Jump to content

[Suvenir]Background for members

Smecher de mic
 Share

Recommended Posts

@@Smecher de mic,

Nu ii asculta pe cei care au scris mai sus, o zic doar pentru +1.

Eu am sa iti spun o chestie sincera, nu te supara.

Este una dintre cele mai slabe lucrari pe care le-am vazut.

In primul rand, ma deranjeaza in momentul in care ma uit la ea.

In al doilea rand, nimic nu are legatura in ce ai facut tu.

In al treilea rand, nu esti atent deloc la detaii.Logoul comunitatii nu a fost decupat corespunzator, linia de deasupra palariei are o un glow care nu are ce sa caute acolo

In al patrulea rand, backgroundul nu are legatura cu creatia ta.

In conculzie, mai ai de lucrat, dar cu perseverenta si prin a lua doar ce este pozitiv din critici, o sa ajungi la creatii mult mai bune.

Fiind printre primele lucrari, nu e chiar o problema, caci este timp pentru imbunatatire tehnicilor de lucru.

Este putin prea luminoasa. Cum spunea Marcus, ceva dereanjant, cand o privesti.

Cred ca ar fi mers si B-zone scris.

Felicitari pentru staruinta! Succese pe mai departe!

Nereuşită , chiar destul de urâtă.Ţi-a zis Marcus mai sus perfect ce greşeli ai făcut.

Era o lucrare simplu de executat , dar ai cam dat greş...

Felicitări oricum pentru efort.

Lucrarea este foarte slaba,ma asteptam la ceva mi bun.Acel logo al comunitatii este pus foarte aiurea, neavand nicio legatura cu restul lucrarii,daca ma uit mai bine este si putin deformat.Incearca mai mult pe viitor.Felicitari pentru munca depusa!

Nu pot sa te mint si sa iti spun ca este o lucrare geniala,dar oricum te-ai straduit.

Decupajul lasa de dorit atat si fundalul care nu prea se potriveste,aproape ca numar pixelii pe degete.

Dar continua sa lucrezi ;)

Edited by RobsoN

Sincer.. mie mi se pare frumusica....

Nu asculta toate criticile, ei critica.. dar nu stiu sa faca..

In timp sunt sigur ca vei evolua si vei face mult mai multe, si sper sa fie mai frumoase.

Nu renunta sa faci ceea ce faci acum, chiar te descurci.

Cei care ati spus ca e o lucrare reusita cred ca nu vedeti bine, nu vreau sa fiu rau dar fiti seriosi, prefer sa ma uit la perete. Nu imi place deloc... chiar daca esti incepator cu siguranta se putea face ceva mult mai bun, asta e facuta la vrajeala.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.