Jump to content

Prezentare - Tattone

Tattone
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Tattone

- Prenume: Cosmin

- Varsta: 17 ani.

- Locatia: Spania - Barcelona

- Ocupatie: Liceul.

- Jocul(rile) preferat(e): Sa-Mp / League of Legends.

- Hobby-urile tale: Kickboxing / Sa-Mp / Scoala / Rutina.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Salut, ma numesc Sergiu Cosmin, am 17 ani, actualmente locuiesc in Spania de 10 ani, intru-n oras aproape de Barcelona numit Lleida, imi place sa practic Kickboxing, dar in ciuda fatptului ca acum 2 luni mi-am rupt degetul mare de la picior-ul stang, am trebuit sa stau pe tusa 2 luni, sunt o fire glumeata, si serioasa.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la un prieten de pe comunitatea rivala, jucam pe comunitatea rivala de 2 ani, si aflasem de RPG3 B-zone, spunea ca este foarte fain, si il voi juca odata ce ma voi apuca, si asa a fost, la prima impresie a fost una neutra, dar dupa cu timpul m-am acomodat, si am o experienta destul de frumoasa aici pe b-zone si nu am ganduri de a ma alatura din nou de unde am venit. Ma simt foarte bine pe B-Zone.

- Alte precizari?: Am 2 luni de cand joc pe RPG3 si am deja co-lider la o factiune dar niciodata nu m-am gandit sa fac o prezentare asa ca am decis sa o fac acum. Salutare la toata lumea si bine v-am gasit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.