Jump to content

New to b-zone

Funiest
 Share

Recommended Posts

* Nick-ul tau:Funiest

* Prenume:Robert

* Varsta:14

* Locatia:Bucuresti

* Ocupatie:Scoala

* Jocul(rile) Preferat(e):SaMp,si gta in general

* Hobby-urile tale:Bowling/Calculator/Tehnica

* Interese:Sa termin scoala cat mai bine,si sa ma inteleg bine pe b-zone

* O descriere despre tine:Sunt de gasca,deschis sa joc cat mai mult,si sa fiu cat mai activ,si pe forum si pe server... Vin din alt loc,tot asa mare,dar e mult mai frumos B-zone ;x

* De unde ai aflat de B-Zone Community?:Pai,cand cautam host,am gasit de b-zone,mi-am facut srv,nu a mers,m-am adus altundeva,si mam gandit,sa vin pe b-zone,ca deja se stricase acolo

* Alte precizari?:Sa ne intelegem cat mai bine

Pai,miam facut contul,aici cand am avut hosturi de la b-zone :)))Dar deabia acum,am venit si eu pe aicia,si am jucat,o zii pe server,si am descoperit,cai super ;x Hard rp si playeri multi :X

Si eu sper sa ma acomodez... Yubesc spamu :)) Culmea nu

Pa sistem TURBO!

P.S: unde gasesc o sectiune de sugestii la serverul de SAMP????? Am niste idei,utile,si nu gasesc unde sa le postez..

Edited by Funiest

Si ce ma daca are N posturi , stiti numai sa criticati fiecare membru care intra in comunitate , ba ca are nush cate posturi , ba ca e member number nu stiu cat.. ; treceti si voi cu vederea.

Salut

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.