Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Va salut pe toti, cred ca e ultimul meu post aici deoarece ma las de b-zone, nu mai e ce era comunitate ma gasiti pe skype (PM) Bafta all! :**

Sal baietii mei. Acesta este ultimul meu post aici si de asemenea, ultima mea prezenta in comunitatea B-Zone. Stiu ca nu va pasa, dar m-am gandit sa va spun si voua ca sa nu ma cautati. Va urez succes in continuare, bafta la raport si #becareful la post hunteri. Hai, v-am pupat, $@@L.

@, te cred sincer, nu mai este ce era B-Zone odata in 2013-2014 in fine, si eu in mai m-am lasat dar mi-a facut pofta nabul ala de Coso iar de samp :)) ca altfel eram retras, bafta mai departe o sa-ti cer skype-ul in PM.

@, Welcome sper sa te simti bine alaturi de noi

@@Edge, bafta mai departe nab! :)

@, multumesc frumos o sa ma uit peste el si o sa-l testez zilelea acestea.

@@Victory oRoxii, gagicareala una alta csf si noi, tu cf? :)))

- Mihaitaa.[nWo] - LSSI Rank 5 RPG 1

Bună bună. Am vorbit pe [/f] despre un anumit mod numit Instructor Helper si v-am zis ca o sa il postez aici.

LINK:

https://forum.b-zone.ro/topic/345468-cleo-instructor-help/

In link sunt toate instructiunile necesare. Modul este creat de un prieten, asadar pot exista buguri. A fost testat de mine, dar nu garantez ca este in totalitate corect, corespunzator, aferent. In cazul in care observati prezenta unor buguri, va rog sa-mi raportati asta printr-un PM pe forum, [/sms] sau [/call] in-game.

Ce face acest mod? Pai practic, chestiuta asta, ne reda intrebarile la toate testele, ne pune toate textele necesare pe [/f] prin intermediul unor comenzi. De exemplu, prin comanda [/lmtoate <ID>], pe [/f] va aparea mesajul cu X [iD] la mine pentru toate licentele. De asemenea, sunt adaugate si comenzi precum [/rl <ID>] care inlocuieste [/requestlicenses ID], [/cf] care inlocuieste [/cancel find], dar si [/pcc] care da un clear chat personal.

Daca cineva nu stie cum sa instaleze modul, ma poate intreba, il ajut cu cea mai mare placere.

ATENTIE! Cel care a facut modul a dat update si nu a mai putut da edit la post. Linkurile BUNE de downoad le gasiti in partea de jos a topicului cu linkul. NU DESCARCATI PE CEL DE SUS (din primul post) DEOARECE O SA VA DEA CRASH LA TESTUL WEAPON

Edited by Mihai nWo

NU MAI FACETI PUBLIC ACEST MOD, ASA DACA TOTI IL FOLOSESC, AJUNGI RANK 3 SI TU NU STII SA SCRII UN ANUNT PE /F. SI NU INVATA NIMENI TOATE COMENZILE ALEA.

Edited by IamGold Huligan

Clanul Ultras Victor, te inivita sa participi Duminica pe data de 24.07.2016 la ora 16:00 la festivalul motociclistilor. La aceast festival ne vom intalnii cu iubitorii motocicletelor, chiar si al ATV-urilor. Vom organiza o parada formata din (NRG-500,Faggio, Quad, Wayfarer, FreeWay,Bf-400, PCJ-600,Sanchez), plecand din Las Venturas spre Los Santos pe plaja. Vom face poze, poate chiar si o filmare.

*Dar nu va avea loc doar o plimbare, pentru detinatorii motocicletelor avem o tombola.

Tot ce trebuie sa faci este doar te inscrii, iar daca ai noroc in ziua extragerii chiar daca esti online sau offline, poti fi chiar tu castigatorul unuia din cele 3 premii acordate.

Va asteptam cu drag, Clanul [uV] Ultras Victory !!!

https://forum.b-zone.ro/topic/345968-motorfest-b-zone-edita-1-24072016-bonus-extragere/#entry5211502