Jump to content

Reintroducere teste TW ganguri

Kelton
 Share

Teste TeamViewer  

408 members have voted

1. 1. Doriti readaugarea testelor TeamViewer la ganguri?

Recommended Posts

As fi PRO doar daca cel care este prins cu, cod sa fie banat permanent. In cele mai multe cazuri vad ca sunt banati codatii doar pentru o luna. Pai dati fratilor ban permanent sa fie invatare de minte. Daca nu, CONTRA. SF Portocaliu. Bafta :*

Edited by Sylvyu Google

Sincer, votul meu este NU. Deoarece consider ca deja se ajunge prea departe cu SAMP-ul.. adica totusi fiecare are documente personale in calculator, ar fi ca o "evaziune" sa-ti intre cineva in calculator pentru a cauta coduri. Bun, sa zicem ca s-ar accepta, va intreb.. Ce este asa de greu sa dai HIDE la un folder? Sunt 9999 moduri de a ascunde un document / folder, prin redenumire, programe de specialitate, optiunea Hide, etc. Sincer nu vad rosul acestei reguli cu TeamViewer.

Eu am votat "NU". Sunt sigur ca acuma toti o sa sariti ca folosesc coduri si ca sunt codat etc. Sa va spun sincer, nu am fost in nicio mafie pana acum si nici nu vreau sa intru daca se vor deadauga aceste teste TW. De ce? Nu e normal, oameni buni. Sa-ti intre un strain la tine in PC. Eu inteleg ca sunt admini si ca nu sunt orice player si ca sunt de incredere, dar totusi... tu nu-l cunosti direct pe el, unele lucruri sunt personale si ar trebui sa ramana asa...

Tu mai bine ai tacea si ti-ai vedea de rahatul ala de server pe care mai joci, unde alergi ca un catelus dupa functii si la care faci reclama mascata pe aici.( click, click, click si click )

On: Pro

TOTI CARE DAU CONTRA SUNT DOAR NISTE CODATI INFECTI CARE INCEARCA SA PARA CORECTI !!!

Edited by Bpj

Contra, nu mi-ar conveni sa las un admin sa intre la mine in PC si sa ma verifice. Niciodata nu am folosit coduri si nu o sa folosesc.Daca ar trebui sa fiu verificat TW, chiar daca eu nu folosesc coduri as refuza pur si simplu pentru ca nu doresc sa intre la mine in calculator si sa vada ce am eu prin el. Si atunci ce ? I-au ban pentru nimic ?

Aiurea.

Raman la idea ca adminii sa baneze pe experienta lor care o au pentru ca au ajuns admini asa ca au o experienta de care se pot folosi pentru a detecta un jucator care foloseste coduri.

Chiar daca sunt din SFPD votez, in primul rand pentru ca nu-mi place sa ma faca unu la war 3/3 cu aimbotu` nevazut de admbot.

De la mine este un DA !

1) Pun pariu ca cei care au votat *NU* sunt codati :))) de frica sa nu ia ban :))

2) Este o idee buna pe jumate... totusi mai toti au coadele pe memory stick... (la control se poate deconecta acel memory stick)

3) La fel ca si la *2)* exista diferite variante de a scapa si prin acel control TW :)) ...

Totusi eu votez DA, ar fi o idee bunicica, chiar m-am saturat de unii codati infecti, hai ca inteleg un aim, un wall hack... dar deja cand vezi ca trage cu deagle de pe CNN si ajunge glontul tuma la Banca.... deja e cam aiurea, sau cand fac si eu un pas mai la stanga si iau 1 glont de 99-100HP...... deja e chiar enervant, unele coade intrec limita totusi...

Eu sunt de acord. Doar cine are ceva de ascuns nu accepta testele.

Da, dar fara instalarea de programe. Nu e nimeni obligat sa accepte sa i se instaleze programe in PC.. Cautati cu search si gata.. daca vreti puteti prinde si asa codatii. Sunt n foldere unde se trimit temporare.. deci...

Credeti ca testele voastre TW vor putea speria renko.exe :))))??? Ma indoiesc.... puteti sa bagati voi orice programe vreti in PC-u lor , tot gasesc ei metode sa-l ascunda...

Am votat da , desi mi-e indiferent :) , am parasit zona asta a gang-urilor , creeaza prea multe probleme

Edited by zorneT ZEW

Pro. Dar nu ar trebuie interzis Cleo, sunt destule moduri, cum ar fi cel pentru digital HP care sunt cat de cat folositoare.. fac jocul mai interesant putin.

Eu am votat Nu. Da, sunt cel mai mare codat, am cele mai multe banuri la activ, aproximativ 0. De când mă știu pe B-Zone nu am fost niciodată verificat nicăieri. Înțeleg că trebuie opriți cei care dau magie pe felie, ăia rozalii de găuresc pereții și dau de tine, dar TW să fie ca o ultimă opțiune, adică doar dacă respectivul a intrat la /aimtest și totuși rupe în tăcere inamicul, atunci să fie verificat cu TW, nu la primul warning sau la primul killstreak de 2, să fie luat la puricat cu TW. Așa aș accepta cu plăcere, nu de alta dar poate îmi găsesc și colecția de filme fericite cu terminația .asi.

30 de codati au votat ''NU''.

Sunt de acord cu introducerea acesto teste, sa vedem cat mai tin ELC sf'u ocupat ;)

''Frogster'' stim ca dai share la renko.

Edited by R A I N M A N

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.