Jump to content

News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]

BoDoSeLLL
 Share

Recommended Posts

-- Nume: Wizzle

-- Level: 61

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Wizzle.png

-- Facţiunea din care faci parte: Avispa Rifa

-- Pachetul dorit (numărul): 4

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): -

-- Anunţul: Clanul "Ultras South Academy [uSa]" recruteaza jucatori cu minim nivel 40 si activi. Aplica pe site!

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: on / off

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da

-- Alte precizări: Un reporter activ, te rog

-- Nume: FVI.
-- Level: 41
-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: FVI..png
-- Facţiunea din care faci parte: Tow Truck Company
-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 202-0000
-- Anunţul: FVI. vinde Hotring B cu 6,660 KM, oferte pe forum.
-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: on / off
-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da
-- Alte precizări: Un reporter activ, te rog

@, de pachetul tău de tip 2 se va ocupa reporterul [HG]El.MareleAlcatar.

Nu ai dreptul de a alege intervalul orar. Pachetul se va da oricând, în intervalul 09:00 - 02:00.

Anunţ: Gogoseria cu ID 112 din orasul Los Santos este acum de vanzare! Ofertele se fac doar pe forum.

@@BIS aka OldNab, cerere respinsă.

@, de pachetul tău de tip 4 se va ocupa reporterul aTkRoby.

Anunţ: Clanul oficial "Ultras South Academy [uSa]" recruteaza jucatori activi cu minim nivel 40! Aplicatiile se fac pe site.

@, cerere respinsă. Deocamdată nu accept anunţuri cu vehicule tip Dealership cumpărate cu Gold.

Anunţurile nu pot fi modificate fără acordul meu. Dacă observaţi greşeli, vă rog să-mi trimiteţi un mesaj privat.

Reporterii sunt obligaţi să dea anunţul sub forma postată de mine mai sus şi să respecte tipul de pachet distribuit de mine.

@, de pachetul tău de tip 2 se va ocupa reporterul [HG]El.MareleAlcatar.

Nu ai dreptul de a alege intervalul orar. Pachetul se va da oricând, în intervalul 09:00 - 02:00.

Anunţ: Gogoseria cu ID 112 din orasul Los Santos este acum de vanzare! Ofertele se fac doar pe forum.

@, cerere respinsă.

@, de pachetul tău de tip 4 se va ocupa reporterul aTkRoby.

Anunţ: Clanul oficial "Ultras South Academy [uSa]" recruteaza jucatori activi cu minim nivel 40! Aplicatiile se fac pe site.

@, cerere respinsă. Deocamdată nu accept anunţuri cu vehicule tip Dealership cumpărate cu Gold.

Anunţurile nu pot fi modificate fără acordul meu. Dacă observaţi greşeli, vă rog să-mi trimiteţi un mesaj privat.

Reporterii sunt obligaţi să dea anunţul sub forma postată de mine mai sus şi să respecte tipul de pachet distribuit de mine.

@, aici nu este topic de discuţii. Accept ce pachet doresc, te rog să nu mai insişti şi să nu mai postezi aiurea.

-- Nume: OldNab[N0B]

-- Level: 40

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: OldNab.png

-- Facţiunea din care faci parte: Mayor

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 705-5700

-- Anunţul: OldNab vinde Pig Pen LS, [/findbiz 8]. Asteapta oferte cash pe forum sau prin [/sms 705-5700].

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Online

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.

-- Alte precizări: -

-- Nume:Nutzu13SV

-- Level:44

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Nutzu13SV.png

-- Facţiunea din care faci parte:Civil

-- Pachetul dorit (numărul):4

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): nu este

-- Anunţul: Nutzu13SV vinde vila in zona Paradiso San Fierro cu interior Kaiac[/findhouse 494] Ofertele se fac pe forum

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: nu conteaza

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului:da

-- Alte precizări: Vreau un reporter activ care sa ma contacteze in scurt timp. Anuntul poate fi modificat.

-- Nume: Skipper[banH]

-- Level: 80

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Skipper.png

-- Facţiunea din care faci parte: The Tsar Bratva

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 333-4447

-- Anunţul: Tombola B-Zone te asteapta sa iti incerci norocul! Mai multe detalii gasesti pe forum la sectiunea "Events"!

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Online/Offline.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.

-- Alte precizări: Aş dorii dacă se poate un reporter foarte activ, mulţumesc!

-- Level: 80

-- Anunţul: Skipper[banH] vinde Cable News Network (CNN) San Fierro, ofertele se fac doar CASH şi pe forum! [/findbiz 133]!

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Online/Offline.

-- Nume: Vinnie

-- Level: 142

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Vinnie.png

-- Facţiunea din care faci parte: Civilian

-- Pachetul dorit (numărul): Numarul 4.

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): Nu este nevoie.

-- Anunţul: Vinnie vinde sau schimba Tow Car Business. Oferte si mai multe detalii pe forum la sectiunea Economy.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Nu conteaza.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Confirm.

-- Alte precizări: Vreau sa primesc un mesaj pe forum, daca se poate, cu pozele ca anuntul a fost publicat. Multumesc.

-- Nume: Aure.

-- Level: 47

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Aure..png

-- Facţiunea din care faci parte: Tow Truck Company

-- Pachetul dorit (numărul): Numărul 4.

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): Nu este nevoie.

-- Anunţul: "Eşti începător? Fundaţia Ultras South te susţine. Verifică subforumul Ultras South! Proiect recomandat de [uS]Aure."

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Nu contează.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Confirm.

-- Alte precizări: Vreau dovezile că pachetul a fost realizat în totalitate, dacă au fost date toate anunţurile.

@@BIS aka OldNab, cerere respinsă, conflicte recente cu un membru News Reporters.

@, de pachetul tău de tip 2 se va ocupa reporterul Litza.Alex.

Anunţ: Nutzu13SV vinde vila cu ID 494 din zona Paradiso, San Fierro. Ofertele se fac pe forum!

@@Skipper, cerere respinsă, au fost distribuite aceste pachete vineri.

@@Vinnie, de pachetul tău de tip 4 se va ocupa reporterul Yakuzaa.

Anunţ: Vinnie vinde sau schimba Tow Car Business. Oferte si mai multe detalii pe forum la sectiunea "Economy".

@@South Aure, de pachetul tău de tip 4 se va ocupa reporterul Delux23.

Anunţ: Esti incepator? Fundatia Ultras South te sustine! Verifica subforumul Ultras South pentru mai multe detalii.

Reporteri, nu uitaţi că trebuie să faceţi poză la fiecare anunţ dat şi să le postaţi la final ca mai apoi să poată fi verificate.

Nick: [HG]Giallo

Level: 31

RPG stats bar (cea mică): Giallo.png

Facţiunea din care faci parte: C i v i l

Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 1

Numărul de telefon (dacă este cazul): 669-2016

Anunţul: [HG]Giallo vinde FCR-900+5,5k Km. [/sms 669-2016.]

Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: ONLINE

Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.

Alte precizări: -

-- Nick: SergiuStrike

-- Level: 49

-- RPG stats bar (cea mică): SergiuStrike.png

-- Facţiunea din care faci parte: Red Dragon Triad

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 3

-- Anunţul: Te simti singur? Ai nevoie de o familie? Aplica si tu in clanul oficial LaFamilia! Te asteptam!

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu conteaza!

-- Alte precizări: Multumesc. Stima!

Edited by YoSergiu

@, cerere respinsă, conflicte recente cu un membru News Reporters.

@, de pachetul tău de tip 3 se va ocupa reporterul ThugLife.[N0B].

Anunţ: Te simti singur si ai nevoie de o "familie"? Aplica si tu in clanul oficial "La Familia [LF]"!

Reporteri, nu uitaţi că trebuie să faceţi poză la fiecare anunţ dat şi să le postaţi la final ca mai apoi să poată fi verificate.

-- Nick: DragosF.

-- Level: 44

-- RPG stats bar (cea mică): DragosF..png

-- Facţiunea din care faci parte: El Loco Cartel

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 4

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): Nu e cazul

-- Anunţul: El Loco Cartel recruteaza membri activi si seriosi cu rank 3+ anterior. Detalii pe site-ul RPG.

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu.

-- Alte precizări: Multumesc

@@DragosF, de pachetul tău de tip 2 se va ocupa reporterul rastaftwraz.

Anunţ: Gangul El Loco Cartel recruteaza membri activi si seriosi cu minim rank 3 anterior! Detalii pe site-ul RPG.

Reporteri, nu uitaţi că trebuie să faceţi poză la fiecare anunţ dat şi să le postaţi la final ca mai apoi să poată fi verificate

-- Nick: KenZy.

-- Level: 33

-- RPG stats bar (cea mică): KenZy..png

-- Facţiunea din care faci parte: El Loco Cartel

-- Anunţul: El Loco Cartel, recruteaza noi membrii, activi si seriosi. Aplicatiile se fac pe site. Trebuie sa aveti minim level 10 si rank 3+ intr-o factiune anterioara

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Oricand.

-- Alte precizări: Daca se accepta, astept sa fiu contactat in game, de catre reporterul care se ocupa de anuntul meu.

-- Nick:Mijloc

-- Level: 10-11

-- RPG stats bar (cea mică):Mijloc.png

-- Facţiunea din care faci parte: Civilan

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 3

-- Numărul de telefon (dacă este cazul):418-6786

-- Anunţul: Mijloc vinde Huntley cu doar 2.000km, detalii la numarul 418-6786.

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Da.

-- Alte precizări: Bafta!

Edited by Mijlocel

@@DragosF, de pachetul tău de tip 2 se va ocupa reporterul [uSa]Maximus.rtv.

Anunţ: Gangul El Loco Cartel recruteaza membri activi si seriosi cu minim rank 3 anterior! Detalii pe site-ul RPG.

@, de pachetul tău de tip 2 se va ocupa reporterul _Smoke_.

@@Mijlocel, de pachetul tău de tip 1 ONLINE se va ocupa reporterul [HG]El.MareleAlcatar.

Anunţ: Mijloc vinde vehicul de tip Huntley cu doar 2.000 de kilometri parcursi. Detalii la numarul 418-6786.

Reporteri, nu uitaţi că trebuie să faceţi poză la fiecare anunţ dat şi să le postaţi la final ca mai apoi să poată fi verificate

Edited by Xin

Nick: M1H41

-- Level: 52

-- RPG stats bar (cea mică): M1H41.png

-- Facţiunea din care faci parte: Red Dragon Triad

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 2

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 5115552

-- Anunţul: Red Dragon Triad recruteaza playeri minim lvl 10 si rank 3 anterior. Aplicatiile se fac pe site-ul RPG.B-zone.ro

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu conteaza si cand sunt online si cand sunt offline.

@, de pachetul tău de tip 2 se va ocupa reporterul [cH]Lord_Kush.

Anunţ: Gangul Red Dragon Triad recruteaza membri activi si seriosi cu minim rank 3 anterior! Detalii pe site-ul RPG.

-- Nick: Sn[a]k3[Zuz] --

-- Level: 47 --

-- RPG stats bar (cea mică): Sn%5Ba%5Dk3.png --

-- Facţiunea din care faci parte: San Fierro Taxi Company --

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 4 --

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): [/sms 990-6229]

-- Anunţul: Sn[a]k3 vinde sau Schimb palat pe Richman cu piscina si interior Balon, ofertele se fac pe forum. --

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu conteaza si cand sunt online si cand sunt offline. --

-- Alte precizări: -Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da --

-- Level: 82

-- Anunţul: Tombola B-Zone te asteapta sa iti incerci norocul! Mai multe detalii gasesti pe forum la sectiunea "Events"!

-- Level: 82

-- Anunţul: Skipper[banH] vinde Cable News Network (CNN) San Fierro, ofertele se fac doar CASH şi pe forum! [/findbiz 133]!

Edited by Skipper

-- Nick: .KraTos.

-- Level: 29

-- RPG stats bar (cea mică): .KraTos..png

-- Facţiunea din care faci parte: Paramedics

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 746-0746

-- Anunţul: Vând casă level 7 pe Vinewood cu parcări duble. Interior medium, dar elegant şi exterior frumos, specific zonei. ID 113. Vă aştept cu oferte.

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Oricând.

Edited by K r a T o s

-- Nick:Madutzu99[ADM]

-- Level:63

-- RPG stats bar (cea mică):Madutzu99.png

-- Facţiunea din care faci parte:El Loco Cartel

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4):2

-- Numărul de telefon (dacă este cazul):923-2930

-- Anunţul:Doresti sa devii un sofer VIP, atunci aplica in clanul neoficial SC.VIP-Trasn, pentru detalii /sms 923-2930

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?:Da

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului:Desigur

-- Alte precizări:Vreau sa fie dat cand sunt online, si vreau sa imi fie trecut numarul de telefon.

Am dat edit sa pun bara rpg, am uitat sa o pun.. scuzati.

Edited by Madutzu99 ADM

• E l e g a n t changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos locked this topic
  • TLG Valentinos unlocked this topic