Jump to content

Portofoliu - UTZ MIonut

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

Ai niste probleme cu pozitia textului si cu fonturile in rest ai lucrari bunisoare.
Un sfat pe care eu il urmez tot timpul atunci cand trebuie sa pozitionez textul: eu folosesc pe un avatar spre exemplu 4 puncte de pozitie pentru textul pe care vreau sa il pun si acestea sunt ( doar pentru avatar dar aplic aceasi tehnica si la semnaturi ):

render_zps12878839.png

In punctele rosii deobicei la mine se afla textul.

Nu spun ca, pozitionarea textului pe colturi nu e buna, dar mai estetic este atunci cand ai un text pozitionat in asa fel incat sa se vada si renderul si textul la un loc, bine mai putin evidentiat textul sau mai mult asta depinde de imaginatia ta.

Edited by FreeedoM

Multumesc pt sfaturi, dar pt pozitionarea textului pe un avatar nu ma inchid in 4 puncte, rezolutia pe care o folosesti, stock-ul peste care editezi iti ofera mai mult decat 4 puncte in functie de culorile si contrastul pe care le are, nici nu ma limitez la 5 fonturi pe care le folosesc tot timpu'.

NU imi place sa fac .GIF-uri (bass effect si alte shit-uri, sunt demodate, 3/4 din avatarele comunitatii sunt ''sugrumate'' de tipu asta de avatare)

NU imi place sa fac avatare cu TEXT, cele care le postez sunt facute la cerere.

arden.pngtakoo.pnglast.pngimage.pngwk2.pngwk3.pngwk4.pngtakoo.pnglpt.png

kin.png

Edited by AIM MIonut

Ai o problema mare cu alegerea fonturile, de efecte sau alte lucruri nu spun pentru ca nu sunt un adept al acestui tip de lucrari, dar text-ul e foarte gresit, si strica totul.

Incepe si lucreaza la text mai mult, chiar daca iti ia 30 minute, merita.

@@AIM MIonut, Ba m.ionut nu stiam ca ca sti sa lucrezi in photoshop asa de bine, sincer lucrarile tale imi plac cel mai mult, poate ne faci si noua o semnatura cu Verdant cum sunt alea pe la inceput cu GSB/Pimps :D

Si daca ai timp sa-mi faci un logo de suferinta in scris cu ce text vrei tu:))

Edited by zYnc TOV

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.