Jump to content

RPG.B-Zone.Ro Presentation

Kelton

Prezentare  

269 members have voted

1. 1. Care prezentare v-a plăcut mai mult?

Recommended Posts

Am votat a doua prezentare, însă nu zic că îmi place mai mult decât prima, și prima îmi place foarte mult însă a doua este mult mai scurtă și a putut încadra aproape tot în cele 2 minute și jumătate. Presupun că multă lume caută un server de SA:MP unde să se distreze iar a doua prezentare arată exact asta, are mai multă acțiunea. Pe lângă asta, a doua prezentate a fost filmată mai bine, cu o coloana sonoră care se potrivește perfect cu efectele filmului, însă niște efecte cam exagerate, trebuia și ceva mai deschis, se putea și mai multă acțiunea în prezentare, mai multe lucruri care poți face pe server, de exemplu parachuting, water diving, bank robbery etc.

Prima prezentare are o calitate... nu foarte bună și durează foarte mult, o persoană care caută repede un server de SA:MP se uită la o prezentare rapidă, care să conțină toate informațiile necesare.

Părerea mea este că, combinarea acestor două prezentări, sau o colaborare între cei 2 autori iar ieșii o prezentare excelentă.

Votez prima prezentare. Cu toate că nu este „scurt şi la obiect” faţă de cealaltă prezentare, aceasta este mult mai descriptivă. Îmi place că au fost folosite logo-urile reprezentative la mafii / ganguri, iar cel mai mult îmi place adunarea aceea de mafioţi, urmată de arestarea Liderilor. După se întâlnesc la închisoare, vorbesc între ei ş.a.m.d. Îmi place foarte mult cum a ieşit. Felicitări!

În prima prezentare, grafica lasă de dorit, însa a surprins foarte bine acțiunea serverului.

În a doua prezentare, sunt prea multe efecte și se vede prea întunecat.

Votez pentru prima prezentare.

Am ales prezentarea nr.1 deoarece este mult mai detaliata fata de a 2-a prezentare. In prima sunt prezentate factiunile in functie de levelul la care poti sa aplici :Pasnice, Mafii , PD/FBI/NG.

Oricum felicitari pentru munca depusa .

Bun.

Mulțumim pentru păreri!

Am hotărât să refacem prima prezentare deoarece a fost cea mai votată și, consider eu, aceasta reprezintă cel mai bine serverul nostru.

Noua prezentare va avea grafică mult mai bună, 1080p.

Se va folosi widescreen ON și va încăpea pe tot ecranul.

Vom elimina din prezentare ceasul și data din colț.

Vom folosi slowmotion cam pentru filmări și sony vegas pro 12 pentru editări.

Povestea va rămâne în principiu aceeași, posibil să tăiem chiar unele faze pentru a face prezentarea ceva mai scurtă.

Mai jos aveți un mic teaser despre cum ar trebui să arate noua prezentare.

După cum am promis, am refăcut prezentarea serverului într-o calitate superioară.

Considerăm că această nouă prezentare ne reprezintă, indiferent că e lungă și unii dintre voi vă veți „plictisi” uitându-vă la ea. Nu am decât să vă spun: deal with it!

Dacă aveți de făcut comentarii pozitive sunteți bine primiți.

Videoul e postat și pe prima pagină a acestui topic.

Ambele prezentari sunt foarte tari. Felicitari celor care au conceput, colaborat si sustinut acest proiect. Movie 1 ar fi bine sa-l puneti undeva pe un site oficial de-al b-zone, iar pe al doilea sa-l incarcati pe youtube. Curiosii si cei care vor sa afle cateva amanunte vor vedea si al 2lea movie cand intra pe site-ul b-zone.

După cum am promis, am refăcut prezentarea serverului într-o calitate superioară.

Considerăm că această nouă prezentare ne reprezintă, indiferent că e lungă și unii dintre voi vă veți „plictisi” uitându-vă la ea. Nu am decât să vă spun: deal with it!

Dacă aveți de făcut comentarii pozitive sunteți bine primiți.

Videoul e postat și pe prima pagină a acestui topic.

Mie mi se pare foarte buna aceasta prezentare, nu m-am plictisit in aceste 7 minute.

Foarte frumos, chiar nu ştiam că va ieşi atât de fain. Felicitări celor care au participat şi celor care au realizat acest clip!

Karan - Personaju' principal :))

Mult mai reusit nu am ce zice, film de nota 10. Felicitari celor care au ajutat la acest film si multumim noi jucatorii B-Zone pentru aceasta prezentare cu, care ne putem mandrii.

Asta care a fost Facut ultimul a fost Superb , chiar daca am vazut un Mic "blooper" ( cand legolas a incercat sa iasa din "cercu de mafioti" ) Nota 100/100

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.