Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Portofoliu- UTZ Design

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

N-as vrea sa fiu rau, ele arata bine... dar stim amandoi ca munca nu este decat pentru acel text restu' e un mockup luat gratuit de pe google.

Am pretentia ca de la tine sa vad logo-uri mult mai profesionale si mult mai lucrate. Sper ca nu te superi dar vad ca esti inundat cu felicitari de la persoane care habar n-au cum arata logo-ul de la PS.

5axyURT.jpgKJ2Rxl4.jpgVewzuez.jpg

Asa sa fie, nu stiu cum fac restul designerilor de pe comunitatea asta un logo, eu unul imi trantesc 5-10 de schite pe foi, mai apoi le transpun in photoshop. Intr-adevar, ultimul e facut doar din text cum zici tu, dar celalate sunt facute vectorial si din shape-uri, ceea ce zic eu nu e atat de usor pe cat pare, cel putin nu cel de tip monograma, unde nu gasesti astfel de fonturi, nu sub 50$.

clap clap, try again. Fisierul PSD :

http://www.girlshare.ro/34782387.2

Edited by AIM MIonut

Imaginea originala la asta takoo.pngzeko2.pngppc.png (Si numele la font la asta), oricum felicitari se vede experienta bravo, daca poti sa-mi dai si mie imaginele originale ti-as ramane recunoscator

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.