Jump to content

[B-Zone Battle] Leventhe vs Daniel

Leventhe
 Share

Recommended Posts

Numele meu : Leventhe

Numele celui provocat : @@DanieI

Tema luptei : Imaginea de dedesupt

tumblr_n78095qrMa1qlf2x3o1_1280.jpg

Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150x250 - 150x300

Deadline time posting : 24 de ore

Dacă tot s-a respins cealaltă provocare, provoc alt designer.

Edited by Leventhe

Votez lucrarea numarul 2.

Desii, la primarea lucrare textul da un aspect mai estetic, din punctul meu de vedere la imaginea a 2-a cred ca s-a lucrat putin mai mult, aici, trebuie sa fie pusa in evidenta imaginea, nu textul.

In mod obisnuit, prefer imaginile colorate, insa, aici, arata bine si efectele care sa intunece imaginea, parerea mea.

Succes ambilor participanti.

Votez lucrarea cu numarul 1, textul se asortează cu roșul acela închis și blurat din background.

Într'adevăr, cum s-a spus mai sus, o imagine face cât o mie de cuvinte dar cred ca textul își are bine rolul aici, acesta având ca scop evidențierea backgroundului.

Lucrarea cu numărul 2 nu spun că-i rea, dar doar un singur efect nu poate arăta toată experiența cuiva într-un domeniu.

Votez lucrarea cu nr. 2 pentru ca imi plac mai mult efectele folosite si consider ca s-a lucrat mai mult la ea.

Votez lucrarea cu numărul 2 deoarece sunt mai multe efecte. Un simplu text și un Exposure nu fac o lucrare. Efectele aplicate celei de-a doua lucrare se îmbină perfect cu fotografia dându-i un oarecare aer vechi.

Edited by D A R I U S

Este prea simplă lucrarea numărul unu, prin urmare aleg lucrarea numărul doi din două motive:

1. Nu-mi place simplitatea lucrării unul, iar sintagma "simplitatea este cel mai sofisticat lucru" nu se aplică bine în acest context.

2. Efectul acela este aproape perfect.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.