Jump to content

Update

Ratoiu4 ZEW

Recommended Posts

A venit marele smecher Capone sa va dea duma cu ,,nu va obliga nimeni''. Marele lifer care la level 10 avea infernus bullet biz si bani mai multi decat unu de joaca din prima zi de b zone, evident bani MUNCITI.

Skill 5 la truck, alea alea, ştii ce zic.

Nu este problemă, îţi dau şi ţie să-ţi iei un Infernus dacă până la level-ul ăla nu ai reuşit să cumperi unul. Eu nu prea ştiu nimic despre tine, în schimb văd că tu ştii şi ce avere aveam la level 10, asta fiind acum 1 an dacă nu mă înşel :-?

A da, văd că eşti în taxi. Dacă vii repede la spawn civili poate îţi dau un bacşis mai mare :)

@, @@Alexander Capone, bai tata va iau pe rand:

2. tu asta qtp sau cum e, n-are sens ce zici tu acolo. Ne doare la icre ce ai donat tu sa iti faci viata virtuala usoara. Aici este vorba de altceva. Am cumparat ceva si am primit altceva.

Ba m-as chinui sa iti explic ce am zis acolo dar e prea dimineata ...

Tot ce am zis acolo = DACA TOT JUCAM IN CONTINUARA NU AVEM CUM SA SCHIMBAM CEVA .

Sper ca acum ai inteles .... daca nu lasa-mi un PM o sa iti mai explic odata.

@@Alexander Capone, Sincer nu am 50 de lei pentru cont premium, dar pentru clear warn am. Sincer NU TE MAI LUA DE ASQWE, KINNNDER, DICSI SAU ALTCINEVA DE PE B-ZONE. DU-TE TATA DE UNDE AI VENIT DE PE COMUNITATEA RIVALA SI IATE DE AIA DE ACOLO, TU AICI NU FACI GAT LA NOI. Sincer pupi in cur aiurea si nu te ajuta.

Eu in locul lui Kelton nu iti dadeam nici o functie pe RPG3. Vrei functie munceste cum am muncit eu si multe alte persoane, nu oooo vine alexander, intindem covorul rosu si intrebam: Ce functie doriti sefu? Lider, Helper, Admin sau altceva.

Sincer esti doar un donator care nu stie sa munceasca si care primesti functii "de-a gata".

SI ITI MAI REPET NOI NE VREM FOSTUL BZONE CARE JUCAI DE PLACERE NU CU UPDATE-URI CARE NU ISI AU ROSTUL.

TU CE NU INTELEGI CA NE SIMTIM UMILITI, JIGNITI, PACALITI? PENTRU CE? PENTRU UN JOC. AVEM DREPTATE IN CEEA CE SPUNEM TOTI.

Ps: Aici sunt discutii generale cum spune si sectiunea, nu ai voie sa imi dai warn atata timp cat nu am injurat sau jignit grav pe cineva.

Una cu una fac doua, vrem contul premiu permanent cei care am donat la momentul respectiv.

Duceti-va si milogiti-va de Staff pupati-le picioarele, eventual si in gaura maro sa va dea functie, gold si ce mai vreti.

Vrem CP permanent cei ce am donat atunci si punct, totul are o limita. Una e cand donezi de buna voie, si una cand esti "obligat".

Altii poate n-au posibilitati, @@S4F Luna, n-a mancat 3 zile, v-a dat banii de pachet voua pentru un amarat de cont premium.

Ce sa mai zic de mine? Ca imi impingeam motorul la vale si il opream la semafor, mergeam la consum.

N-am mancat 5 zile, si m-a dat si mama afara din casa, pentru ce? Sa va dau voua, sa haliti sa va luati masini si alte chestii.

Decat sa mai bag vreun ban pentru b-zone, mai bine le dau foc.

Sunteti ca niste molii intr-un corp de om, care se instaleaza in portofelele noastre.

@@Alexander Capone, Sincer nu am 50 de lei pentru cont premium, dar pentru clear warn am. Sincer NU TE MAI LUA DE ASQWE, KINNNDER, DICSI SAU ALTCINEVA DE PE B-ZONE. DU-TE TATA DE UNDE AI VENIT DE PE COMUNITATEA RIVALA SI IATE DE AIA DE ACOLO, TU AICI NU FACI GAT LA NOI. Sincer pupi in cur aiurea si nu te ajuta.

Eu in locul lui Kelton nu iti dadeam nici o functie pe RPG3. Vrei functie munceste cum am muncit eu si multe alte persoane, nu oooo vine alexander, intindem covorul rosu si intrebam: Ce functie doriti sefu? Lider, Helper, Admin sau altceva.

Sincer esti doar un donator care nu stie sa munceasca si care primesti functii "de-a gata".

SI ITI MAI REPET NOI NE VREM FOSTUL BZONE CARE JUCAI DE PLACERE NU CU UPDATE-URI CARE NU ISI AU ROSTUL.

TU CE NU INTELEGI CA NE SIMTIM UMILITI, JIGNITI, PACALITI? PENTRU CE? PENTRU UN JOC. AVEM DREPTATE IN CEEA CE SPUNEM TOTI.

Ps: Aici sunt discutii generale cum spune si sectiunea, nu ai voie sa imi dai warn atata timp cat nu am injurat sau jignit grav pe cineva.

http://i.imgur.com/epMYunh.png - donator?

Dacă nu gândesc ca tine înseamnă că pup în cur? Se pare că asta este mentalitatea ta de copil care probabil îi dă raportul mamei sale şi când se şterge la cur.

Primesc funcţii "de-a gata"? Nu am vorbit niciodată cu Kelton sau cu un membru al staff-ului RPG3 înainte de a lua helper. Am luat helper pentru că am avut o aplicaţie ok, mi-am văzut de treabă şi nu am cerşit ca voi funcţii pe forum. Chiar şi aşa, acum nu mai am helper.

Degeaba încerc să îţi spun câte ceva, orice discuţie cu tine nu are rost aşa că îţi spun noapte bună:)

@@Alexander Capone, Hai sa iti spun ceva "prietene". Nu am 10 ani sa dau raportul cuiva, am chiar aproape 19 ani pentru cunostinta ta, nu sunt un mucos sau nu iti permit sa ma jignesti. Urmatoarea chestie este ca aici se discuta despre O INSELATORIE, PACALEALA, BATAIE DE JOC. Ne-a mintit atata timp si noi ce sa facem? Meh hai sa jucam in continuare sa ne vedem de treaba noastra si lasa-l pe bobo sa ne cumpere si casa pt a putea juca pe un server al acestei comunitati? Nu tati noi ne cerem dreptatea si me cerem inapoi ceea ce vrem si cum ni s-a promis CONT PREMIUM PERMANENT.

Si poate tu ai bani si iti permiti, esti copil de bani gata si donezi. Dar nu te-ai gandi ca poate altii au muncit pentru asi cumpara acel cont premium si acuma e ca si cum noi am platit ceva si acel obiect l-am primit si dupa o perioada sa ni-l i-a inapoi. Stii vorba aia si batut si cu bani luati noi suntem astia.

Vezi-ti de problema ta si de jocul tau, tot incerci sa te bagi ca musca-n lapte sa nu ma exprim altfel sa spun mereu un cuvant contradictoriu.

Fratele meu aici posteaza doar cei care nu accepta asa ceva, care au fost pacaliti, mintiti sau mai stiu eu ce. Si prin asta noi spune ca B-Zone nu mai era cum era odata, acuma este doar o masinarie de facut bani si mai usor cu jignirile la adresa mea.

Iti urez o seara placuta.

Cel mai prost update din istoria b-zone-lui, BA CUM SA MODIFICI CONT PREMIUM DACA EU AM PLATIT SA IL AM PERMANENT, BUN AM INTELES CA VREI SA IL MODIFICI, DAR NU TREBUIA SA TE BAGI LA AIA CARE AVEAU DEJA CONT PREMIUM CUMPARAT, DOAR LA AIA CARE VOR SAISI CUMPERE CONT PREMIUM, SI INCA O FAZA, CUM SA BAGI UPDATE PRIN CARE SA POTI CUMPARA BANI IN JOC CU EURO(GOLD) PARCA ERATI TOTAL IMPORTRIVA ACESTUI LUCRU, FOAMEA DUPA BANI... O SA SE LASE MULTI DE SERVER, NU MERITA SA BAGI NICI MACAR 1$ PENTRU CA SUNTETI NISTE NESERIOSI. MA ASTEPT LA WARN DAR, NU-I PROBLEMA,

Cum zice Zolti,macar la cei care au avut CP sa le lasi permanent,goldul e o idee buna,dar faca cu CP nu prea imi place mai ales ca mi-am luat acum o saptamana.

Cum zice Zolti,macar la cai care aveau deja sa ne lasi contul premium permanent , mai ales ca unii (eu) nu si-au luat cont de mult timp.

Inca de cateva luni totul parea ca se indreapta spre ce se intampla acum, de exemplu "Deschiderea RPG3", nu era necesara deschiderea unui nou server tinand cont ca 1 si 2 nu sunt 1000/1000. Dupa, la deschidere am fost instiintati ca totul, TOTUL pleaca de la 0 da? De ce toate casele importante si bizurile importante sunt la stat? Pentru a face un ban in +. Am intrebat de curiozitate cat costa CNN ca sa mi se spuna 250 $? DA CE FACE CNN DE 250 DE $? IMI DA DE MANCARE ACASA?

Bun, revenim, deja nu prea mai devine o donatie chestia asta si mai mult o cumparare, am dorii bon fiscal daca "trebuie donat pentru orice".

@@Alexander Capone, Esti constient ca la 1000 de jucatori ori 50 de lei anual de fiecare pentru cont premium inseamna 50.000 de lei anual doar pe cont premium? Ti se pare normal sa dai 50 de lei anual pe ceva ce nu aduce profit niciodata? Si astia 50.000 de lei doar din cont premium? Prietene inseamna peste 10.000 de euro anual

RIP B-ZONE!!!

Dao dracu de treaba, cel mai de rahat update din istoria acestei comunitati. De cand ati implementat SF-ul numa rahaturi de update-uri faceti. Nici acum nu inteleg de ce au fost schimbate vechile mafii, nici acum nu inteleg de ce ati micsorat preturile masinilor chiar in acel hal. Iar argumentele continua. Eu am cumparat contul premium permanent, nu pe o durata determinata. Sunteti pe drumul cel bun spre pierderea jucatorilor buni, si asta se vede si pe lista de helperi si admini. Promovati copiii. Asta e.

@@South John, marketing? Eu din cate stiu, atunci cand m-am apucat de B-Zone era o comunitate de jocuri. Pe shop la sectiunea SA:MP gaseai premium account, warn clear, unban, hidden color, clear Faction Punish si cam atat.

ho ma ce va impacientați atât, trebuie sa bage si in golfu ala niste benzina, in curând o sa îți ceara bani sa intri pe server.

Lets play together, pardon, lets PAY togheter

Inca de cateva luni totul parea ca se indreapta spre ce se intampla acum, de exemplu "Deschiderea RPG3", nu era necesara deschiderea unui nou server tinand cont ca 1 si 2 nu sunt 1000/1000. Dupa, la deschidere am fost instiintati ca totul, TOTUL pleaca de la 0 da? De ce toate casele importante si bizurile importante sunt la stat? Pentru a face un ban in +. Am intrebat de curiozitate cat costa CNN ca sa mi se spuna 250 $? DA CE FACE CNN DE 250 DE $? IMI DA DE MANCARE ACASA?

Bun, revenim, deja nu prea mai devine o donatie chestia asta si mai mult o cumparare, am dorii bon fiscal daca "trebuie donat pentru orice".

@@Alexander Capone, Esti constient ca la 1000 de jucatori ori 50 de lei anual de fiecare pentru cont premium inseamna 50.000 de lei anual doar pe cont premium? Ti se pare normal sa dai 50 de lei anual pe ceva ce nu aduce profit niciodata? Si astia 50.000 de lei doar din cont premium? Prietene inseamna peste 10.000 de euro anual

RIP B-ZONE!!!

Io zic sa mergem la socului, bagam o shawarma si trece supararea fratica... mai bine bagi la stratu de protectie bani de cat sa donezi iar si iar si iar....

Ba voi nu intelegeti ? nu aveti nicio influenta asupra lor, fac ce vor si cum vor, la urma urmei e serverul lor si au dreptul sa faca schimbari asupra lui, voi ii trageti la raspundere ca vrea sa faca bani ca nustiu ce, pai voi credeti ca ei nu traiesc tot cu haleala ? normal ca a fost facut pentru bani, e mai bine sa stai acasa sau stiu si eu, sa te lucrezi la sala in timp ce banii se fac fara probleme de unii singuri pe un joc, intelegeti ca primele semne au aparut daca nu ma insel acum 2 ani cand s-a bagat donatul pentru masini personale, inca de atunci au adaugat inca ceva pentru donat si iar inca ceva mic, pana s-a ajuns la ditamai "porcu".

Dar din cate vad, sunteti mai multi acum, cei revoltati, asa ca daca vreti sa faceti ceva faceti un event gen shut down, nu mai intrati pe server vreo 2-3 saptamani 1 luna, sa vedem ce or sa faca atunci.

Nu toata lumea isi permite adica nu e o avere , dar nu traim viata aici . Ne jucam din placere , eu mi-am achizionat cont premium pentru ca vroiam neaparat infernus in rest nici nu ma gandeam . Si pentru ca era permanent daca era pe atunci ca acum nici gandu nu imi statea ... Stiu pentru voi e ca o afacere si vreti sa inbunatatiti totul si aveti nevoie de $$ dar nu asa , asta nu e o solutie .. Mai ganditi o data si dupaia ... Acuma nu mai aveti cum sa dati inapoi pentru ca ceva din playeri posibil si-au cumparat gold si o sa piarda dar cei care avem cont premium de ceva timp . Sa avem cum a zis infernal 2-3 ani ...

Un astfel de topic voiam si eu sa fac.
NU VA CONFORMATI!

Nu este corect ce se intampla!

Revoltati-va, merita!

Stiu ca-i scumpa benzina, itp, asigurare la golf 6, dar e batjocura.
Nu-i ok ce se intampla, asa ca noi, jucatorii, trebuie sa ne tinem tare.

Nu e doar contul premium, gold-ul e o balmajeala totala care duce la donatii mai mari. Inainte bagai 1Euro, ala a fost. Este altceva.

Daca-mi dai mie inapoi tot ce am donat cash, eu nu ma supar. Nu spun ca sunt mare donator, da' tot e ceva acolo, se-aduna de la mine, de la ala, de la ala.

CREDETI-MA, PANA NU SE LASA TOTI DONATORII, NU SE VA SCHIMBA CEVA.
Si asta o sa se intample prea greu.

Daca n-ar mai avea donatii, ar mai tine server?

@@Wizzle,Tu nu ai inteles crearea acestui topic ei se refera la cand , noi am cumparat cont premium era permanent pentru ca , daca nu era jumate nu isi cumparau . Sincer eu nu imi luam daca nu era permanent si acuma sa pus limita ... Si noi vrem sa schimbam cei care au cont premium vechi sa tina macar 2 ani ..

gold-ul e o balmajeala totala care duce la donatii mai mari

Cum e goldul o balmajeala totala? Totul se face direct din joc, e mult mai practic, e o moneda mai simpla, e totul automatizat. Daca faci o mica conversie a preturilor in GOLD si a preturilor vechi in EURO, ajungi cam la aceeasi bani, poate mai putin.

@@Wizzle, ai vorbit cand trebuia sa taci.

Ai ajuns sa scoti bani din comunitate mai ceva ca un salariat, vrei bani multi? Du-te si gaseste un loc de munca. Cand am cautat prima data pe google "SA:MP" am vazut ca era un mod al GTA-ului de a te juca impreuna cu prietenii, nu o afacere. Bobo asta e un joc, nu o afacere. Nu-ti ajung banii pe care i-ai scos pana acum? Dar ce naiba.. esti roman si tu.

Normal , nu vin playeri noi si astia vechi au deja conturi premium , trebuie sa expire sa mai vina un ban in + daca vrei sa te plimbi cu infernus.

Bobo ai spus clar : Conturile premium sunt permanente , ACUM CE FACI ? Ne pui timp la ele ?

Inteleg ai facut acest update dar la cei vechi care ai spus ca sunt permanente , permanente trebuiau lasate !

In noul update inregistrarea o sa fie pe bani .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.