Jump to content

Fara Dobanda/Cu Dobanda

MaSe ViP

Va place regula?  

142 members have voted

1. 1. Va place regula de la bani?

Recommended Posts

Ce sa spun....

Titlu : "Cu dobanda/fara dombanda"

Pool : " Va place regula ? "

Raspunsuri : "da/nu"

Ce sa spun... foarte inteligent .

Daca faci acest pool crezi ca vei schimba decizia Administratorului ?

Data viitoare te rog sa postezi aici : http://forum.b-zone.ro/forum/411-polls/ , poate nu te mai faci de ras.

Da nu ar fi bine să pună limită de la 100 mil în sus? Nu îți ajung 10 milioane? O casa bună în LS e 4-5 mil, îți iei un biz 24/7 și un Infernus și îți ajunge. Ce vrei? Să faci avere? Scutiți-mă cu logica voastră.

#Votul l-am dat la mișto, sunt total de acord cu regula.

+1 Fratele meu, in sfarsit cineva care gandeste ca mine. Din punctul meu de vedere ar fi bine daca s.ar mai baga cateva d.astea din cand in cand. Asa e cel mai bine pentru toti. Pwp :*

Si da si nu.

De ce DA?

- Au intrat multi bani pe server din dobanda, in special dupa denominare. Eu am facut in 6 luni ~ 70kk din dobanda, incepand cu 100kk in banca. Se cam dusese cheful, singurul lucru pentru care mai intram era factiune. Nu prea se mai faceau afaceri, doar din astea de nivel mic cu pizza, burger si eu mai stiu ce. Poate cu chestia asta se mai anima serverul putin.

De ce NU?

- Eu am renuntat la afaceri deoarece ieseam mereu pe plus si jucatorii care pierdeau incepeau sa injure si sa acuze. Imi era mai simplu sa stau si sa castig decat sa ma cert 3 ore dupa o afacere. O sa revina chestiile astea. Preturile bizurilor deja sunt exagerate rau, pentru un biz care face 1k/zi se cere 8 milioane. Parerea mea e ca se vor intensifica donatiile pentru a baga bani pe server, pana acum dobanda era o alternativa inlocuitoare. Doar donatiile pentru masini, Kelton face totusi un lucru bun ca cere 100e pentru o casa.

Pe mine personal nu ma afecteaza foarte rau, o sa incep sa fac iar bani din afaceri, asa cum am facut pana in ianuarie. Dar o sa apara iar personaje pe care nu o sa le suporte nimeni, asa cum era prin 2012, gen Dzeu.

In caz ca se uita cineva de "sus" am 2 propuneri care cred ca ar ajuta dupa acest update:

- dobanda sa fie o singura data pe zi, la ora 21:00 si sa fie 0.001 pentru toata lumea, indiferent de cont premium. [e.g. - 100kk in banca primesti 100k la ora 9 daca esti on]. Nu e o suma enorma, deci nu strica cu nimic.

- sa nu mai existe posibilitati prin care sa intre bani inexistenti pe server, adica donatul pentru masini. Masinile alea care se adauga sa aiba valoare 0 la DS. Casele sunt altceva, cu alea primesti bani care sunt pe server.

Poate nu intelegeti, dar multi copii acum si-au pierdut scopul in viata saracii. Ei in fiecare dimineata stiau ce sa faca:

"S-a facut dimineata, intru pe samp sa vad cati bani am strans in noaptea asta din dobanda, uu binisor, am cu ce sa ma dau mare la dusmani.

Se pare ca nici calculatorul nu a luat foc inca, il mai tin aprins pana diseara sa mai strang acolo, un ban cinstit.

Si pana la urma daca PC-ul nu arde si plateste mami curentul, de ce las mai stinge vreodata ? Mai bine fac bani pe samp, ca cine stie poate intr-o zi o sa ajung sa cumpar gsls/cnn/banca/spitalul sa se oftice toti dusmanii"

Voi nu va dati seama cum functioneaza lucrurile si cum ar trebui sa functioneze. Nu va dati seama ca la 50 000 000$ eu las omu pe sleep si in 24 ore imi intra in cont 240 000$??? Intrarile masive de bani care au existat pe server au daunat mult serverului. Sistemul de pe serverul b-zone este departe de sistemul din lumea reala, pe serverul nostru nu exista un circuit inchis, tot timpul apar bani de la joc in loc sa se ruleze banii jucatorilor. Aceste intrari de bani trebuie sa fie diminuate cat mai mult, in caz contrar, incetul cu incetul se va observa un dezechilibru ce nu va mai putea fi indreptat. Desemenea consider ca incetul cu incetul circuitul ar trebui inchis astfel incat banca sa ofere dobanda si nu jocul, proprietarii de bizuri sa ofere joburi si nu jocul. Cred ca este o masura foarte buna cea cu dobanda. Eu unul as fi inlaturat dobanda cu totul. Sistemil actual reprezinta in continuare un sistem economic de suprafata fara a avea un viitor sau un fundament solid.

Fratilor nu stiu cu ce va afecteaza aceasta regula eu am level 28 aproape 29 si am 240 k si un Huntley, nu ma afecteaza cu nimic. Numai ca in realitate, tu daca ii dai bani bancii ea iti da o dobanda lunara, si daca i scoti iti trage din ei.

Cu dobândă:

1. Majoritatea persoanelor şi-au achiziţionat cont premium pentru:

• Dobândă
  • Maşină personală ( sport )
  • Radio

2. Dobânda te ajută să faci mai mulţi bani. Majoritatea persoanelor stau 24/24 sleep ca să primească dobândă, ceea ce nu e prea frumos faţă de ăia care muncesc.

Fără dobândă:

1. Majoritatea persoanelor care "suferă", sunt cele care au donat, dar, cine v-a pus pe voi să donati în disperare?

PS: Poate că 10,000,000 este o sumă "micutţă", mai bine erau 20-30mil având în vedere că sunt deja jucători cu lvl 5 şi au peste 50mil :)).

PS2: De ce vă tot plângeti, luaţi şi citiţi -------> AICI

Voi nu va dati seama cum functioneaza lucrurile si cum ar trebui sa functioneze. Nu va dati seama ca la 50 000 000$ eu las omu pe sleep si in 24 ore imi intra in cont 240 000$??? Intrarile masive de bani care au existat pe server au daunat mult serverului. Sistemul de pe serverul b-zone este departe de sistemul din lumea reala, pe serverul nostru nu exista un circuit inchis, tot timpul apar bani de la joc in loc sa se ruleze banii jucatorilor. Aceste intrari de bani trebuie sa fie diminuate cat mai mult, in caz contrar, incetul cu incetul se va observa un dezechilibru ce nu va mai putea fi indreptat. Desemenea consider ca incetul cu incetul circuitul ar trebui inchis astfel incat banca sa ofere dobanda si nu jocul, proprietarii de bizuri sa ofere joburi si nu jocul. Cred ca este o masura foarte buna cea cu dobanda. Eu unul as fi inlaturat dobanda cu totul. Sistemil actual reprezinta in continuare un sistem economic de suprafata fara a avea un viitor sau un fundament solid.

Nu se poate face un sistem economic nici macar asemantor cu cel din RL pentru ca pana la urma tot un joc ramane, un joc in care playerii vin, joaca si pleaca cand nu mai au chef de joc. Majoritatea bizurilor abia ca fac bani, nu au cum sa ofere job-uri.

Nu prea am multi bani, dar mi se pare o chestia foarte proasta.

Ar trebuii sa fie un server ROLEPLAY(care imita viata reala)... ei bine dragi scripteri aflati ca in viata reala primesti dobanda de la banca :) oricati bani ai avea in banca. Sper ca pe viitor sa se revina la normal... Ati scos comisionu' sa bagati asta... urat ...

Da ... sa fie mai roleplay cu impozit progresit care creste in functie de avere.

Va convine asa?

S-au inchis propunerile, bun facem la discutii. Cu ce va deranjeaza ca cineva primeste dobanda daca avem 10.000.000$ sau ca avem bunuri in valoare de 5.000.000$?

"

• Jucătorii care au o sumă totală de bani pe cont care depăşeşte 10,000,000$ sau bunuri (maşini, casă, biz) în valoare totală de peste 5,000,000$ nu vor mai primi dobândă.

"

POLL - Va place regula ? Da/Nu, Rog cine voteaza sa posteze si un comentariu.

Se poate ca de acum inainte cand se face un asemenea update sa fie intrebati se intrebe si playerii care joaca pe server, sa se vada vedem ce prefera majoritatea.

TIN SE PRECIZEZ CA URASC LINGUSITOARE lingusitorii SAU sa NU ZICEAM zic ""PUPINCURISTII"". VOTATI CU SERIOZITATE FARA COMENTARII PROSTESTI.

Si cu limba romana ce facem? Vreti dobanda dar nu stiti sa legati 5 cuvinte, bravo.

ON: E buna regula, nu toti avem bani de aruncat intr-un joc. Inteleg sa donezi pentru bunuri, dar era o mare prostie ca prin asta puteai sa ai si dobanda mai mare.

@@Royce, hai sa iti explic eu cum a stricat-o: pana nu a fost denominare, nu aveau toti infernus, bullet si stiu eu ce minuni. Inainte de denominare, daca in 2 saptamani faceam 1kk din paycheck, dobanda si toate cele era bine, acum, fac zilnic cate 10k (echivalent la 1kk in bani vechi). Intr-o saptamana am facut 200k fara sa fac nimic, doar din paycheck si dobanda, si am stat bea 3-4 ore online, nu mai mult. Inainte de denominare, numa balon mai facea 20kk intr-o saptamana din dobanda, ca doar el avea pe putin 5 miliarde in banca. Cand s-a facut denominarea, nu ar fi trebuit sa se reduca pretul vehiculelor. Asta a dat total peste cap totul.

Ba taceti din gura, e imposbil asa ceva. Peste noapte apar jucatori de level 15+ cu peste 5 milioane. Eu joc din 2009 n.am dat nici.o teapa si nu am avut niciodata infernus si nu ma plang. E vara iesiti fratii mei la o piscina iesiti la o terasa cu prietena ( daca aveti asa ceva ). E foarte bine asa suntem toti egali. Nu sa veniti cu suferinte la noi astia care nu dau nici.un ban intr.un joc ca sa fie mai smecheri fata de altii. E frumos in loc sa va luati de imbracat sa bagati bani intr.un joc ? Pentru majoritatea, da zic majoritatea pentru ca mai mult de jumate din servarul asta au sub 16 ani, isi pierd banii si totodata copilaria pe un joc suferind ca au bani. Sunt total de acord cu aceasta regula si sper sa se mai bage si altele, pentru ca multi au uitat ca acest joc este pentru distractie si nu sa te injuri ca la usa cortului sau sa vii la mine cu arfe ca tu ai euro pe clienti si esti mare bisnitar. Sper ca prin acest post am deschis ochii catorva dintre voi, si sper sa luati invatatura de minte desii imi este greu sa cred asta.

Acest post este scris dupa telefon rog a se ierta greselile gramaticale.

Ai spus-o mai mult decat perfect. Si eu m-as bucura sa mai faca si alte update-uri ca sa se ajunga la normal. M-am chinuit un an sa imi cumpar un Infernus si altii la level 10 fac afaceri cu ele.

Îmi place să îi văd pe Amigo și Americano plângând. Playeri apăruți peste noapte, lucrând la buzunarul lui mami și tati, necâștigând una de un leu și aprovizionând serverul cu bani din dobândă, stricând economia. Cea mai bună idee evăr.

Toți pubertarii au apărut peste noapte miliardari, și se izbesc pe stradă în tine, având Infernus și te numesc noob. Donând vă crește ego-ul? Aici mă refer la ălă din GSB de își ia haine din Zara și are cucu mic, dar e miliardar pe SAMP. Treziți-vă copilași. Furați bani de la părinți ca să vă luați un Maverick să aveți după bani de casă în LS. "Am muncit să am 20 de milioane", ei nu mai spune, ai muncit tu sau maică-ta? Vaaai, rămânem fără dobândă, pai..fără creier ați rămăs de mult. Salpa.

+1

Ba mai mult casa lu' Kaiac trebuia sa o detina un "veteran", nu unu care joaca din 2014.

Te contrazic acolo, nu doar cu Infernus, ci si cu Monster, Hotring

Eliminarea dobanzii este o modificare buna, in primul rand pentru ca ajuta economia server-ului puternic blocata de faptul ca nici un Businesses nu produce la fel de mult ca dobanda. La o dobanda de 0.02 % (la cei cu cont premium) o suma de 10.000.000 $ in banca produce 2.000$ la fiecare payday, adica 48.000$ pe zii, aratati-mi un Businesses care sa produca atata...

E o regula menita sa stimuleze jucatorii sa investeasca in case, vehicule si Businesses-uri si sa nu isi tina banii blocati in banca numa ca sa faca poza la /stats si sa puna forum.

poate nu te mai faci de ras.

Cu ce ma fac de ras, ca-mi exprimi punctu de vedere?

Si cu limba romana ce facem? Vreti dobanda dar nu stiti sa legati 5 cuvinte, bravo.

O da iarta-ma.

Eu am donat maixm 10 euro in sa-mp, eu zic ca cei care doneaza nu au 10kk au mai mult deci merge merita la 20kk-30kk,

@, Părerea mea este că ar trebui să fie scoasă dobânda defintiv şi în cazul în care vrei bani să faci afaceri, nu stând pe /sleep, iar alţi jucători de level mai mic să stea ore în şir să le iasă şi lor 5.000-10.000$ pe plus. Ba chiar ar trebui să mai facă şi alte update-uri în legatură cu problema asta a banilor.

E o regula foarte buna. Eu unul m-am saturat sa vad playeri de level 10-15 cu Infernus, iar ei nici macar sa nu stiu cine e fondatorul comunitatii... Voi stricati economia, astia care faceti zeci de $k peste noapte. Am vazut ca cineva a "propus" (chiar in acest topic) ca daca se vrea redresarea economiei, sa se scoata joburile, dobanda si paycheck-urile. Aloooooo, domnu' miliardar in SA:MP, si playerii care tocmai isi fac cont de unde sa faca bani? Voi macar ganditi cand ziceti asa ceva?

In concluzie: e o idee foarte buna, limita NU este prea mica. Dom'ne, ai peste 10.000.000$, ce ti-ai mai putea dori?

Logic că dacă întrebăm jucătorii vreți dobândă o să zică da :)). Ai gândit problema din punctul de vedere al unui jucător, acum gândește problema din punctul de vedere al economiei serverului și cum din această dobândă unele persoane bagă foarte mulți bani pe server din neant.

Dacă era să fim atât de răi scoteam dobânda pentru toți, însă am scos-o doar pentru cei care au deja averi. La respectivele sume de bani nu vă puteți plânge că n-aveți, pentru că aveți. Pe 5 milioane îți iei 3-4 infernusuri. Pe 10 mlioane cash îți iei o casă acceptabilă și un biz bunicel. Dacă vrei mai mulți bani fă afaceri.

Si eu eram putin deranjat cu noul update, i-am dat un PM lui Kelton ieri si m-a lamurit ca sunt unii jucatori care au in cont peste $100,000,000 ia ganditi-va voi bine acum astia nu strica economia ? e unu' care are $190,000,000 in banca, ala nu strica economia ? nu zic ca imi place fara dobanda, dar ar trebui ridicata acea limita de la 10,000,000 la 2-30,000,000 macar... ca de la 30 in sus sunt clar donatori, eu am facut in 1 an si ceva $21,000,000 din afaceri si dobanda si acum nu mai primesc dobanda....

Kelton - Ar fi mers si varianta cand sa stea pe [/sleep] cei care detin sume mai mari de 5.000.000$ sa nu primeasca dobanda, dar cand timp joaca sa primeasca

Jodko - Si asta e foarte buna, deoarece numai apar bani in plus pe server, sau sa primeasca 5% din vanzarea masini la DS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.