Jump to content

Update

Ratoiu4 ZEW

Recommended Posts

Fix ce ma asteptam, aceleasi raspunsuri lipsite de logica, aceleasi actiuni luate de voi fara ca macar sa va ganditi, aceleasi manarii care se petrec pe b-zone de 2 ani incoace. Nu sunteti in stare sa dati macar o explicatie faptelor voastre. Va sare un server intreg in cap insa nu va ganditi... ba... poate am gresit eu... nu, voi preferati sa raspundeti la misto si sa lasati lucrurile sa se rezolve de la sine ca mai apoi sa puneti helperii sa va faca reclama pe alte servere ca va pleaca jucatorii din cauza masurilor stupide pe care le luati. Tin sa multumesc echipei de conducere ca m-a facut sa ma las de aceasta afacere scarboasa in care mi-am pierdut ultimii 2 ani.

Asta cu contul premium care repet ca ni s-a GARANTAT CA ESTE PERMANENT cand a fost achizitionat e ca si cum acum ti-ar zice aia de la reprezentanta sau de unde ti-ai luat tu golful ca il mai ai 320 de zile iar apoi trebuie sa il cumperi iar.

Contul Premium nu mai este permanent, acesta poate fi achiziţionat pe mai multe durate (7, 30, 90, 180, 365 zile)." O dar vai ce sa spun? Ati ajuns la un moment in care va intereseaza doar si doar BUZUNARUL. Se pare ca s-a scumpit benzina dragilor de s-a ajuns la asemenea update? Sincer usor-usor comunitatea se duce, nu mai este cum era inainte. O sa ajungem sa platim si cand dam /heal in casa cate 1000 gold. Sincer am ramas fara cuvinte si uite asa pierdeti playeri.

REMEMBER OLD B-ZONE. Atunci cand lumea se juca pentru distractie, nu pentru functie si donatie.

Succes cu comunitatea cu toate aceste spun ca ma retrag, poate doar la WAR sa mai joc... poate poate.

Sincer macar treziti-va la realitate in ultima clipa, daca pana acum nu ati facut-o.
Bafta!

Sincer asa e frate. Cand m-am apucat de B-zone RPG2 munceai un an si ceva, chiar 2 pentru un LIDER. Acuma se joaca un "Cacat" ca sa ii spun asa 2 luni si abia si alea... "/sleep power" si care l-a fatat masa in sacu de bani si vine si i-a lider.

Nu am dreptate, asta este adevarul.

Sincer suntem o tara libera unde avem dreptul de exprimare libera. Sincer cred ca nu iti convine realitatea, eu am spus doar adevarul si sunt un om care joaca intodeauna cu cartile pe fata si spune in fata omului.

Sincer Bobo, chiar incet, incet stricati comunitatea si placerea de a juca. Nu mai e cum era inainte, totul s-a schimbat enorm. Felicitari pentru unele update-uri. Alea da au atras, iar unele lasa de dorit. Multi playeri or sa renunte dupa asemenea veste.

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar am spus doar un adevar si care cred ca majoritatea imi dau dreptate, B-zone se transforma in ceva ce nu ne imaginam. Inainte JUCAM DE PLACERE si usor - usor ne luati aceasta placere.

Sa inceapa regimul Nicolae Ceausescu sau secerea si ciocanul? Pe scurt COMUNISM!

Trist, dar adevarat. Remember Old B-zone!

Asta e opinia mea si mi-o sustin. Spun direct in fata, nu pe la spate.

Ne vrem B-zone inapoi, cum era odata. Majoritatea ne-am saturat si sincer chiar s-a vazut ca donatiile au intrecut placerea de a juca.

Dicsi sincer poate ai si tu dreptate sau poate n-ai, dar cei drept ca B-zone nu va mai fi ce a fost.
Ne vrem B-zone inapoi. Vrem sa jucam de placere, nu pe bani.

Iubiti-va playerii de pe comunitate si respectatii si o sa aveti parte si voi de acelasi tratament. Faceti ceva sa readuceti vechiul B-zone acela care jucai pentru distractie.

Si uite asa am atrag ura din partea stafului si risc sa fiu banat pe rpg2 chiar permanent pentru ca spun adevarul si sincer o sa imi tin opinia. O spun inca odata vrem B-zone cum era odata, sa joci de placere, un staf care sa iubeasca playerii si sa ne inteleaga nu sa ne respinga.

Sincer chiar daca ma REPET, ai spus ca acest cont este permanet. Sincer cu tot ce am spus mai sus chiar daca sunt repetii si chestii si multi o sa ma criticati. Este doar ADEVARUL.

REMEMBER OLD B-ZONE CAND JUCAI PENTRU DISTRACTIE, NU PENTRU FUNCTIE SI DONATII.

Cu toate acestea spun ca ma RETRAG si poate intrebare este cand o sa revin? Oare? Cand o sa revina B-zone cum era odata.

@@F4L kiNNNder, Baa prietene reclama ca helper e sfanta, daca nu faci iti sar toti in cap ca baaaaa voi nu vedeti ca pleaca lumea de pe server din vina voastra? daca nu faci reclama ca helper inseamna ca nu vrei sa aduci playeri pe server si nu vrei sa ajuti serverul, dar serverul asta cu ce ajuta playerii? Cerand bani si pentru a trece strada?

@@Bobo, cand noi am achizitionat acel cont premium, l-am achizitionat permanent.

Cand tu mergi la un magazin si iti cumperi un televizor, cu banii jos si il duci acasa, iar peste 1 an vine sefu' de la magaziz sa iti ceara televizorul ce faci?

Nu esti revoltat? Ii dai doar asa televizorul?

Inteleg ca e serverul tau, tu platesti hostu' iar noi nu platim nimic ca sa jucam, dar din moment ce noi am achizitionat acel cont premium, care pe acea vreme a fost permanent asta inseamna ca nu expira niciodata sau nu ti se ia niciodata tu nu ai dreptu' ca sa il iei de la noi.

Noi am platiti bani reali ca sa putem beneficia de Infernus, RP dublu la fiecare al 5-lea payday, pentru dobanda dubla si alte chestii.

Acum noua ne iei acest lucru si ne dai practic, golds care nu ne ajuta la absolut nimic.

Ca si cum sefu de la magazin ar venit, ti-ar lua televizoru si ti-ar da niste bilete la cinema, pai nu te supara, dar nu e corect asa.

Noi cei care am achizitionat cont premium permanent, ramane permanent.

Cand inchei un contract permanent, nu il mai schimbi.

De acuma incolo poti sa dai Cont Premium pentru abonament, dar noi, cei care am avut cont premium si am donat pentru a-l avea permanent, avem tot dreptu ca sa ramanem cu contul permanent.

Degeaba ne agităm pe aici, noi suntem "prostimea", noi nu contăm, noi reprezentăm doar o sursă constantă de venit pentru această afacere.

Dacă părerea noastră ar fi putut schimba ceva, nu ni s-ar fi dat voie să ne-o exprimăm. :)

Nu vă obligă nimeni să cumpăraţi cont premium sau să vi-l prelungiţi. Cum până acum aţi avut 50 lei să-l cumpăraţi, nu cred că este o problemă să plătiţi în continuare 50 lei pe an pentru a beneficia de acest cont premium.

În plus de asta, nu vă cere nimeni bani pentru a juca pe server, a da /heal jucătorilor cu ambulanţa, a vinde licenţe, a face contracte, a merge la war-uri sau a face caterincă cu prietenii.

Este trist să văd pe forum membri cu rank Donator(membri ce au donat peste 50 euro) că se plâng pentru 10 euro şi încearcă să provoace mereu şi mereu scandal pe forum.

Nu este diferenţă între voi şi copiii ăia care plâng pe forum după ce se alege un lider că de ce a luat X lider şi nu ei.

Salut.

Ba , daca tot faceti atata tam-tam de ce nu faceti ceva notabil? Unii vin aici doar pentru +1 , altii nici nu au donat dar ei se plang ... Eu am donat ca am vrut sa imi fac jocul mai usor ... altii nu au donat mai mult de 10 euro si sunt in F4L , au fost magnati pe RPG 1 , au resusit chiar sa scoata bani facand afaceri ilegale fara sa ii prinda ...

Pun pariu ca pentru chestiile pe care le zicem aici tot noi o sa avem de "suferit" cum a fost si cu modul de votare al liderilor .... Ce vreti , jocul e free pentru toata lumea ... asa ca :)

@@Alexander Capone, Vad ca tu nu intelegi nimic. Nu e asta chestia. Chestia e ca au stricat serverul, nu mai era ca inainte, dar na... ce sa stii tu daca vii de pe alta comunitate.

Si in legatura cu cei 50 de lei, cand ne-am cumparat Cont Premium a spus ca este permanent, nu ca dupa 1, 2, 3 ani o sa il i-a inapoi. Asta e bataie de joc si minciuna.

Remember Old B-Zone.

Am achizitionat CP acum mult timp, am citit termenii si conditiile, acolo scria ca este PERMANENT.

Odata ce eu am achizitionat la momentul ala contul premium si am fost de acord cu conditiile, tu ca vanzator nu poti sa vi si sa imi spui mie sa iti platesc in continuare o suma pentru a detine CP.

Intr-adevar, benzina s-a scumpit, curentul electric, si alte utilitati, dar stai linistit nu numai tu simti chestiile astea, toti le simtim.

Tu continui sa ceri, sa ceri, sa ceri, apoi incepi usor usor sa obligi persoanele.

Ar fi bine ca tu, sa lasi contul premium celor ce l-au achizitionat atunci cand scria clar, ESTE PERMANENT, apoi schimband termenii si coditiile cerute, playerii sa isi achizitioneze CP platind pentru reinnoirea acestuia.

Se pare ca incercati sa goniti playerii decat sa ii atrageti, pune-te putin in locul nostru, playerii, ti-ar place ca cineva sa iti ofere CP la momentul respectiv, spunandu-ti ca este permanent, apoi sa iti spuna ca esti nevoit sa platesti o suma lunara/anuala pentru a mai beneficia de acesta? Cred ca nu.

Totul s-a schimbat, vechiul B-zone, te jucai de distractie, acum totul este pe $, ceea ce creeaza o discriminare, cei "saraci" si cei "bogati".

Probabil daca nu vei lua masuri sa schimbi ceva, toti playerii iti vor pleca, nu vei mai avea $, si vei ajunge sa muncesti, sa inveti ce este munca pentru a iti castiga banii, nu sa stai sa bagi niste vrajeli ieftine unor copii si sa iti intretii familia, si sa iti satisfaci nevoile personale.

Daca este nevoie ajungem si la OPC (0241550552).

@@Ratoiu4 ZEW, Este exact ceea ce am spus eu, poti sa te uiti si la status-ul meu. Am dreptate upade in legatura cu liderii, conturi premium si multe altele au dezamagit si alunga playerii.

Remember old bzone.

@@Alexander Capone, Prietene vii tu din fundul curtii, smecher de smecher mafiot sa imi spui mie ca plang pentru 50 lei?

Decat sa le dau lor 50lei mai bine imi pun benzina, dar tu n-ai ce sa stii, traind intr-un mediu de pestera probabil.

Tu cred ca esti cel ce plange pentru 50lei, nu noi.

Chestia asta este precum la curve, am bagat-o odata, de ce sa o mai bag a 2-a oara cand stiu cum e?

Iti spun eu ca stau mult mai bine decat tine pe partea financiara, nu esti in masura sa comentezi, dar tu ai fi in stare sa nu mananci 3 zile sa iti iei inca doua sloturi.

Daca pupi stafful in fund, nu reusesti nimic daca nu donezi. Phahahaha

TREZITI-VA ca B-zone nu va da de mancare, doar va cheleste de bani!

@, @@Alexander Capone, bai tata va iau pe rand:

1. capone esti mglkago21018u129rf sajpfk[wqlr=12481247, stai calm nu primesti gold daca bagi limba adanc in ochiu maro. tu nu auzi ca ai cumparat un bun pe care scria negru pe fond alb PERMANENT? si acum HOP nu mai e asa? imi cer scuze daca tata capone si mama capone te-au umflat cu banii si din plictiseala ii bagi in samp. cum zice NANE: ''M-ai lasati-va de adunat banii, incepeti sa mai spargeti si pe cu*ve cu golanii "

2. tu asta qtp sau cum e, n-are sens ce zici tu acolo. Ne doare la icre ce ai donat tu sa iti faci viata virtuala usoara. Aici este vorba de altceva. Am cumparat ceva si am primit altceva.

V-as da +1 la toti, da nu pot... bobo daca bag 10 euro pot da cate +-uri vreau?

Bobo, ziceai de mine si de DemonXaleX ca nu ne convine si ca nu ne poti face sa intelegem ce ai facut. Acum hai sa te vad, fa-i pe toti sa inteleaga. Baftaaaaaaaaaaa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.