NEDE Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Cum e goldul o balmajeala totala? Totul se face direct din joc, e mult mai practic, e o moneda mai simpla, e totul automatizat. Daca faci o mica conversie a preturilor in GOLD si a preturilor vechi in EURO, ajungi cam la aceeasi bani, poate mai putin. Te obliga sa cumperi o anumita suma de gold. Eura bagai cat voiai, dar gold, daca iei mai mult, cu restul nu ai ce face, ce inseamna asta? Nu-i lasi sa putrezeasca, mai bagi acolo 1000 da' gold sa-ti mai iei ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toffu Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @@Magnum96, ai crezut greșit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frequencies Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Normal , nu vin playeri noi si astia vechi au deja conturi premium , trebuie sa expire sa mai vina un ban in + daca vrei sa te plimbi cu infernus. Bobo ai spus clar : Conturile premium sunt permanente , ACUM CE FACI ? Ne pui timp la ele ? Inteleg ai facut acest update dar la cei vechi care ai spus ca sunt permanente , permanente trebuiau lasate ! In noul update inregistrarea o sa fie pe bani . E amuzant faptul ca tu daca mai aveai admin nu comentai nimic. Din contra, erai in stare sa ii mai iei un Golf lu' Bobo. Mi-e sila de oamenii ca tine care dupa ce nu mai au functie incep sa arunce cu noroi chiar daca abia au iesit din aceeasi groapa. ON: Contul premium pentru cei care il aveau deja tine 181 de zile, deci cam 6 luni. Faceti un calcul si vedeti ca ajungeti cam la aceeasi bani. Chiar credeti ca daca sunteti voi revoltati o sa scoata sistemul? Sa va dau cateva exemple: 1. Asa ati plans si cand s-a schimbat sistemul de war. Si acum nu mai puteti de fericire ca B-Zone e unic la capitolul asta. 2. Asa ati plans si cand s-au bagat verificarile in PC. Acum sariti in sus cand gaseste renko sau alt cod unui player in PC. Voi sunteti dependenti de B-Zone, nu B-Zone de voi. Jucatorii or sa vina mereu pentru ca e o comunitate cunoscuta cu GM frumos (acelasi motiv pentru care am venit toti aici) . Daca se mai gaseste unul ca Amigo sa bage nu stiu cate mii de euro in joc, Bobo s-a scos.Playeri care sa doneze si cu noul sistem se vor gasi.Voi o sa plangeti, o sa va lasati, o sa mergeti pe alta comunitate si o sa o luati de la capat. Si cu level-ul, si cu averea si cu donatiile. Asadar, cine iese in dezavantaj din afacerea asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiG3R Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Problema este ca prin acea comanda banii ne revin noua DOAR PE clienti.b-zone.ro, acei bani ar trebui sa ne fie returnati in mana, daca ne sunt returnati in contul de clienti.b-zone.ro tot la voi se vor intoarce. Odata ce cumperi ceva permanent, acceptand termenii si conditile -> unde nu se spune ca se vor modifica preturile pe viitor sau durata produselor. DACA imi aduc bine aminte scria undeva ca produsele sunt permanente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Madalin Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 E amuzant faptul ca tu daca mai aveai admin nu comentai nimic. Din contra, erai in stare sa ii mai iei un Golf lu' Bobo. Mi-e sila de oamenii ca tine care dupa ce nu mai au functie incep sa arunce cu noroi chiar daca abia au iesit din aceeasi groapa. Contul premium pentru cei care il aveau deja tine 181 de zile, deci cam 6 luni. Faceti un calcul si vedeti ca ajungeti cam la aceeasi bani: Cani. Chiar credeti ca daca sunteti voi revoltati o sa scoata sistemul? Sa va dau cateva exemple: 1. Asa ati plans si cand s-a schimbat sistemul de war. Si acum nu mai puteti de fericire ca B-Zone e unic la capitolul asta. 2. Asa ati plans si cand s-au bagat verificarile in PC. Acum sariti in sus cand gaseste renko sau alt cod unui player in PC. Voi sunteti dependenti de B-Zone, nu B-Zone de voi. Jucatorii or sa vina mereu pentru ca e o comunitate cunoscuta cu GM frumos (acelasi motiv pentru care am venit toti aici) . Daca se mai gaseste unul ca Amigo sa bage nu stiu cate mii de euro in joc, Bobo s-a scos.Playeri care sa doneze si cu noul sistem se vor gasi.Voi o sa plangeti, o sa va lasati, o sa mergeti pe alta comunitate si o sa o luati de la capat. Si cu level-ul, si cu averea si cu donatiile. Asadar, cine iese in dezavantaj din afacerea asta? Bai baiatule , eu si cand am avut admin comentam ca nu imi place sistemul actual de alegere al liderilor tu acum zici toate astea pentru ca ai helper , daca nu aveai nimic sunt sigur ca si tu comentai pe aici ca noi toti. "Contul premium pentru cei care il aveau deja tine 181 de zile, deci cam 6 luni. Faceti un calcul si vedeti ca ajungeti cam la aceeasi bani" Ba baiatule , inainte dadeam 8 euro si era PERMANENT NU 181 zile apoi inca 8 euro 181 zile cum ajungem la aceeasi bani ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasta Sarmalutza Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Te obliga sa cumperi o anumita suma de gold. Eura bagai cat voiai, dar gold, daca iei mai mult, cu restul nu ai ce face, ce inseamna asta? Nu-i lasi sa putrezeasca, mai bagi acolo 1000 da' gold sa-ti mai iei ceva... Iti ramane gold, il tii pentru data viitoare cand mai vrei sa-ti cumperi ceva. Nu te cred ca nu ti-ai luat mai multe lucruri de pe clienti. Ma rog, ar putea face sa-ti poti cumpara un numar dorit de gold. De exemplu, vreau sa-mi iau fix 1000 gold, atunci sa-mi dea un pret fix pentru care va trebui sa platesc. Asa ar fi cel mai bine. Si sunt sigur ca se va ajunge la asa ceva in cele din urma. Un sistem mai simplu de-atat nu va putea exista si nici nu va mai fi imbalmajeala asa cum insiunezi tu ca este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiG3R Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @@Wizzle, Wizzle tu nu ai inteles un lucru eu am cumparat premium account PERMANENT ( de ex ), daca mi se schimba perioada de timp fara acordul meu este o infractiune, pana la urma la baza este o tranzactie online, iar in termenii si conditile acestei tranzactii NU se specifica ca vreodata se v-a modifica durata de timp. Unii nu stau sa-si reinoiasca premium, l-au cumparat permanent si stateau linistit ca au si ei premium, acum nu stam sa DONAM ca la biserica saptamanal sau lunar sau la 6 luni sa ne reinoim contul premium cand defapt noi l-am achizitionat permanent. SOLUTIA NU ESTE RESTITUIREA BANILOR PE CLIENTI, DEOARECE ACEI BANI REVIN TOT LA EI ACEL SITE ESTE ADMINISTRAT DE EI DE PE ACEL SITE NU POTI SA SCOTI BANII BAGATI INAPOI PE CARD ACEI BANI SUNT DEJA PIERDUTI. SPER CA AI INTELES CARE E TREABA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaTaLyNN xD Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 B-Zone a inceput sa ne stoarca de bani! Cel mai indicat e sa lase contul premium sa fie permanent ca inainte, multi se vor lasa de server cand le va expira, cred ca si eu.... Nu-mi convine sa bag mereu bani in joc, am bagat deja o data, imi ajunge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L kiNNNder Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 E amuzant faptul ca tu daca mai aveai admin nu comentai nimic. Din contra, erai in stare sa ii mai iei un Golf lu' Bobo. Mi-e sila de oamenii ca tine care dupa ce nu mai au functie incep sa arunce cu noroi chiar daca abia au iesit din aceeasi groapa. ON: Contul premium pentru cei care il aveau deja tine 181 de zile, deci cam 6 luni. Faceti un calcul si vedeti ca ajungeti cam la aceeasi bani. Chiar credeti ca daca sunteti voi revoltati o sa scoata sistemul? Sa va dau cateva exemple: 1. Asa ati plans si cand s-a schimbat sistemul de war. Si acum nu mai puteti de fericire ca B-Zone e unic la capitolul asta. 2. Asa ati plans si cand s-au bagat verificarile in PC. Acum sariti in sus cand gaseste renko sau alt cod unui player in PC. Voi sunteti dependenti de B-Zone, nu B-Zone de voi. Jucatorii or sa vina mereu pentru ca e o comunitate cunoscuta cu GM frumos (acelasi motiv pentru care am venit toti aici) . Daca se mai gaseste unul ca Amigo sa bage nu stiu cate mii de euro in joc, Bobo s-a scos.Playeri care sa doneze si cu noul sistem se vor gasi.Voi o sa plangeti, o sa va lasati, o sa mergeti pe alta comunitate si o sa o luati de la capat. Si cu level-ul, si cu averea si cu donatiile. Asadar, cine iese in dezavantaj din afacerea asta? Alt pupincurist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISeeYou Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Ascultati la Ducky! Ai 1000 de rate de la mine! Dupa parerea mea ar trebuie sa readuceti faza cu Contul Premium cum era, doar Contul Premium! Cele cu hidden si bani si masini, le puteti lasa cu GOLD, dar nu si Contul Premium ca noi l-am luat permanent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frequencies Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Alt pupincurist. Alt donator Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaTaLyNN xD Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Putem schimba asta intr-un singur mod: 1.SE VOR LASA TOTI DONATORII PANA CAND VOR SCOATE SISTEMUL, 2.VOM FACE MICI "REVOLTE"CA ACEASTA PE FORUM, 3.ASTEPTAM PANA NU VOR MAI AVEA BANI SA INTRETINA SERVERUL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frequencies Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Putem schimba asta intr-un singur mod: 1.SE VOR LASA TOTI DONATORII PANA CAND VOR SCOATE SISTEMUL, 2.VOM FACE MICI "REVOLTE"CA ACEASTA PE FORUM, 3.ASTEPTAM PANA NU VOR MAI AVEA BANI SA INTRETINA SERVERUL. Haida ! Eu deja am dat /q. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frequencies Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Putem schimba asta intr-un singur mod: 1.SE VOR LASA TOTI DONATORII PANA CAND VOR SCOATE SISTEMUL, 2.VOM FACE MICI "REVOLTE"CA ACEASTA PE FORUM, 3.ASTEPTAM PANA NU VOR MAI AVEA BANI SA INTRETINA SERVERUL. Haida ! Eu deja am dat /q. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L kiNNNder Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Alt donator Mars si pupa in alta parte. http://imgur.com/AeBCejc Deja ai primit prea multa atentie. Nici macar la schimbarea de nume pentru F4L nu am bagat bani, i-am scos de pe affiliate dar ce sa stie toti taranii de asemenea programe. Singurul lucru pentru care am bagat au fost 6 euro pentru un cont premium ca si ala l-am luat la reducere, asa chitra sunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyvernyx Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Cum a zis și un vechi lider: *Înainte aveai totul jucând, acum ai totul cumpărând*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Asqwe Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @@Alexander Capone, Normal ca stiu ce avere aveai dacxa prima ta factiune de pe server a fost Avispa Rifa unde eu eram subleader, tu fiind adus de la rivali de legeto sa dai ,,magie''. Eu am infernus dar am muncit pe el tu acum un an cand te-ai apucat aveai 10 ore jucate level 10 si bani cat aproape toata rifa la un loc. Ai muncit tu? skill 5 la truck puteai sa-l faci de acum 2/3 luni acum 1 an erai pe garbage si in mafii nu prea aveai voie cu job-uri dastea. In concluzie, nu mai manca rahat ca ai donat mai mult decat unii bajeti care au bulina de donator. @@Alexander Capone, Normal ca stiu ce avere aveai dacxa prima ta factiune de pe server a fost Avispa Rifa unde eu eram subleader, tu fiind adus de la rivali de legeto sa dai ,,magie''. Eu am infernus dar am muncit pe el tu acum un an cand te-ai apucat aveai 10 ore jucate level 10 si bani cat aproape toata rifa la un loc. Ai muncit tu? skill 5 la truck puteai sa-l faci de acum 2/3 luni acum 1 an erai pe garbage si in mafii nu prea aveai voie cu job-uri dastea. In concluzie, nu mai manca rahat ca ai donat mai mult decat unii bajeti care au bulina de donator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiNumero1 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @Bobo nu vrem banii inapoi. Vrem sa fii corect, sa avem CP permanent cum scria atunci cand le-am cumparat! Celelalte chestii cu gold le puteti lasa, dar nu si contul premium care era permanent! Banuiesc ca ai o casa si ai cumparat-o acum ceva timp de la cineva! Ai dat pe ea o suma si cum ar fi ca ala sa vina acum sa iti mai ceara inca pe atat ca vezi domnule s-au schimbat lucrurile. Dupa ce ca nu e serverul full, acum cu noul update o sa fiti 500 maxim, va spun eu. Cum pe alte server care nu sunt la fel de populare ca asta e full si aici nu e? Va zic eu, alte servere sunt doar pentru distractie, cand B-zone e o afacere de 2 ani incoace! Eu as zice sa va mai ganditi o data la noi, playerii care jucam aici. O data ce am platit o suma pentru CP si le-am avut permanente de ce veniti voi si ni le luati? Asta nu mai e un joc, e o afacere! Refaceti B-zone ca acum 1-2 ani, sa fie serverul full, altfel veti juca doar voi adminii. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasta Sarmalutza Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 - seminte: check - bere: check - scandal: check Me having so much fun. Am bulina de donator, do your best. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frequencies Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Mars si pupa in alta parte. http://imgur.com/AeBCejc Deja ai primit prea multa atentie. Nici macar la schimbarea de nume pentru F4L nu am bagat bani, i-am scos de pe affiliate dar ce sa stie toti taranii de asemenea programe. Singurul lucru pentru care am bagat au fost 6 euro pentru un cont premium ca si ala l-am luat la reducere, asa chitra sunt. Nu te-am intrebat cati bani ai bagat sau de unde dar vad ca tu te ataci si incepi cu jignirile. Nu am zis ca mie imi convine situatia. Am zis doar ca nu o sa schimbati nimic cu acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L kiNNNder Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Nu te-am intrebat cati bani ai bagat sau de unde dar vad ca tu te ataci si incepi cu jignirile. Nu am zis ca mie imi convine situatia. Am zis doar ca nu o sa schimbati nimic cu acest topic. Daca gandeau ca tine in 89 si acum eram sub comunism. Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Remember old B-zone, ~2010-2011, cand se juca chiar de distractie, 200-300 de jucatori online, cand vedeai un infernus iti faceai poza cu el, pentru lider chiar se muncea, trebuia experienta, etc. @Bobo, din ziua in care s-au implementat masinile in shop, de atunci ai stricat tot serverul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Max Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Eu sunt curios de: 1) Cine va fi împotriva lui Bobo şi va merge la tribunal. 2) Cine va retrage plângerea când va avea banii primiţi înapoi. #1) Dacă şi cei cu tagu` "DONATER", fac scandal, păi atunci... înseamnă că e revoltă mare. #Pe mine când m-a adus Bullz007 acum 4 ani, credeam ca e comunitate de gamming, dar uşor-uşor, văd că e pe donaţii, ca în real..>.< Ştiu că, orice lucru costă, DAR, sunt deja lucruri prea scumpe, iar majoritatea nu fac nimic.. mai bine lucrezi la trucker sau te faci cop. Am făcut aproape 3 mil, poate şi mai mult, in 2 ani şi 4 luni în LSPD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 :>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum96 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @@Wizzle, a donat, treaba lui (ma refer la kinnnder), tu tot pupincurist ramai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.