau la multiplayer si imi zice can't reach server

Intru in versiunea 1.6.2 dau la multiplayer si imi zice can't reach server

E inchis sv sau ce se intampla???

Dc nu imi merge???

Ajutor pls

Intru in versiunea 1.6.1 dau la multiplayer si imi zice can't reach server

Intru in versiunea 1.6.2 dau la multiplayer si imi zice can't reach server

E inchis sv sau ce se intampla???

Dc nu imi merge???

Ajutor pls

Daca inainte sa postezi ai fi citit la informatii sau la discutii generale / sugestii ai fi vazut ca server-ul s-a inchis si nu ai fi facut un post aiurea.

Din pacate serverul se va deschide doar peste o luna sau doua. Il voi deschide eu dar sriti cum este. Pluginuriile, construirea serverului, dupa si forumul site-ul. Voi anunta cand il voi deschide. Datimi sugesti pentru server daca vreti pe skype la idul robi.iusan.

Din pacate serverul se va deschide doar peste o luna sau doua. Il voi deschide eu dar sriti cum este. Pluginuriile, construirea serverului, dupa si forumul site-ul. Voi anunta cand il voi deschide. Datimi sugesti pentru server daca vreti pe skype la idul robi.iusan.

Bai, ti-o zic pa' fata. Cu gramatica stai prost, cu experienta si mai prost, deci eu zic sa nu te obosesti, ca multi purici nu va face serverul cu tine ca owner.

Edited by Anonimus5050

Te rog frumos sa taci. Nu cred ca ai ajuns sa ma cunosti pe mine ca sa imi poti aduce aceste acuzatii. Am vorbit cu bobo si eu spun ca daca el a considerat ca sunt potrivit pentru acest lucru de ce te bagi tu ? Nu cred ca cu tine am vorbit tot acest timp incat sa ajungi tu la concluzia ca eu nu am experienta in servere. Si cat despre gramatica mea uitate la ce ai scris si dupaia acuzama pe mine. Si am observat ca si dupa ce ai editat apar greseli. Acesta este analfabetism cand gresesti si nu iti dai seama nu atunci cand scri repede si mai apare cate o greseala de ortografie. Uitate ce ai scris mai la sfarsit si poate dai edit cu varianta corecta.

Edited by CristiaNoN

Nu cred ca va face multe roade cu tine ca owner.Pentru ca nici la razvan nu a fost foarte popular dar intradevar au fost si niste perioade cand serverul a mers prost si din cauza hostului a tras in jos serverul..

Te rog frumos sa taci. Nu cred ca ai ajuns sa ma cunosti pe mine ca sa imi poti aduce aceste acuzatii. Am vorbit cu bobo si eu spun ca daca el a considerat ca sunt potrivit pentru acest lucru de ce te bagi tu ? Nu cred ca cu tine am vorbit tot acest timp incat sa ajungi tu la concluzia ca eu nu am experienta in servere. Si cat despre gramatica mea uitate la ce ai scris si dupaia acuzama pe mine. Si am observat ca si dupa ce ai editat apar greseli. Acesta este analfabetism cand gresesti si nu iti dai seama nu atunci cand scri repede si mai apare cate o greseala de ortografie. Uitate ce ai scris mai la sfarsit si poate dai edit cu varianta corecta.

Vreti sa ti-o spun eu pe fata? Daca nu stii a vorbi corect prima ta limba, cum te vei descurca cand voi intra "strainejii" pe server? Mi-a luat putin pana sa descifrez ce ai scris, l-ai acuzat de "analfabetism"? Tu esti zdravan ma baiatule? Nu stiu ce ai vorbit tu cu Bobo dar te asigur ca nu faci multi purici ca owner.

Sincer si foarte sincer nu stiu cine esti si nu inspiri incredere. Tu ca owner trebuie sa arati ca esti capabil sa ignori certurile si sa treci peste. Ma intreb cum vei reactiona cand un jucator te va injura sau se ia in gura cu tine pe minecraft... Cu toate acestea, maretia dumneavoastra, permiteti-mi sa va provoc, ca tot sunteti asa de bun in serverele de minecraft incat va da desteptaciunea afara din casa.

Infine, sa mai continui oleaca acest subiect ca tot devine din ce in ce mai interesant, nu?

O luna sau doua... da, o luna, o luna poate pana inveti cum se scrie 'Plugin-urile' corect... :( sau... cand sa folosesti cratima.... sau... cand sa inveti sa nu mai suferi si sa minti. M-am uitat pe profilul tau, vad acolo la varsta spune ca ai saptesprezece ani. Serios? Adica nu, sa fim sinceri, serios? Ai 17 ani si te comporti in halul asta? Ma, recunosc, nu's eu Perfect Dude, dar nici in halul asta! Da-o dracu de treaba, tu vrei sa faci pe owner-ul cand nici un status de "ș/\/\3/\/" nu esti in stare sa-l scrii corect, ce asteptari vrei ba sa aiba jucatorii de la tine? Adica tu ca owner trebuie sa fi cat de cat prezentabil, nu un desirat total si un zapauc. Acum sa trec si eu la provocare ca tot te dai zeu in serverele de minecraft... Provocarea este aceasta, simpla! Creeaza-mi o comanda care iti trage dintr-un sistem de economie o suma de bani, aleasa de tine. Sper ca m-am facut explicit. A da! Nu folosi 'Custom Commands'. Click aici -> http://s21.postimg.o...s_ma_cristi.png

Metoda super-explicita a provocarii: ***CREEAZA O COMANDA CARE TRAGE O SUMA DE BANI DINTR-UN CONT AL UNUI JUCATOR CE ESTE LEGAT LA UN SISTEM DE ECONOMIE. COMANDA SA FIE NUMITA ASTFEL: /takeme10dollars .FA-O CAT MAI SIMPLA, DOAR 0 ARGUMENTE NU MAI MULT. SUCCES!!! AI TIMP PANA PE 21/07/2013 ORA 23:59.***

Pentru cei ce ma detesta, injurati-ma pe PM, macar acolo nu va poate raporta altcineva pentru ca eu nu o voi face.

Edited by kaZep

Hai serios 1 luna sa faci un server? scrii codul pt server de la 0 cu tot cu pluginuri?

Imi facusem si eu cu niste prieteni un server( pe bukkit) de 20 de sloturi. mi-a luat undeva la 2 zile sa instalez pluginurile actuale de pe b-zone + alte 2-3 pluginuri pt a micsora lagul. A durat mai mult sa construim spawn'ul si shop'ul.

PS: nu ma pricep la HTTP, Java sau cum se numeste limbajul de programare cu care a fost facut minecraft si pluginurile, l-am facut cu tutoriale de pe internet, asa ca sincer nu imi imaginez ce poti face intr-o luna sau doua. Cel mai greu de configurat mi s-a parut plugin-ul precious stones(stergeam linia gresita si nu mai mergea protectia) si pluginul pt economie.

PS 2 : prefer pe Kazep owner decat sa faci tu serverul.

Edited by BuAzZz

Mai bine kazep owner deca ala care se chinuie sa scrie corect gramatical...si nu cred ca stie el comenzile fara sa se uite la topicul respectiv

Mai bine kazep owner deca ala care se chinuie sa scrie corect gramatical...si nu cred ca stie el comenzile fara sa se uite la topicul respectiv

Idem.

Nu vreau sa starnesc si eu certurile, dar... Eu si Vennom am facut server-ul in aproximativ 6 zile cu tot cu spawn si pe timp de examene (nu lucram mai mult de 1 ora jumate pe zi). Tu vrei acum sa inspiri incredere tuturor jucatorilor de minecraft? Doar din ce ai spus mai sus lumea crede ca esti incompetent si in o luna-doua tu incerci sa inveti ceva despre minecraft. Eu incerc sa am incredere in tine, cu toate ca nu ai facut o impresie buna si impreuna cu staff-ul pe care ti-l vei alege vei avea mai mult succes ca generatiile precedente.

[vocea lui Florin Piersic]

Si nu faceti, ma, voi ceva cu serverul asta sa jucam si noi acolo unde ne trage inima?

Bobo vad ca nu zice nimic... macar de pui un topic in care zici concret ce se va intampla.

Staff-ul va fi format din cei care au fost si inainte. Tot acele rankuri vor fi. Si ca tot a venit vorba de constructia la mapa eu as avea nevoie de ajutor. Daca doriti, ca sa fie pe placul vostru mapa introduceti skype: robi.iusan si ma ajutati daca vreti.

Ba se poate sa se mai deschida dar cu alt owner. Ma mai gandesc si poate platesc eu dedicatul ori cum am vorbit cu bobo si ma lasa pe mine administrator.

Staff-ul va fi format din cei care au fost si inainte. Tot acele rankuri vor fi. Si ca tot a venit vorba de constructia la mapa eu as avea nevoie de ajutor. Daca doriti, ca sa fie pe placul vostru mapa introduceti skype: robi.iusan si ma ajutati daca vreti.

Serios, esti de un an si vrei deja Administrator ? Eu am fost Co Owner la serverul asta timp de vro 6 luni si dupa ce Snifel a lasat serverul eu am vrut sa il preiau, dar Bobo nu a vrut sa ma lase sa conduc acest server. De ce ti-ar da tie acces la FTP si restu cand esti de 1 an pe comunitate si eu am destula vechime.

Poate ca l-ai lingusit sau i-ai dat mita sa conduci acest server, chiar nu ma intereseaza, dar cand e vorba sa il faci intr-o luna deja este exagerat de mult. Eu cand eram Co Owner in cateva zile terminam tot si spawnul si site-ul.

Si un staf daca stiai care e treaba cu Minecraft si toate lucrurile nu incepeai cu acelasi staff, ci iti faceai propriu staff. Ca vrei sa incepi cu acelasi staff da dovada de incapabilitate.

Daca mai vrei sa zici ceva sa ma suni cand o sa ai minute pe telefon.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.