Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Prezentare Valentin1337

Valentin1337
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Valentin1337

• Prenume: Valentin.

Varsta: 15

Locatia: Targu-Neamt.

Ocupatie: Fotbal / Scoala.

Jocul(rile) preferat(e): SA:MP, FIFA 14.

Hobby-urile tale: Fotbal-ul, sa:mp-ul, citit-ul.

Interese: Fotbal.

O descriere despre tine: Salut, ma numesc Valentin si am varsta de 15 ani, si locuiesc in orasul Targu-Neamt. Este un oras turistic, foarte frumos si curat. In acest oras am copilarit si mi-ar fi greu sa ma despart de el avand in vedere locurile minunate pe care le are, aici am reusit sa imi fac o multime de prieteni si sa ma distrez uimitor de bine. In prezenta eu invat la Liceul Tehnic "Ion Creanga", la profilul Economic, in clasa a 9-a. Imi place sa practic multe sporturi, ca si Fotbalul,Handballul si Basketul, sa ma joc la calculator si alte activitati de acest gen. Timpul liber mi-l petrec in general cu prietenii iesind in oras ( cluburi, cafenele etc.). Stiu sa fac diferenta dintre viata reala si cea virtuala pe care nu toata lumea o face. Timpul dedicat SA:MP-ului este cu bun simt adica nu exagerez cu statul la calculator. Dupa parerea mea sunt o persoana cu bun simt, cu scaun la cap, de treaba si imi place sa ajut lumea. Accept glumele atunci cand este cazul, dar tot odata incerc sa raman serios si concentrat cand este nevoie. Sunt destul de intelegator, cred ca am rabdare, nu renunt usor si nu ma supar din tocmai din orice.

De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la master_boy

Alte precizari?: -

Welcome !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.