Jump to content

[PREZENTARE] Kalothe

Kalothe
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Kalothe

• Prenume: Robert

Varsta: 15

Locatia: Giurgiu

Ocupatie: Elev

Jocul(rile) preferat(e): Counter Strike, SA:MP, Multi Theft Auto ( MTA ), FIFA, Need for Speed Word, Euro Truck Simulator ( ETS ), Left for Dead, Saints Row și The Elder Scrolls ( Vreau să precizez că nu toate aceste jocuri sunt multiplayer. )

Hobby-urile tale: Doar fotbalul.

O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Păi mă numesc Robert, locuiesc în Giurgiu, am 15 ani, îmi place să comunic cu ceilalți ( site-uri de socializare, față'n față, comunități...), majoritatea timpului sunt serios dar sunt destul de amuzant când trebuie. Nu suport superficialii care se cred Dumnezeu ( scuzați blasfemia ) și oamenii prefăcuți care azi îți sunt prieteni și mâine se fac că nu te cunosc. În schimb îmi place fotbalul și să ascult muzică. Înafară de muzica populară și lăutărească ascult orice gen de muzică, inclusiv manele ( asta nu înseamnă că sunt manelist, întradevăr unele manele sunt pline de greșeli gramaticale și fără sens în versuri, dar sunt și câteva manele care chiar sună bine ). Nu prea știu ce să vă mai spun despre mine, sunt sigur că o să aflați mai multe cu timpul, deoare ce aș dorii să fac parte din această comunitate pentru mult timp. Dacă am enervat pe cineva din cauza felului meu de a, fi îmi pare rău, ăsta sunt eu.

De unde ai aflat de B-Zone Community?: Ieri vroiam să ascult o melodie și mi-a apărut pe Youtube o reclamă la un server de SA:MP și am decis să mă interesez mai mult și iată că am ajuns aici.

Alte precizari?: Nu chiar, vreau să vă mulțumesc tuturor celor care au citit această prezentare și mă bucur să vă cunosc pe toți, sper că o să ne împrietenim repede.

Edited by Kalothe

Welcome

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.