Jump to content

Prezentare BobiBaiatBine

MAtei ST
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau:BobiBaiatBine

- Prenume:Matei

- Varsta:16

- Locatia:Bucuresti

- Ocupatie:Elev de liceu

- Jocul(rile) preferat(e):Fifa, Lol, CsGo

- Hobby-urile tale:Joc fotbal in timpul liber, activitati uzuale celor de varsta mea, gaming-ul poate mai fi precizat pe aici

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Pai am 16 ani, locuiesc in Bucuresti, sunt clasa a 9a, consider ca sunt un baiat la locul lui, in timpul liber ies cu prietenii pe afara sau ma joc pe calculator sau pe consola. Nu stiu sa fac o descriere foarte lunga despre mine dar va pot spune ca veti afla mai multe pe parcurs. Ah si numele meu nu e bobi sau altceva, e Matei :)), numele a fost pus la misto, sa zicem din plictiseala si din lipsa de idei.

- De unde ai aflat de B-Zone Community? : AM mai multi prieteni care au jucat pe server si mi au sugerat server ul si pe langa asta am mai auzit de el de pe internet

- Alte precizari?: Sper ca nu va deranjeaza ca mi-am pus acest nume, chiar nu prea aveam idei si am zis sa pun ceva asa la misto. Sper sa cunosc oameni pe server si sa ajung intr o factiune unde imi doresc.

Va multumesc ca mi-ati citit prezentarea. Let's play togeter!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.