Jump to content

Prezentare Ezio

eS Ezio
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Ezio

• Prenume: Alexandru

Varsta: 19(fac in septembrie 20)

Locatia: Bucuresti.

Ocupatie: In curand o sa am munca pe meseria mecanic auto.

Jocul(rile) preferat(e): seria gta,farcry,call off duty,shooter,nfs

Hobby-urile tale: basketu si muzica.

Interese: sa ajung inginer pe meseria mecanica auto.

O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Draghicescu P. Alexandru Nicu Daniel si locuiesc in orasul Bucuresti.M-am nascut in orasul Bucuresti pe data de 11.09.1994.Sunt un baiat obisnuit care spera sa se descurce in viata asta grea din zilele aste care exist in viata.Sunt pasionat de masini si de repararea lor care vreau sa devin in realitate mecanic auto. Am foarte multi prieteni,deoarece imi place foarte mult sa socializez si sa ma imprietenesc cu toata lumea.Ca orice persoana am calitati si defecte,dar mereu incerc sa dau tot ce am mai bun din mine si mereu vreau sa reusesc in ceea ce imi propun.Sunt o fire calma care suporta orice,dar cand cineva atinge punctul culminant si ma injura de parinti aceea persoana o ignor pentru totdeauna,pentru ca mie nu imi place sa fiu injurat de partintii care m-au crescut.Daca este nevoie pot lucra in echipa fara nici un fel de problema si mereu gasesc un mod ingenios de a rezolva o problema.O,sa ma cunoasteti mai bine in game sau pe forum...

De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la un prieten de acum 2 ani(sunt un jucator vechi.

Alte precizari?: Sa ne intelegem de minune.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.