Jump to content

[B-Zone Battle] Preda vs Sari.

Shaq KIA
 Share

Recommended Posts

V1: Redimensionarea lasa de dorit, scrisul este prost asezat, iar efectele nu-si au rostul.

V2: Redimensionarea corecta, textul bine potrivit iar efectele se imbina perfect.

VOTE: V2

Edited by CristyanN

V1: nice effect, the text is simple and little , nice contrast :D

V2: nice blur, too many exposure... use curves, and put b-zone at NORMAL dim 8, drop shadow 75% multiply 1 0 0 or 1 0 1, 90 *

Vote V1

v1 - prea mult blur ceea ce duce la denaturarea culorilor, border sub nivelul mării, textul este ok, redimensionarea e praf.

v2 - efectul este unul frumos care se potrivește pe stock, bordura este ok, îmi place că blurul se potrivește cu bordura, textul este cam nașpa, puteai să-l faci ca la v1, deși este același font, trebuia să faci toate literele mari, redimensionarea e bună.

votez v2

Votez V1. Imi place culoare inchisa care scoate in detaliu multe detalii.

Edited by BeeTee ZEW
Vot anulat. Si mie imi plac detaliile.

v1.Are efect bun + blur + border.

v2.Nu are efect bun.

Vote v1

Votez V1 deoarece are culoare mai inchisa

Edited by BeeTee ZEW
Vot anulat. Asta nu este un motiv.

Votez v2 deoarece redimensionarea este muuuult mai buna, efectul de asemenea desi font-ul nu este cel mai bun pe care l-am vazut este mult peste v1 ( lucrarea in general spun ).

Vote 1 haves a good effects and Blur and text

it's better than 2

Edited by BeeTee ZEW
Asta nu e argument, e logic ca are text.

Cei ce voteaza v1 ar trebui sa-si cumpere ochelari ca ei zic ca e o Redimenionare buna, care defapt este una vai de capu ei, cica efectele sunt bune dar nu se mai cunoaste nimic din poza, doar scrisu, aproape l-ai transformat in Background negru, border eh, iar pe Font-ul wendy nu se pune niciodata drop shadow, greseala de amator.

In schimb v2, a stiut cum sa redimensioneze, a adaugat efecte frumoase, poate cam mult exposure dar tot imi place poza. Singura greseala a fost ca ai pui DropShadow pe Font Wendy.

Votez v2

V1: Culoarea prea închisă si nu ies asa de mult in evidenta trăsăturile ceasului.

V2: Foarte frumos brightenesul si ies in evidenta detaliile

Vote V2

V1-Are prea mult blur si strica culorile pozei,efectele alea is naspa si redimensionarea este praf rau.

V2-Blurul este perfect si se potriveste cu bordura,efectelea alea se potrivesc,redimensionarea este foarte buna fata de V1.

In concluzie votez V2.

Votez lucrarea cu numarul 2.

Ambele lucrari sunt slabe, la prima redimensionarea e varza, textele sunt neincadrate la ambele, mai bine fara, borderul lucrarii cu numarul doi putea avea opacitatea mai scazuta, cat si efectul offset folosit, mergea ceva usor, care sa nu-i scaa claritatea. Ce m-a facut sa aleg a doua lucrare, a fost redimensionarea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.