Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Interviu #25 - Addyn - Ex RPG Admin 1

sRn
 Share

Recommended Posts

Salutare prieteni, vă prezint câteva detalii despre Addyn, fostul lider al facțiunilor News Reporters și Hitmen Agency și Admin 1 pe serverul principal.

Salut, Addyn. Incep prin a-ti multumi pentru ca mi-ai acceptat invitatia.
Salut sRn, ma bucur ca ma numar printre persoanele carora le-ai luat un interviu, sper sa am lucruri interesante de spus
Pentru inceput, as dori sa aflu cate ceva despre tine, cum ar fi numele, varsta si locul natal.
Numele meu este Adrian, am 20 de ani si m-am nascut in Bucuresti.
Cum arata o zi din viata ta?
Nu am un tipar anume pe care sa-l respect zi de zi, imi place sa fiu spontan si sa incerc lucruri noi dar ca sa-ti raspund la intrebare, merg la facultate, apoi un antrenament la sala si daca imi mai ramane timp pe afara cu prietenii.
Ai un job? daca da, care este acela?
Deocamdata nu am un job, sunt student anul II la Limbi Straine.
Acum ca am aflat mai multe despre tine, doresc sa iti adresez intrebari legate de "viata" virtuala.
Cand si cum ai aflat de aceasta comunitate?
Am aflat de comunitatea B-Zone in urma cu aproximativ 5 ani cautand pe Google niste servere de SA:MP si acest server era destul de populat si pe vremea aceea.
Cum au fost primele momente petrecute alaturi de B-Zone?
Am inceput ca toata lumea de jos, necunoscand pe nimeni pe server si trebuind sa muncesc la ferma pentru a face rost de bani.
Ce te-a determinat sa ramai si sa-ti dezvolti o cariera?
Sunt un om caruia ii place sa continue un lucru odata inceput. Pentru mine inca din prima zi B-Zone a fost un proiect pe care am vrut sa-l duc la bun sfarsit. Pot spune ca am fost "ajutat" sa continui pe comunitate si anumiti jucatori pe care i-am intalnit inca din primele zile si cu care m-am imprietenit.
A fost usor sa intri in acel moment in News Reporters, fiind prima ta factiune?
In News Reporter am intrat chiar cum am facut level 5, dorindu-mi sa-mi incep cariera intr-o factiune pasnica. Verificand bine toate optiunile am ales sa aplic in factiunea care mi s-a parut cea mai apropiata de abilitatile mele. A fost relativ simplu sa intru, am citit regulamentul si chiar daca testul nu a fost chiar facil am intrat fara greseala.
Cum te-ai simtit in momentul in care munca ti-a fost rasplatita si ai devenit liderul factiunii?
Dupa aproximativ 5 luni petrecute in factiune in care am ocupat toate functiile s-a ivit posibilitatea de a deveni lider. In momentul in care liderul de la vremea aceeea, Suzeta, a lasat postul vacant, nu ma asteptam sa primesc eu functia chiar daca eram sublider aveam o experienta relativ redusa pe comunitate.
Cat timp ti-a luat sa-ti pui planurile in aplicare si sa dezvolti factiunea dupa bunul tau plac?
Lucrurile erau bine organizate si inainte, tot ce am facut eu inca din prima zi de cand am devenit lider a fost sa adun laolalta jucatori care sa fie dedicati factiunii, am preferat sa aduc jucatori cu mai putina experienta insa dornici sa faca treaba decat "monstrii sacri" care sa intre in factiune doar pentru a o bifa pe o lunga lista.
Din motive necunoscute, ai parasit functia de lider News Reporters. Ne poti da cateva detalii despre acest subiect?
Intr-o zi am fost chemat de Alexander (administratorul comunitatii la acea vreme) si mi s-a adus la cunostinta ca am fost inlocuit cu Kip din functia de lider, lucru fara precedent pana atunci.
Pe langa faptul ca am fost luat din scurt, nici macar nu am avut timp sa-mi iau ramas bun de la membri, singura explicatie care mi-a fost expusa a fost aceea ca se dorea un admin in fruntea factiunii din motive inca neclare pentru mine.
Dupa experienta in News Reporters, ai ales sa te alaturi Agentiei. Ce te-a determinat sa intri in aceasta?
Am ales sa ma alatur Agentiei imediat ce am fost inlaturat din functia de lider News Reporter pentru ca imi doream o factiune stabila, unde sa-mi "ling ranile", dar si pentru ca mi s-a parut intotdeauna fascinanta activitatea asasinilor.
Cum au fost testele, dar si primele contracte?
Testele au fost ceva nou pentru mine, eu avand doar experienta factiunilor pasnice pana la acea vreme. Regulamentul l-am trecut usor insa la proba contractului a trebut sa ma fortez putin pentru a-l duce la bun sfarsit. Intr-un final am trecut si am devenit membru cu norma intreaga in Agentie.
A fost usor sa atingi rangul de Special Agent?
A fost relativ usor sa ating rangul de Special Agent, l-am obtinut intr-o luna luand rank up in fiecare saptamana datorita unui raport al contractelor foarte bun si al unui comportament ireprosabil. In Agentie se punea mult accent la acea vreme pe activitate si numar de contracte in defavoarea vechimii in factiune.
Care erau responsabilitatile tale in acel moment, fiind Special Agent?
La acea vreme Special Agent-ul distribuia contractele rang-urilor inferioare de doua ori pe ora, facea parte din echipa de Asasini care se ocupa de BlackList si trebuia sa fie un exemplu pentru ceilalti jucatori.
Dupa ce subliderul de la acea vreme, Steve, a parasit Agentia, te asteptai sa preiei acea functie?
In momentul in care Steve a parasit factiune eu eram cel mai longeviv rank 4, intr-un fel pot spune ca ma asteptam sa preiau functia cu toate ca acelasi rank il ocupau si alti jucatori cu mare experienta si dedicati factiunii. Cred ca principalele criterii pentru care eu am fost ales pentru acea functie au fost vechimea si activitatea.
Care era sentimentul sa stii ca esti la conducerea Agentiei alaturi de Woozie?
In momentul in care am devenit sublider, atributiile mele au fost sporite, eram al doilea om din Agentie, luam toate deciziile alaturi de lider, verificam contractele, eram responsabil de echipa de Blacklist.
Dupa multa munca si devotament, ai preluat carma Agentiei. Cum s-a intamplat asta?
Intr-o zi, intrand pe server am aflat ca Woozie a lasat liderul (ulterior mi-a spus si motivul) si fiind sublider de mai bine de 1 an aveam o oarecare siguranta ca voi obtine functia mai ales si ca fusesem propus de fostul lider.
Ce detalii ne poti oferi despre Woozie? din cate stiu, era un tip foarte misterios.
Intr-o prima faza, in primele zile ale mele petrecute in Agentie, Woozie mi s-a parut un tip destul de introvertit si nu foarte comunicativ insa pe parcurs, dupa ce am obtinut un rank mai mare, mi-am dat seama imediat ca imi facusem o parere gresita si am inceput sa comunicam foarte bine. Ulterior am inteles cum gandeste, trebuie mai intai sa-i castigi respectul cu treaba pe care o faci in Agentie pentru a-ti acorda mai multa atentie si mi se pare normal.
Ti-a spus de ce a renuntat la Agentie?
A renuntat la functie din cauza lipsei de timp, postul de lider al Agentiei implica multe ore pierdute in fata PC-ului daca vrei ca lucrurile sa mearga bine si sa nu pierzi "carma" factiunii.
Cum au fost primele momente ca Director?
M-am bucurat foarte mult de sansa care mi-a fost acordata, insa nu am petrecut "3 zile si 3 nopti", m-am apucat imediat de a dezvolta tot ce a facut Woozie in Agentie.
A fost usor sa te acomodezi cu noile responstabilitati?
A fost destul de usor sa ma acomodez cu responsabilitatile de lider, avand experienta precedenta din News Reporter dar si ocupand functia de sublider al Agentiei timp de 1 an.
Care erau criteriile dupa care alegeai noii agenti?
Am sa le spun in ordinea importantei pentru ca am avut criterii putin diferite fata de News Reporter: comportament si eventuale precedente negative, activitate, dedicatia fata de Agentie dar pot spune ca ma interesam si de background-ul candidatului (factiuni precedente, rank, etc.).
Dupa multa munca la carma factiunii, ti s-a oferit sansa de a deveni Admin. Cum au fost acele momente?
Functia de admin a fost ca o incununare a muncii mele pe server. Am fost extrem de incantat de sansa oferita, fiind singura functie "nebifata" pe comunitate.
Te-ai acomodat usor cu acele responsabilitati?
A fost ceva cu totul nou pentru mine, dar cu ajutorul echipei de admini de la vremea aceea am reusit sa ma familiarizez cu noile comenzi si responsabilitati.
Dupa multe luni ca Director, ai decis sa renunti la functie, de ce?
Am renuntat la functia de Director din cauza faptului ca intrasem in ultimul an de liceu, avand de sustinut un examen crucial la finalul anului si mi-am dorit sa imi dedic mai mult timp invatatului. Plus de asta incepusem si scoala de soferi si nu voiam sa fiu "Director cu jumatate de norma", preferand sa las pe cineva cu mai mult timp dar si dornic sa faca treaba.
Dupa aproximativ 7 luni ca Admin, ai decis sa renunti, atat la functie, cat si la joc. Care a fost motivul?
Am renuntat complet la toate functiile ocupate pe server pentru ca nu mai aveam deloc timp si am considerat intotdeauna ca decat sa ocupi un post pe care nu-l mai poti manageria asa cum trebuie mai bine lasi pe altcineva.
Dupa un anumit timp, ai revenit si ai intrat in Hitmen Agency, dar n-ai stat mult si te-ai lasat, din nou. De ce?
In momentul in care am plecat din Agentie am facut o promisiune, si anume aceea ca de fiecare data cand voi da de putin timp liber ma voi intoarce fiind extrem de atasat de aceasta factiune. Am reintrat in Agentie in vacanta de iarna, iar cand a reinceput scoala am fost nevoit sa renunt.
Cum ti se pare colaborarea dintre KillerFish si Mastertrap21 pe partea de scripting?
Nu am mai intrat pe server de ceva vreme si nu pot sa-ti spun o parere avizata, insa din ce vad la Server Updates pe forum (pe care il mai frecventez) fac un cuplu excelent de scripting.
Cum ti se pare preluarea serverului secundar de catre Kelton? Va face fata in viitor cu ambele servere la carma?
Kelton este o persoana extrem de dedicata comunitatii si din moment ce a preluat si serverul secundar inseamna ca stie "la ce s-a inhamat".
Cum ti se par noile update-uri?
Dupa cum am mai spus, nu mai am clientul in PC deci nu pot sa-mi dau o parere avizata dar vazand pe forum lista cu update-urile sunt placut impresionat de noile modificari de pe server.
Te-ai gandit vreodata sa te reapuci serios?
Serios din pacate nu mai am cum pentru ca sunt destul de prins cu programul la facultate si putinul timp liber il dedic prietenilor si salii de fitness dar voi mai intra din cand in cand pentru ca B-Zone e ca un "drog" de care eu nu m-am vindecat de tot.
Legat de forum, ai fost moderator la Life Style. Cum a fost acea perioada?
A fost o perioada interesanta pentru mine, am publicat cateva topicuri care sunt si acum in lista de la Life Style.
Ce consideri tu ca ai adus in plus sectiunii?
Eu am fost mai activ pe partea de Turism si Alimentatie, acolo m-am axat in conceperea topicurilor, la acea vreme faceam tandem cu psihidelick care se ocupa de celelalte topicuri.
Avand in vedere ca esti un jucator cu foarte mare experienta si trecut prin multe, ce sfat le oferi jucatorilor in plina ascensiune?
Le sugerez sa se distreze, sa-si faca prieteni si sa se axeze mai putin pe ocuparea functiilor si vanarea rank-urilor, vor veni si acestea daca isi vad de treaba si sunt dedicati in ceea ce fac.
Inca odata iti multumesc ca mi-ai acceptat invitatia. Iti urez mult succes!
Placerea a fost de partea mea!

Acesta a fost interviul alături de Addyn. Aștept eventualele comentarii. Vă mulțumesc.
English version coming soon

Nu am avut ocazia sa te cunosc dar pari o persoana interesanta si muncitoare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.