florinacyo Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Vreau sa va prezint un serial facut in alta tara pe un server de san andreas online , am ramas placut impresionat de acest serial , partea proasta este ca nu ca nu este tradus in engleza,dar oricum se intelege foarte bine,vizionare placuta. Partea 1 Partea 2 Partea 3 Partea 4 Partea 5 As face si eu ceva de genul asta pe b-zone,dar nu sunt destui oameni cu care te poti organiza si care sa aiba rabdare sa faca asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooL Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 da,foarte fain..e ceva de munca sa faci un asemenea serial.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 E bestial. Ceva de munca, dar ar merita daca ar iesi ceva frumos. Mai multe episoade, ba chiar sezoane (vise ). Cameramani si editori avem, povesti se gasesc (din cati jucatori suntem, s-o gasi unu sa aiba o idee super, nu ?), singurul lucru pe care nu-l avem e server... faze ca alea nu le putem face aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 wow ce tare e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByByLoY Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 super tare....cel mai frumos si original film SAMP pe care l-am vazut e bestial:X:Xam uitat sa adaug...am facut si eu vreo 2 filme pana acum pe bz..si am vazut multe filme facute de florin...dar asta e exceptional Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Super tare filmul prezentat....dar florin realizezi k pentru un film asemanator acestuia (o copie) pe b-zone este cam imposibil. In primul rand iti trebuiesc oameni care sa inteleaga si sa asculte de anumite sfaturi....care pe b-zone nu sunt foarte mult. In al doilea rand iti trebuiesc foarte multi playeri trafic bodyguarzi etc ma rog ii poti pune pe aceeasi. Este o idee foarte buna si eu unul iti urez succes si poate nu este imposibil si vei reusii acest lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 pun pariu ca cu ajutorul adminilor si cu majoritatea playerilor de pe b-zone am putea face si noi ceva de genu conteaza doar sa fim civilizati e frumos filmul nu am nimic de reprosat Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Balon Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Oho oho tu nu vezi cata echipa a lucrat la el Scripter ,sound mix,cameraman si o gramada de oameni Ce vb serveru ala era gol .... Nu poti face pe b-zone cand te gandesti ca serverul b-zone are aprox 300 de oameni care joaca ... tot se gaseste unu sa fure ceva sa faca vreo prostie... Ar mai exista solutia B-Zone Fun .... dar fara sa ai niste drepturi sau sa te ajute owneru ... Si tot nu iese ca ala:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 iti trebuie multe comenzi din rp...singura solutie daca cineva din comunitate ar avea vreo idee de vrun serial .... trebuie pe un server privat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 adevaru e ca este un film frumos dar trebuie aici munca in echipa intelegere si seriozitate dar ...multi duc lipsa de aceste calitati si cu ei nu se poate face nimic niciodata... mai sunt si oameni seriosi care vor sa munceasca si munca lor sa fie apreciata ei nu o fac in sictir sau ca sa se laude oricum frumos lucrat filmul asta a fost facut cu cap Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Oasis9 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 sutn frumoase, cred ca au lucrat foarte mult la ele...putem sa facem si noi cu ajutorul adminilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOXSTANTIN Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Exceptional filmul....l-am vazut mai demult, daca nu ma insel sunt aceeasi care au facut Betrayal 19 . Nota 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eS eNdz0rw0w Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 foarte frumos . ar merge .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan14 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 e frumos rau serialu.. pun pariu ca am putea sa facem si noi ceva asemanator cu multa munca si discilpina Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperdyJPN Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Da , Foarte frumos....sper ca pe viitor sau chiar si acum sa facem si noi asa ceva ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest l3m0n Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 da ma florinacyo da sti ca aici nu mai merge movie maker si iti trebe photoshop si sony vegas ! mda aici pe b-zone cand vrei sa filmezi vin deaia de lev 2-3 si te omoara | te injura ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthas Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 e sooper tare filmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 L-am urmarit si foarte frumos , totul lucrat ca la carte .. Am putea face si pe B-Zone daca am avea 15-30 oamenii de baza .. care sa asculte xD BTW ... Foarte tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Excelent film/serial !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Foarte frumos.Efectele sunt super,scenele de actiune/urmarie fenomenale.Totul e perfect.Faza cand arunca masina in heli sau urmaririle :X .Prea tare filmul. Foarte frumos.Efectele sunt super,scenele de actiune/urmarie fenomenale.Totul e perfect.Faza cand arunca masina in heli sau urmaririle :X .Prea tare filmul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOfY Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Pt b-zone este o sansa de 1% sa facem asa cv . De obicei se iau la cearta , se omoara , se bat , se injura , mai vin si aia de lvl mic care si ei pe acolo cu capu in nori ... Nu avem destui playeri seriosi si disciplinati Link to comment Share on other sites More sharing options...
XmLmX2 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 "vin aia de level mic si te iau la bataie" Ma baieti,sa fim realisti putin,cei ce au facut filmul au facut o treaba excelenta,dar ca orice film de succes efectele fac multe.Aici au fost combinate cateva spirite experimentate in SA:MP,Movie Maker,Photoshop si alte programe.Au avut un server de SA:MP la dispozitie + admini de level mare,care sa schimbe vremea,sa roteasca server-ul dupa bunul plac,totul fiind benefic filmarilor.Nu este vorba ca nu se poate face un film de tipul asta pe B-zone,se poate,dar pe un server gol,cu admini la indemana si cateva persoane care sa se descurce la efecte. Frumos serialul,l-am urmarit cu placere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Frumoase filmele Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALex Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 da sunt foarte frumoase ,, sa facem si noi ceva de genu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Totul e facut foarte bine si planuit la cel mai mic detaliu.Imi place ca e vorba despre un taximetrist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.