Jump to content

(RE)Prezentare xsyzR

xsyzR xx
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau:xsyzR

• Prenume:Marius

Varsta:Fac 15.

Locatia:Rm.Valcea, Romania.

Ocupatie:Skater, school boy.

Jocul(rile) preferat(e):Counter Strike Global Offensive, M. Payne 3, si umpic samp.

Hobby-urile tale:Skate scoala, iesiri, distractie, gaming.

Interese:Nu.

O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Sunt din Valcea, fac 15 ani, am simtul umorului dezvoltat, imi place sa ma distrez, ma dau pe skate de peste 3 ani, inainte ma dadeam la misto si abia acum de cateva luni cu niste prieteni am inceput hard pe skate, imi plac masinile, si imi place TRAPUL, sunt serios cand e cazul dar si nesimtit, mai multe despre mine, dar ce sa mai ca joc de peste 3 ani pe B-Zone, dar asta e contu nou si m-am lasat de peste 5 luni.

De unde ai aflat de B-Zone Community?:Sourc3.

Alte precizari?:M-am reapucat in forta si o sa imi debanez si primul cont de forum, fara prostii, fara posturi, fara hatereala, pup.

Edited by xsyzR xx

Valcean de-al meu :) Primaria RPG1 iti ureaza distractie placuta, bine ai revenit, sa fii cuminte de data aceasta. (means no posturi no warns no nothing)

Edited by GF Lauraa

E bine daca esti din Valcea, dar presupun ca locuieste in strainatate.

Nu am fost rau, deoarece nu ai cum sa fii rau pe un joc, este pur si simplu distractie, ceea ce no-liferi pe care ii superi o considera rautate.

Multumesc mult pentru 'feed, Laura.

Edited by xsyzR xx

Welcome (back) !!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.